Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România)

marți, octombrie 26, 2010 17:43

PSD, hotii RomanieiPe măsura trecerii timpului încerc sentimentul că suntem mai degrabă o naţie de sclavi, care plânge după pâinea neagră a dictaturii, decât un popor format din oameni liberi, capabili să facă pe acest pământ o societate democratică autentică.

Noi, ţiganii Romei (cum ne numea cu duioşie un parlamentar rus extremist), ne dorim să furăm precum în comunism, dar să trăim ca în Occident.

Noi, ciobanii ajunşi manageri, ne dorim să frecăm menta precum în comunism, dar să trăim precum germanii.

Noi, foştii comunişti pesedişti, ne dorim să furăm mereu această ţară, dar să nu ne întrebe nimeni de unde avem imensele averi dobândite după decembrie 1989.

Noi, liberalii roşii, ne dorim să fim corupţi, dar să nu ne acuze nimeni de corupţie.

În circul de c…t, cu politicieni şi ziarişti, a fi procuror anticorupţie este totuna cu a merge pe o frânghie înaltă, fără plasă de protecţie. În ţara aceasta plină de pesedişti, dacă autorităţile anticorupţie îşi fac treaba este răzbunare politică, dacă nu-şi fac treaba, de ce nu-şi fac treaba, se vor întreba tonomatele mogulilor. Sincer, aş crede că actualii guvernanţi sunt incapabili, proşti, rău-intenţinaţi, marionete. Numai că, şi aici este problema, cei care-i acuză sunt nişte politruci de doi bani, murdari de corupţie şi distrugere a avutului public.

Pesediştii, de câte ori sunt acuzaţi de ceva, nu aduc dovezi că nu ar fi aşa, ci arată cu degetul spre alţii. Şi ăia sunt la fel. Cum pot ei pretinde să fie crezuţi, dacă această metodă li se poate returna? De ce i-aş crede pe neocomuniştii din PSD, din moment ce toată istoria recentă a României îi condamnă? Nu mai departe de anul 2009, „Academia Caţavencu”, a publicat o serie de articole referitoare la promovarea ‘valorilor’ pesediste pe cuprinsul patriei, încă nepesedizată complet. Iată mai jos un exemplu de model democratic, ce oricând se poate contrapune modelului ‘dictatorial’ actual.

După intrarea la guvernare, PSD Dolj a început să-şi planteze oamenii prin funcţii de conducere. (Se întâmpla în 2009, dar şi azi miza este aceeaşi: lupta pentru ciolan.) Şi uite-aşa ajunge la şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj numita Lelioara Nicola. După cum dau din gură la tembelizor, pesediştii ar fi trebuit să numească în funcţia de inspector şcolar general o personalitate a învăţământului din judeţul Dolj, un om cu titluri şi merite incontestabile. Provizoriu, desigur, până la organizarea unui concurs. Numai că diferenţa dintre vorbe şi fapte e mare la emanaţii pesedişti.

Lelioara Nicula era inginer mecanic agricol şi nicidecum profesor, directoare la un amărât liceu agricol din Dăbuleni. Mai mult, cu un an înainte, în 2008, liceul al cărei manager era a reuşit o ‘performanţă’, demnă de un record naţional de incompetenţă: 0 (zero) elevi au promovat bacalaureatul în 2008, în timp ce restul de 100% au reuşit să-l pice. Iar aceste rezultate au venit după ce tovarăşa pesedistă a atras în şcoală, în calitate de manager, numai profesori ‘valoroşi’, apreciaţi cu calificativul ‘satisfăcător’. După o asemenea prestaţie, era normal ca tagma pesedistă să o numească în fruntea învăţământului doljean, doar aşa România va creşte prin ignoranţă şi corupţie. Iar dacă tovarăşii ajung la guvernare, vor găsi în prima lună de mandat ‘valori’ precum această Lilioara Necula ce vor împânzi judeţele ţării, spre deplina victorie a bolşevismului social-democrat în România.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România)”

 1. În timp ce parlamentarii pesedişti fac sex cu minore, liberalii roşii sunt reprezentaţi în Parlament de un violator | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 1st, 2015 at 17:25

  […] Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) […]

 2. Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’ | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 2nd, 2015 at 13:47

  […] Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) […]

 3. Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2016 at 18:04

  […] Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) […]

 4. Ion Predescu, unul dintre ‘minerii’ PSD-ului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 6th, 2016 at 20:18

  […] Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) […]

 5. Viaţa şi moartea în Republica Securistică România sau Corneliu Coposu versus Adrian Păunescu | A șaptea dimensiune says:

  iunie 14th, 2016 at 20:46

  […] Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) […]

 6. 1 Decembrie 1918, o zi memorabilă în istoria românilor | A șaptea dimensiune says:

  iunie 14th, 2016 at 21:06

  […] Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) […]

 7. Ce mai face extrema dreaptă din România | A șaptea dimensiune says:

  iunie 18th, 2016 at 19:51

  […] Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) […]

 8. Cum a furat un senator PSD 22 milioane de euro | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 6th, 2016 at 21:23

  […] Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) […]

Adauga un comentariu