De unde şi până unde ţiganul Vanghelie este o alegere mai bună decât Ponta

miercuri, ianuarie 21, 2015 22:12

Vanghelie (stanga) si GeoanaSuntem blestemati, noi românii, să fim divizați o eternitate

Am remarcat în ultima perioadă o popularizare intensă a două personaje grotești, tiganul Vanghelie și Prostănacu’. Singurul lor merit pentru această situație este faptul că au fost dați afară din PSD. Se pare că unii românași uită cine sunt cele două personaje. Haideți să ne amintim câteva fapte nu foarte îndepărtate în timp.

Cătălin Voicu a fost la un pas de a deveni ministru de interne, dacă Prostănacu’ ieșea Președintele României

Acest Mircea Geoană este un papagal fără egal. În timpul campaniei electorale din 2009, cu acordul acestui Prostănac, toate televiziunile de știri din România, mai puțin B1 TV, au dus o campanie furibundă de linșare a lui Traian Băsescu. Geoană a avut de partea lui mult mai multe arme decât Ponta. Realitatea TV și PNL-ul lui Crin Antonescu au fost de partea lui Geoană, dar n-au fost de partea lui Ponta. Același Prostănac a fost, daca ați uitat, la un pas de a fi premierul pușcăriașului Adrian Năstase, dacă acesta ajungea președinte. Iar acest Geoană, pe care nu l-am ascultat niciodata mai mult de 15 secunde, ne explică nouă azi cât de ticălos este Ponta. Nu că n-ar fi, dar nu Prostănacu’ trebuie să ne explice acest lucru.

Cine-i ataca pe toți, în numele lui Victor Ponta: Mircea Geoană

O culme a absurdului o reprezintă și reacția extrem de vehementa a Prostanacului la adresa lui Ponta, dar încrederea acestui jeg în virtuțile PSD-ului ca partid (hă, hăăă, hăăă). Acest partid de mafioți și jigodii l-a avut la timonă pe Mircea Geoană timp de mai mulți ani. Ce a făcut Prostănacu’? Printre altele a numit-o pe Abramburica ministrul Educației, iar aceasta a distrus total sistemul educational din România, permițând intrarea analfabeților la liceu și desființarea școlilor de ucenici. Normal că pe Geoana l-a durut în cur de toate aceste tragedii naționale. Mai mult, acest “Mihaela, dragostea mea” nu a reușit niciodată să-l dea jos de la guvernare pe mafiotul de Tăriceanu. Prietenii știu de ce. Ba mai mult, Prostănacu’ a reușit performanța să fie si la guvernare și în opozitie pe vremea când “Călin, 5 neveste” era premier.

B1 TV a devenit oficina PSD-ului

Poate mi s-a parut, dar cel mai mare tam-tam legat de cuplul Geoană-Vanghelie l-a făcut B1 TV, postul de televiziune al fraților Păunescu, cei care au furat în liniște după Revoluție, pe atunci neexistând DNA-ul. Tot la B1 TV și-a facut apariția slugoiul PSD-ist Striblea, cel care, la postul de cacat România TV, a adus minciuna, ura, dezbinarea, manipularea pe culmi nebănuite. În timp ce Robert Turcesu era interzis la B1 TV, din motive neclare, acest post din ce în ce mai roșu aduce pe sticlă strigoii PSD-ismului criminal. Mai rămâne să li se dea emisiuni la B1 unor personaje precum Gâdea sau Badea.

Țiganul Vanghelie, analfabetul care în orice țară normala matura gunoiul pe străzi

E bolnavă rău această tară. Cum poți aduce o maimuță numită Vanghelie pe sticlă. Acest țigan nu știe nici măcar un fapt știut de orice copil din ciclul primar: luna februarie are 28 sau 29 de zile. Ce spune acest țigan ajuns primar de sector într-un București țiganizat? I-auziți: Între 1 și 30 februarie zeci de mii de oameni, bla, bla, bla. Și acest creier gol de tigan este o alegere mai bună decât Ponta (hă, hăăă, hăăă).

Cum folosea Prostănacu’ minciuna și dezinformarea în campania electorală din 2009

Acest jeg numit Geoană dadea, în 2009, “indicații pretioase” (vedeți și poza de mai jos), cum ar fi:

 • Prezență mediatica susținută a lui Mircea Geoană în același trust (este vorba de trustul de presă Intact, al securistului penal Dan “Felix” Voiculescu. Programare emisiuni la Gâdea, Firea etc.
 • Prezență în știrile de la Antena 1, inclusiv la sport (de ce nu și la meteo). Ăsta-i Prostănacu’ ce ne explică treaba cu Viorel Ponta.
 • Interviu cu Valentin Stan (prezent o perioadă la B1 TV) și Ion Cristoiu, devenit ulterior un mare “băsist”. Oare acest Cristoiu, care are o dicție de crâșmă comunală, poate fi lăsat să-și consume pensia?
 • Promovarea unor comunicatori apropiați lui Mircea Geoană: Olguța Vasilescu, Ana Birchall, Ilie Sârbu (toți unul și unul)
 • Atacuri la Traian Băsescu și Guvern pe teme sensibile.
 • Umanizare personaj (adică umanizarea lui Geoană). A coborât maimuta din copac și trebuie umanizată.

Și un pronostic: eventualul partid al celor doi, Vanghelie și Geoană, ar avea, la alegeri, procentul 0,7% din total voturi valabil exprimate. Hai, jeguri ordinare, plimbați ursul în altă parte, nu în România.

Geoana

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “De unde şi până unde ţiganul Vanghelie este o alegere mai bună decât Ponta”

 1. Cine e acest Toni, Grebla lui Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 20:20

  […] De unde si pana unde tiganul Vanghelie este o alegere mai buna decat Ponta […]

Adauga un comentariu