Comuniştii din PSD au continuat să ucidă şi după 1989

miercuri, august 21, 2019 15:42

Tudorel ToaderSă presupunem că v-aţi născut într-o familie de moşieri şi aveţi de recuperat de la statul român, reprezentat de PSD = ciuma roşie = mafia, peste 50 de hectare de pământ şi 3 hectare de pădure. Situaţia pare, într-adevăr, complicată. Şi se va mai complica, nicio problemă – are grijă statul PSD-ist de asta!

Moştenitorul acestor proprietăţi face în 1997 o cerere de retrocedare, cu acte în regulă, depusă în termenul prevăzut de lege. Mai departe se întâmplă că primăria dintr-o comună din judeţul Galaţi (Brăhăşeşti), cu primar PSD, cot la cot cu prefectura Galaţi, tergiversează retrocedarea cum vor muşchii lor comunişti.

Certificatul proprietarului, eliberat de Arhivele Statului, nu are nicio şansă, dar absolut niciuna, în faţa nesimţirii primăriei şi a Comisiei judeţene pentru (ne)retrocedare. În tot acest timp, S.C. Agrotec S.A., în administrarea căreia se află proprietăţile, face bani.

Deznodământul acestei întâmplări este trist: unic moştenitor de sânge al acelor hectare de pământ, Berza Nicolae Bogdan cedează nervos şi, în 2001, renunţă definitiv la lumea asta şi la proprietăţile sale. (“Academia Caţavencu”, nr. 626/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu