Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’

miercuri, noiembrie 24, 2010 16:49

PSD, coruptie si crimaPentru cei care au uitat sau n-au vrut să ştie, trebuie spus că neocomuniştii din PSD au furat România bucată cu bucată, începând cu voturile ‘fraierilor’ şi terminând cu marile tunuri financiare gen ‘Sidex’ sau ‘Petrom’. De exemplu, în iunie 2009, cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European, PSD cumpăra voturi cu 50 de lei bucata. Iata cum indemnau PSD-istii electoratul sa incalce legea.

După asigurări, urmează instrucțiunile: „deschideți buletinul de vot la pagina cu PSD-ul, ștampilă direct și, lîngă ștampilă, puneți o legitimație, pentru că buletinul îl lăsați la comisie. Aveți o grămadă de variante: legitimație de transport, carnet de șofer, orice cu nume, prenume și poză. Apoi faceți poză cu telefonul, îl dați și voi pe silențios înainte să nu facă zgomot. În cabina de vot sînteți suverane. Acolo nu intră nimeni peste voi, nici poliția, nici garda, ăsta-i dreptul vostru!”

Păi, să nu lupţi până la miezul nopţii, şi după, la tembeliziunile mogulilor, împotriva ‘dictaturii’ lui Băsescu. Râurile de cerneală şi miliardele de biţi nu par să aibă vreun efect pentru triada neocomunistă PSD + PRM + PNL bazată pe electoratul otevizat, care trăieşte din mită, minciună, furt, bârfă de mahala.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  noiembrie 24th, 2010 at 20:57

  coalitia "Un Cur Largit – 3 Partide Impotriva Romaniei", recte psd/pnl/pc au rupt coloana vertebrala a romaniei…votati mai boilor in continuare pe ilici/curuletz/trompetescu/chucky & co…

 2. Neinfectat De Comunism says:

  noiembrie 25th, 2010 at 9:45

  @tuturor
  Micul Prostescu paraste PDL la UE, NATO, ONU, diverse ambasade, la McDonalds, la Botu' Calului si la Pisoarul Public de la Haga…ciudat, nimeni nu il baga in seama!!!

 3. Dumitru Caruntu says:

  noiembrie 25th, 2010 at 15:16

  S-ar putea spune si: Haide Ilici, nu fi trist/PCR-ul merge inainte/Prin Partidul pesedist (sau prin micul trompetist).

 4. Emanuel_21 says:

  noiembrie 26th, 2010 at 9:09

  Furtul electoral nu va fi niciodata stopat! Niciun mijloc politienesc n-ar putea, pentru ca a devenit pur si simplu o afacere!
  E drept, la PSD e generalizat, canceros in stare avansata, dar tare mi-e teama ca poporul asta, otevizat, va vota masiv cu ei la urmatoarele alegeri :(

 5. Dumitru Caruntu says:

  noiembrie 26th, 2010 at 15:30

  Asa-i, ca si in alte 'domenii', procentul este problema. Si in Germania se fura, numai ca procentul celor care o fac este 0,01% din populatie (probabil). Corect, furtul electoral e prezent peste tot in lume, doar ca la 'social-democratii' romani procentul este mai mare ca in Africa.

 6. Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Ţigănească | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2016 at 18:03

  […] Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’ […]

 7. Cum a falimentat mafiotul PSD-ist Liviu Dragnea unitati economice ale Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 17:34

  […] Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’ […]

 8. Cum a fost falimentată România în guvernarea Adrian Năstase | A șaptea dimensiune says:

  martie 17th, 2016 at 20:09

  […] Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’ […]

 9. Ion Predescu, unul dintre ‘minerii’ PSD-ului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 6th, 2016 at 20:12

  […] Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’ […]

 10. Cum a furat un senator PSD 22 milioane de euro | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 6th, 2016 at 21:22

  […] Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’ […]

Adauga un comentariu