Stropeşti moaştele boşevice cu apă sfinţită, iei 10 ani de închisoare

luni, februarie 16, 2015 22:24
Posted in category Mass-media

Opriti-l pe criminalul Vladimir Putin!Ultima găselniță a criminalului KGB-ist Vladimir Putin este descurajarea oricăror acțiuni ce pun în pericol moaștele bolșevice ale Rusiei. Ca să întelegeți ce gunoi uman este acest Putin, trebuie amintite două din declarațiile sale, în care a apărat pe față autorii genocidelor rusești din secolul XX. I-auziți aici ce debitează acest Putin, ce trimite la moarte, în Ucraina, mii de tineri ruși nevinovați.

“Prăbușirea URSS-ului a fost cea mai mare tragedie a secolului XX” (Vladimir Putin)

Wau! Tragedie pentru cine? Pentru îmbuibații bolșevici? Acest jeg de Putin se șterge la cur cu memoria milioanelor de victime ale URSS-ului, cu amintirea ororilor comise de Armata Roșie, pe oriunde a trecut, cu frica și teroarea în care au trăit toți cei din lagărul sovietic vreme de 50 de ani. Un asemenea iresponsabil, precum acest criminal provenind din rândurile KGB-ului, fostul NKVD, actualul FSB, poate declanșa oricând un război mondial, pentru a-și arăta mușchii, durându-l în cot de consecințele sale. Fără acest luminat rus numit Mihail Gorbaciov, am fi stat și azi în întuneric, la cozi imense, cu limba între fesele lui Ceașcă și “savantei de renume mondial”. Cum oare l-o fi numit bețivanul de Eltin succesor pe Putin la conducerea Rusiei? Sua poate după ce bei prea mult alcool creierul dă rateuri și uite așa ajunge Vladimir Ilici Putin să sperie lumea cu un război atomic. Dar iată și alta perlă a acestui KGB-ist ce ucide toți rușii care i se opun.

“Politica lui Stalin (citește 50 de milioane de oameni uciși din ordinul său) a fost una corectă în condițiile acelor vremuri” (Vladimir Putin)

Wau! Chiar așa? Ce contează pentru această jigodie KGB-istă câteva zeci de milioane de crime, majoritatea victimelor fiind ruși. Dacă au avut neșansa să se nască în Rusia comunistă, așa le trebuie. Contează pentru acest gunoi numit Putin documentele istorice, ce relatează suferința și calvarul celor deportați în Siberia, celor care și-au pierdut părinții, copiii, apropiatii, toți aceștia fiind uciși din ordinul lui Stalin? Evident că nu. Toate aceste realități ale genocidului stalinist sunt invenții ale imperialiștilor, invidioși pe succesele lui Stalin și ale poporului rus, ce “libertate a adus”, pe unde a trecut.

Cum poti face puscarie in Rusia lui Putin: Un tribunal din Moscova a acordat sentinţe de 10 ani de închisoare celor doi activişti care au stropit cu apă sfinţită Mausoleul lui Lenin din Piaţa Roşie într-o încercare artistică de a exorciza fantoma fondatorului Rusiei sovietice din politica rusească de astăzi.

Tribunalul districtual Tverskoi i-a găsit pe Oleg Basov şi Evgheni Avilov vinovaţi de huliganism, a raportat marţi OVD, un portal de ştiri care monitorizează activităţile poliţiei, citând o purtătoare de cuvânt a mişcării artistice Blue Horseman.

Acţiunea celor doi a fost numită “Exorcistul: Profanarea Mausoleului” şi a fost comisă luni – ziua în care creştinii ortodocşi au sărbătorit Boboteaza şi cu două zile înaintea aniversării morţii lui Lenin. În timpul “exorcizării”, cei doi activişti au trecut de poarta securităţii şi apoi au stropit cu apă sfinţita zidurile mausoleului în timp ce scandau “Ridică-te şi pleacă!” (Sursa: https://epochtimes.ro/news/artistii-care-au-stropit-mausoleul-lui-lenin-cu-apa-sfintita-au-fost-intemnitati—229028)

Și la ruși sigur nu ai acces la Internet din celulă, ca să povestești pe Facebook ce “cool” e în pușcărie.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Stropeşti moaştele boşevice cu apă sfinţită, iei 10 ani de închisoare”

 1. Alte crime ale pupincuristilor “profetului” Mahomed | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 9th, 2016 at 21:24

  […] Stropesti moastele bolsevice cu apa sfintita, iei 10 ani de inchisoare […]

 2. Romania nu mai importa deloc gaze de la rusi | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 9th, 2016 at 21:58

  […] Stropesti moastele bolsevice cu apa sfintita, iei 10 ani de inchisoare […]

 3. Articolul care i-a scos din minti pe rusii criminalului KGB-ist Putin | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 9th, 2016 at 22:09

  […] Stropesti moastele bolsevice cu apa sfintita, iei 10 ani de inchisoare […]

Adauga un comentariu