Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească

sâmbătă, noiembrie 27, 2010 17:38

PSD, saracie, mafia, Evul MediuÎn timp ce la tembeliziunile mogulilor şantajiştii, neocomuniştii, mâncătorii de rahat şi alte asemenea specii dau lecţii de democraţie românilor, am putea încerca să vedem cum ar fi arătat România guvernată de mafioţii din PSD. Ca reper, putem lua anul 2009, an în care tovarăşii pesedişti n-au văzut în guvernanţii de azi ‘incompetenţii’ şi ‘demolatorii’ României.

De exemplu, eminenţa ţigănie a PSD-ului, primarul ‘care este’ Vanghelie, l-a numit inspector general la Ilfov pe directorul unui amărât liceu din Snagov, dar care avea ‘meritul’ că l-a ‘ajutat’ pe Vanghelie să ia bacalaureatul. Vasile Grigore, numit de Vanghelie în funcţia de inspector general, a fost cel care ‘contribuia’ prin fraudă la procente aberante de promovabilitate, la centrul de examen pentru Bacaluareat, prin intermediul funcţiei de la liceul unde era director. Pe aceste lepre pesediste puţin le-a interesat valoarea profesională sau morală a unui individ, ci cât de bun era la ‘furat’ acel individ.

Tot în 2009, PSD-ul roşu, dar fără dungi (deocamdată), numea în funcţia de inspector-general adjunct la Ilfov pe Mariana Marcela Liscan, care era o ‘somitate’ intelectuală a Ilfovului. Adică, protejata lui Vanghelie era educatoare la grădiniţa Riţa-Gărgăriţa din Brăneşti, un loc unde, nu-i aşa, se rătăcesc valorile PSD-ului înainte de a primi posturi babane de la mafia pesedistă.

Până la urmă, România are un învăţământ prost cotat în Europa (şi nu numai), dar gaşca pesedistă o duce bine, nederanjată de nici un procuror anticorupţie, doar gaşca lui Ilici KGB Iliescu a inventat corupţia fără corupţi şi terorismul fără terorişti. Nu contează câţi vor vota PSD-ul, prin tot ce au făcut, pesediştii sunt sinonimi cu traficul de influenţă şi promovarea nulităţilor în funcţii şi dregătorii publice. Ca să nu mai vorbim de faptul că neocomuniştii din PSD n-au condamnat niciodată crimele comunismului şi dictatura roşie, ca sistem de teroare. Logic ar fi să fie votaţi doar de stafiile comunismului care putrezesc în Iad, dar, într-o ţară ca România, cu muncă puţină şi ignoranţă multă, cu multă hoţie şi puţină corectitudine, va fi un procent de rătăciţi pentru care hoţiile pesediştilor vor păli în faţa celor 50 RON (astă-i tariful, tovarăşi pesedişti?) primiţi ‘cadou’ în ziua votului. Deşteaptă-te române, dar nu sub guvernare pesedistă!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească”

 1. De unde si pana unde tiganul Vanghelie este o alegere mai buna decat Ponta | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 21st, 2015 at 22:12

  […] Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească […]

 2. Cum a falimentat mafiotul PSD-ist Liviu Dragnea unitati economice ale Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 17:33

  […] Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească […]

 3. Cum a fost falimentată România în guvernarea Adrian Năstase | A șaptea dimensiune says:

  martie 17th, 2016 at 20:08

  […] Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească […]

 4. Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza | A șaptea dimensiune says:

  martie 17th, 2016 at 22:01

  […] Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească […]

 5. Ion Predescu, unul dintre ‘minerii’ PSD-ului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 6th, 2016 at 20:04

  […] Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească […]

 6. Cum a furat un senator PSD 22 milioane de euro | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 6th, 2016 at 21:21

  […] Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească […]

Adauga un comentariu