Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus

duminică, iulie 13, 2014 10:41
Posted in category Dictatura comunistă

Vladimir PutinEste vorba de unul din cei mai curajoși militanți pentru drepturile omului de la Moscova, un critic intransigent al comunismului sovietic și al regimului Putin, Valeria Novodvorskaia. Acesta este dictatorul criminal Vladimir Putin. Oricine are o altă părere în Rusia este ucis, întemnițat sau, în cel mai bun caz, emigrează. Putin este cel mai mare criminal dintre actualii șefi de stat din lume, fiind tot mai adesea comparat cu Stalin. Pupincurismul deșanțat la care s-a ajuns în Rusia este inimaginabil pentru o țară europeană. Îmi amintesc de o campanie din urmă cu vreo trei ani, campanie de lins fundul lui Putin, în care tot felul de fătuci își puneau pe sâni mesaje de iubire pentru tătucul Putin. În tot acest timp, oameni importanți, intelectuali de marcă, ziariști, oameni de afaceri sau oameni simpli sunt uciși din ordinul lui Putin. Dar nu direct, nu băgați la pușcărie și executați, ca pe vremea sovietelor, ci indirect, prin morți suspecte. Ce nu știe acest psihopat numit Vladimir Putin este faptul că toți criminalii sfârșesc prost. Mai devreme sau mai târziu.

Azi dimineaţă, Valeria Novodvorskaia, unul dintre cei mai curajoşi militanţi pentru drepturile omului de la Moscova, cel mai intransigent critic al comunismului sovietic şi al regimului Putin, postase pe reţelele de socializare un articol “Конь блед”. Însă în cursul zilei de sâmbătă, 12 iulie 2014, ei brusc i s-a făcut rău. A fost internată într-un spital din capitala Rusiei, unde, în urma unui „şoc toxic-infecţios”, s-a stins de viaţă.

Cum esti ucis in Rusia lui Putin

Disidentă, anticomunistă şi veche luptătoare cu puterea sovietică, arestată de KGB pentru prima oară încă în 1970, dar şi adversară declarată a preşedintelui Putin, ea îşi dădea seama, că având gură bogată şi deranjând puternic Kremlinul prin critica sa virulentă şi lipsită de orice menajamente, este expusă unui risc enorm. De aceea, îşi lua măsuri de precauţie şi avea grijă de sănătatea sa.

Din momentul în care Vladimir Putin a devenit director al FSB-ului în 1998, iar mai apoi şef de stat, au fost asasinaţi deputatul Dumei de Stat Galina Starovoitova (1998),scriitorul şi deputatul Iuri Şcekocihin (2003), cunoscutul jurnalist al revistei Forbes Paul Hlebnikov (2004), editorialista ziarului “Novaya gazeta” Anna Politkovskaia(2006), vicepreşedintele Băncii Centrale a Rusiei, Andrei Kozlov (2006), militantul pentru drepturile omului Natalia Estemiriva (2009), dar şi mulţi alţi politicieni, economişti, jurnalişti, publicişti, scriitori, oameni de cultură. Toţi ei s-au opus uzurpării puterii politice de clanul oligarhic de la Leningrad şi unei noi căderi a Rusiei în despotismul oriental.

Se creează impresia că nimeni dintre criticii lui Putin nu este iertat. Cei mai norocoşi dintre ei ori sunt eliberaţi după 10 ani de detenţie precum Hodorkovski, ori se refugiază afară precum Kasparov sau Guriev. Cei mai mulţi însă sunt omorâţi aidoma fostului colonel Aleksandr Litvinenko, otrăvit cu poloniu la Londra de agenţii FSB în 2006.

“Rusia nu mai există”, scria Valeria Novodvorskaia în una din ultimele sale postări, sugerând că ţara sa astăzi nu-i decât un avatar al naţional-bolşevismului. “Putin, adăuga ea, a reuşit să şteargă orice deosebire între el şi Stalin”. Iar Stalin, precum se ştie, nu-şi lăsa în viaţă adversarii. Nu-i omul, zicea el, nu-i problema.

Putin, luându-se după Stalin, greşeşte, fireşte. El însuşi a devenit o problemă pentru lumea civilizată. Una foarte dificilă care, până la urmă, va fi, neîndoielnic, rezolvată.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus”

 1. Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2015 at 19:41

  […] de pe Terra să-și pună în aplicare planurile. De la ucigașul de ziariști și oponenți Vladimir “Ilici” Putin, din ordinul căruia sunt măcelăriți ucrainienii, și până la criminalii din Statul Islamic, […]

 2. Criminalul KGB-ist Vladimir Putin așterne întunericul peste Rusia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2015 at 20:02

  […] Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus […]

 3. Articolul care i-a scos din minti pe rusii criminalului KGB-ist Putin | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2015 at 20:09

  […] Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus […]

 4. Criminalul KGB-ist Putin plateste o armata de postaci care-i fac apologia pe net | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 6th, 2015 at 18:42

  […] Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus […]

 5. Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 20:53

  […] Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus […]

 6. Dictatura KGB-istului Putin face alte victime | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 20:56

  […] Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus […]

 7. Dictatorul criminal Vladimir Putin si-a tras propriile trupe SS | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 14:32

  […] Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus […]

 8. Opozantii criminalului Vladimir Putin sunt asasinati unul cate unul | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2016 at 10:10

  […] Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus […]

 9. Stropesti moastele bolsevice cu apa sfintita, iei 10 ani de inchisoare | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 7th, 2016 at 21:35

  […] Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus […]

Adauga un comentariu