Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist

duminică, ianuarie 11, 2009 9:50
Posted in category Basarabia, Istorie

Vladimir PutinVladimir Putin, tătucul ruşilor, s-a gândit că are niscaiva castane de scos din foc. Şi musai să le scoată cu mâna altuia. Ai ceva cu Ucraina, foloseşti România. După ce ani de zile ne-au cerut preţuri imense la gaze, aceşti ruşi “civilizaţi” s-au gândit să ne dea tot gazul destinat Ucrainei. Dacă nu-i o abureală, asemenea propunere dovedeşte doar că Putin, kaghebistul ajuns preşedinte (parcă mai ştim noi pe cineva în asemenea situaţie), doreşte înrăutăţirea relaţiilor noastre cu Ucraina pe principiul: “Dezbină şi stăpâneşte!”. Dacă tot vor să ne dea ceva, mai bine ruşii ne-ar da înapoi tezaurul şi Basarabia, care ne aparţin de drept.

Update (Sa ne amintim cine sunt bolsevicii)

In 1917, Leiba Bronstein, cunoscut sub numele de imprumut Trotki, si primul sef al Armatei Rosii bolsevizate, care era la acea vreme ministru de Externe a trimis o scrisoare de amenintare la adresa Romaniei, totodata arestandu-l la Petrograd pe ambasadorul Romaniei, Constantin Diamandi, impreuna cu toata Legatia. La vremea aceea Trokti, partenerul evreu al homosexualului bolsevic si bolnav mintal Vladimir Ilici Lenin, planuia uciderea sefului statului roman, Regele Ferdinand, prin actiunea unui comando evreiesc ce urma sa organizeze cateva atentate sangeroase ce ar fi trebuit sa genereze ample tulburari sociale, basculand tara in anarhie urmand ca mai apoi sa fie exploatate nemultumirile si temerile populatiei pentru a se intemeia si in Romania un regim bolsevic. Agentul cheie al lui Troski era Simion Rosal, ce urma sa-l asasineze pe Regele Ferdinand, si sa instaleze un regim bolsevic, condus de Cristian Racovski, Mihai Gheorghiu Bujor, Alecu Constantinescu, Ion Dissescu. Primul pe lista celor ce trebuiau eliminati era generalul Dimitri Scerbacev, comandantul armatelor rusesti imperiale din Moldova. Atentatul a esuat iar generalul Scerbacev a cerut sprijinul armatei romane pentru distrugerea comandamentului bolsevic de la Socola. Cererea sa a fost aprobata de Consiliul de Ministri aflat in refugiu la Iasi, iar agentul lui Lenin a fost depistat de excelentii agenti de contraspionaj ai Armatei Regale Romane. Rosal a fost executat impreuna cu cativa dintre complicii sai evrei. Soldatii rusi razvratiti si trecuti la bolsevism au fost dezarmati si expulzati peste Prut de generalul Prezan. Ca represalii Trotki si-a pus bolsevicii sa jefuiasca si sa terorizeze basarabenii. In aceste conditii, la 22 decembrie 1917, Sfatul Tarii a cerut interventia armatei romane, iar trupele conduse de generalul Brosteanu au venit in ajutorul Sfatului Tarii si au trecut Prutul in ziua de 10 ianuarie 1918 ajungand in 13 ianuarie 1918, la Chisinau. Trotki a actionat si a confiscat tezaurul romanesc in aur trimis spre pastrare in Rusia anuntand ruperea relatiilor diplomatice ale Sovietelor cu Romania. Cu toate acestea la 24 ianuarie 1918, Sfatul Tarii a votat in unanimitate proclamarea independentei Republicii Moldovenesti, iar la 27 martie 1918, Sfatul Tarii, voteaza Unirea cu Romania. Proclamatia Sfatului Tarii suna astfel: “Republica Democrata Moldoveneasca Basarabia, in hotarele ei dintre Prut si Nistru, Marea Neagra si vechile granite cu Austria, rupta de Rusia acum o suta si mai bine de ani din trupul vechii Moldove, in puterea dreptului istoric si a dreptulul de neam, pe baza principiului ca noroadele singure sa-si hotarasca soarta lor, de azi inainte si pentru totdeauna se uneste cu mama sa, Romania”. (Curentul 2011)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist”

 1. Între adevărul istoric şi accidentele istoriei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2015 at 18:54

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

 2. Maica Rusie şi aplaudacii ei din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2015 at 18:59

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

 3. Basarabia şi ciuma roşie | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2015 at 19:02

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

 4. Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 20:45

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

 5. Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 20:55

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

 6. Unii violează în Italia, deoarece autorităţile din România sunt castrate la ele acasă | A șaptea dimensiune says:

  iunie 2nd, 2016 at 18:31

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

 7. Justiţia de cacao din România ucide oameni nevinovaţi | A șaptea dimensiune says:

  iunie 2nd, 2016 at 18:44

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

 8. De ce (încă) ne monitorizează UE pe domeniul Justiţiei (III) | A șaptea dimensiune says:

  iunie 2nd, 2016 at 18:58

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

 9. geanina otilia says:

  iunie 14th, 2016 at 21:39

  Si azi traiesc aceleasi personaje la noi in tara si….au facut o groaza de crime pe care nu le vede nimeni.Si eu am dosar…demult….l-au facut ”cu cap”…fiindca nu le-a convenit libertatea din ceea ce spuneam fata de prietenii mei.Unii au murit,din nefericire,altii inca lupta pentru aceleasi idealuri crestine si democrate.si pentru adevar,caci adevarul te face liber.

 10. 11 septembrie 2001 – faţa şi reversul monedei | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 10th, 2016 at 18:42

  […] Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist […]

Adauga un comentariu