Vladimir Putin, criminalul garantat KGB

marți, martie 27, 2012 9:16
Posted in category Justitie

Vladimir PutinDezvăluirile lui Pacepa: KGB este statul, iar Vladimir Putin este KGB

Ion Mihai Pacepa, fostul directorul adjunct al Departamentului de Informaţii Externe din România comunistă, a dezvăluit, în mesajul său „Ţarul Putin”, că odată cu instalarea lui Vladimir Putin la Putere în 1999, Rusia a fost condusă de KGB (Comitetul Securităţii Statului).

Deşi în 1996, structura KGB a căpătat un nou nume, FSB, aceasta nu a căpătat și o politică nouă. În 1998, Putin a fost desemnat de Elțîn la șefia FSB, atfel că, în 1999, odată cu numirea lui Putin în funcția de președinte, acesta avea să aibă în subordine un Serviciu complet centralizat, organizat și, mai ales, loial.

În timpul Războiului Rece, KGB, în Rusia, era un stat în stat

Ipoteza lui Pacepa afirmă că Serviciile formau, în Rusia, un stat în stat. „Imediat după ce Putin a fost încoronat rege, KGB a devenit statul. Până în 2003, peste 6.000 de foști ofițeri KGB (organizație care în trecut împușcase milioane de oameni sub învinuirea că erau spioni naziști), au devenit șefi ai birourilor federale și locale rusești. Mai bine de jumătate dintre pozițiile din administrație erau conduse de foști ofițeri KGB. Vechea Uniune Sovietică avea un ofițer KGB la fiecare 428 de cetățeni. În 2004, Rusia lui Putin avea un ofițer FSB la fiecare 297 de cetățeni.”

Vladimir Putin şi KGB

După ce a terminat Facultatea de Drept a Universității din Leningrad, Putin a fost recrutat de KGB, în serviciul de contraspionaj. „Viaţa mea e foarte simplă. Am terminat şcoala, am intrat la Universitate. Am terminat Universitatea, am intrat în KGB. Am încheiat cu KGB-ul, din nou la Universitate. De la Universitate, la Sobceak. De la Sobceak, la Moscova, la Departamentul Administrativ al Kremlinului. După aceea, în aparatul preşedintelui. De acolo la FSB. După aceea, m-au numit premier. În prezent, preşedinte în funcţiune. Asta-i tot!”, spunea Putin, în 2000, unor jurnaliști care lucrau la proiectul cărții „La persoana întâi”, o serie de interviuri despre președintele în funcție al Rusiei. (Sursa).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Vladimir Putin, criminalul garantat KGB”

 1. Laly says:

  aprilie 2nd, 2012 at 21:45

  Nu sunt dovezi ca ar fi asasin! Cateodata te intrebi ,ce este mai bine sa fii , un asasin sau un prost ..Nici una , nici alta! Dar dc sunt doar aceste 2 posibilitati??

 2. Cornel Căruntu says:

  aprilie 3rd, 2012 at 8:55

  Asa-i, probabil pe ziaristii rusi care si-au permis luxul de a fi critici i-au asasinat trupele apostolului Petru, nu oamenii lui Putin. Nici o dictatura nu ‘produce’ dovezi pentru condamnarea propriului ‘tatuc’. Dovezile apar dupa. Vedeti si cazul lui Ceasca. Daca a fi criminal este un fleac, oarecum comparabil cu a fi prost, putem face o apreciere a nivelului de moralitate, civism, educatie. Acea persoana este numai buna pentru a trai intr-un trib din Africa sau in suburbiile Indiei, daca tot ne apeleaza lumea civilizata cu ‘tiganii, tiganii’.

 3. Vladimir Putin, un criminal ce vrea război | A șaptea dimensiune says:

  februarie 6th, 2015 at 17:00

  […] Vladimir Putin, criminalul garantat KGB […]

 4. Criminalul Vladimir Putin mai ucide un anticomunist rus | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 20:44

  […] Vladimir Putin, criminalul garantat KGB […]

 5. Un alt ziarist ucis în Rusia lui Putin | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 20:54

  […] Vladimir Putin, criminalul garantat KGB […]

 6. Dictatura KGB-istului Putin face alte victime | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 20:58

  […] Vladimir Putin, criminalul garantat KGB […]

 7. Dictatorul criminal Vladimir Putin si-a tras propriile trupe SS | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 19th, 2015 at 16:24

  […] Vladimir Putin, criminalul garantat KGB […]

 8. Opozantii criminalului Vladimir Putin sunt asasinati unul cate unul | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2016 at 10:10

  […] Vladimir Putin, criminalul garantat KGB […]

Adauga un comentariu