Coasa lux – rubrică permisă doar cu acordul rudelor decedate

vineri, ianuarie 3, 2020 17:38
Posted in category Mass-media

Moartea in spitalSocrate este om. Toţi oamenii sunt muritori. Socrate este muritor. Deci toţi oamenii sunt Socrate. Deci toţi oamenii sunt homosexuali?!

Un motiv în plus să ne aplecăm cu mare grijă. Asupra problemei morţii; dar nu aşa pro-fund, ca marii gânditori.

O actriţă porno, participând la un şou nemţesc de profil, a fost sfârtecată cu drujba cu care partenerul ar fi trebuit să-i taie sutienul între sâni. Femeile sunt veşnic nemulţumite de neîndemânarea barbaţilor într-ale sexului. Băiatul s-a prezentat onorabil: scula lungă, tare ca fierul, de-a simţit-o fata adânc în carne; la final, a stropit-o elegant pe ţâţe, e drept, cu sânge. Şi nesătula s-o fi găsit să-i zică la ţigara de după: “Hai, că iar ai umplut-o de sânge.”

Există însă şi femei recunoscătoare bărbaţilor şi după moarte. Soţia unui scoţian mort a organizat o vânătoare cu prietenii răposatului la care s-a tras cu praf de puşcă amestecat cu cenuşa defunctului. O fi vrut să-l mai simtă la o ultimă tragere înăuntrul ţevii ei fierbinţi. Sau să-I arate că nu se supără dacă se împuşcă şi se face praf cu prietenii. Iată cum – vorba unui înţelept – se întâlnesc în abis sexul şi moartea. Două lucruri cu care te întâlneşti o singură dată în viaţă. Dar măcar după moarte nu ţi-e greaţă. (“Academia Caţavencu”, nr. 637/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu