Comisia Europeană: România, cea mai coruptă și needucată țară din Europa

miercuri, iulie 30, 2014 14:48
Posted in category Educatie, Mass-media

Citat Octavian GogaȘi cea mai bisericoasă și cea mai săracă. Caracteristici perfecte pentru Evul Mediu. Doar anul este greșit. Tot “agenturili” sunt de vină? Așa era România și pe vremea comunismului. Poate mai rău în privința corupției și sărăciei. Bisericoasă nu prea era, comuniștii fiind atei de felul lor. Cum să nu fie România needucată, din moment ce la tembelizor apar numai țigani și alte jeguri.

Antena 1 la toate emisiunile așa-zis de divertisment prezintă țigăneli: cum se ceartă amantele lui Guță, cum fătuca X, care știe o limbă română aproximativă, devine vedetă la emisiunea rahatului și ratatului de Capatos. Bun, nici ProTV-ul nu este mai breaz. După ce s-a căsătorit cu o țigancă (știți că Andra este țigancă, nu?), Măruță, jurnalistul lui Pește, aduce numai țigani în emisiunile TV. Adică, în România țiganizată, divertisment înseamnă țigani, țigani și iar țigani. Nu mai spun needucați că-i pleonasm. Și vrem să avem un tineret educat. Nu mai este rahatul de OTV, dar celelalte televiziuni din România compensează lipsa căcatului pe sticlă cu brio.

Nu mai amintesc de Antena 3 și România TV că-mi vine să vomit. De la Realitatea TV aveam, însă, oarece pretenții. Asta până l-am auzit într-o seară pe Gușă Cozmin, agent rus, dacă nu greșesc, debitând niște tâmpenii, de-am schimbat urgent postul. Acest “alergat prin Piața Universității de către oameni” spunea ceva de genul că în Rusia este o democrație (?) acceptată de populație (hă, hăăă, hăăă). Băi, Gușă fără creier, în Rusia nu-i nici o democrație, chiar dacă se mimează niște alegeri. Populația acceptă toate rahaturile lui Putin de frică, Gușă idiotule. Toți cei care i s-au împotrivit criminalului KGB-ist Putin au fost uciși. Păcat că nu l-au prins, în 2007, manifestanții din Piața Universității pe acest Gușă.

Citește aici mai multe informații despre Raportul Comisiei Europene

Gusa, agent al serviciilor secrete rusesti, alergatul din 2007

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Comisia Europeană: România, cea mai coruptă și needucată țară din Europa”

  1. Finlanda, prima țară europeană care renunță la scrisul de mână în școli | A șaptea dimensiune says:

    februarie 11th, 2016 at 16:59

    […] Comisia Europeană: România, cea mai coruptă și needucată țară din Europa […]

Adauga un comentariu