De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România

sâmbătă, octombrie 2, 2010 12:38

PSD, ciuma rosie2 octombrie 2010 este ziua în care, oprindu-se de la luat şpăgi şi de la numărat banii furaţi în cea mai dictatorială şi mai coruptă guvernare, Bombonel s-a apucat de spus bancuri, la întâlnirea tinerilor neocomunişti, cei pentru care Basarabia n-a fost niciodată pământ românesc, iar Ilici n-a fost activistul comunist care a îndepărtat România de după 1989 de valorile democraţiei autentice. Evoluând de la greţosul ‘Să-mi număraţi ouăle’ la bancuri de mâna a şaptea, ‘preacuratul’ Bombonel s-a întrebat de câţi pedelişti este nevoie pentru a schimba un bec. Răspunsul ‘inteligent’ cuprindea mai mult variante. Mi-a rămas varianta cinică, specifică bolşevicilor care au adus ‘omul nou’ în România, individ care a făcut prăpăd şi înainte şi după 1989. Răspunsul suna cam aşa: “Este nevoie de unul care să spună că becul l-a ars Ion Iliescu prin aducerea minerilor”.

Gradul de nesimţire şi dispreţ al acestui jeg ordinar faţă de cei ucişi sau mutilaţi de securiştii deghizaţi în mineri este maxim. Ceea ce uită acest gunoi bolşevic este faptul că mineriadele peremisto-pesediste au întârziat reformele din România, au izolat România, au adus suferinţă şi sărăcie. Am intrat ultimii în UE, unde ne-a prins criza şi nu am apucat să beneficiem de avantajele integrării, deoarece minerii aduşi de Ilici ne-au stins lumina civilizaţiei. Basarabia a rămas sub influenţă rusească datorită neocomuniştilor din PSD+PRM + alte javre bolşevice.

De exemplu, România nu face parte din grupul ţărilor care supraveghează Transnistria (Rusia+Ucraina+UE+SUA), deoarece Ilici a abandonat Basarabia, lucru firesc pentru un fost kaghebist, care a înrobit acest popor, lăsându-l la cheremul imperiului rusesc. Cel mai mare blestem al românilor după 1989 nu este nici criza, nici inundaţiile, nici un viitor cutremur. Marele blestem al acestei ţări este prezenţa gunoaielor bolşevice în structurile sale de decizie, la nivel central şi local. Dacă în Polonia, de exemplu, două noi partide de centru dreapta guvernează de ani buni, în România lui V.C. Tudor face legea de 20 de ani acelaşi PCR = PSD = PDSR = FSN. Iar aceasta se vede şi se aude. “Ţiganul” Chivu are o singură vină: s-a născut în ţara ţiganului bolşevic Ilici, cel care 11 ani a guvernat România la fel cum un bulibaşa ‘guvernează’ o şatră: fără aplicarea legii, cu hoţie maximă, în folosul famigliei conducătoare. O ţară nu se ridică în 5 ani, după cum nu se sărăceşte în 10 ani. Sărăcia apare în timp, rezultat firesc al nemuncii, hoţiei, corupţiei.

De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România? De câţiva care să dea din gură la (i)Realitatea TV şi Antena 3. Iar cea mai bună dovadă a prostirii oamenilor de către comuniştii din PSD este impozitarea progresivă a veniturilor: nici o ţară care a introdus cota unică de impozitare n-a revenit la impozitarea progresivă. Ar fi România prima ţară care ar face aşa ceva. Doar este şi singura ţară din UE care şi-a măcelărit proprii cetăţeni cu ajutorul securiştilor deghizaţi în mineri şi a marelui pesedist Ilici KGB Iliescu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  octombrie 2nd, 2010 at 19:07

  bombonel are gura mai larga decat anusul lui largit…de asta vorbeste asa…are grija mica tenie pontiliceasca de marele hotz socialist…s-au ars la buci amandoi doar…

 2. Dumitru Caruntu says:

  octombrie 3rd, 2010 at 5:41

  Corect, 'golanul' PontIl(i)escu este 'nepotul' care vegheaza ca 'matusa' IliciTamara sa nu fie deranjata in nici un fel de 'dictatura' lui Basescu. Doar nu degeaba au furat pesedistii atatia ani in Romania.

 3. Neinfectat De Comunism says:

  octombrie 3rd, 2010 at 18:25

  la mine pe blog Chucky Idiotzescu ne explica de ce chiuleste ca un magar din Parlamentul Hotzilor Romani!!!

 4. Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedistă România) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 30th, 2015 at 16:24

  […] De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România […]

 5. În timp ce parlamentarii pesedişti fac sex cu minore, liberalii roşii sunt reprezentaţi în Parlament de un violator | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 1st, 2015 at 17:26

  […] De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România […]

 6. Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’ | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 2nd, 2015 at 13:47

  […] De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România […]

 7. Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2016 at 18:05

  […] De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România […]

 8. 1 Decembrie 1918, o zi memorabilă în istoria românilor | A șaptea dimensiune says:

  iunie 14th, 2016 at 21:07

  […] De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România […]

 9. Cum a furat un senator PSD 22 milioane de euro | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 6th, 2016 at 21:24

  […] De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România […]

 10. Prin 2003, PSD = ciuma roşie = mafia oferea cea mai mare şpagă din lume | A șaptea dimensiune says:

  iulie 4th, 2019 at 8:33

  […] De câţi pesedişti este nevoie pentru a distruge România […]

Adauga un comentariu