Crucificarea limbii romane (XII)

vineri, martie 31, 2017 15:04
Posted in category Educatie

Limba romana

 • PSD-ul lui Bombonel şi limba ‘moldovenească’Revenirea la stalinism în Basarabia, pământ românesc, s-a produs cu precădere în perioada 2000 – 2004. Cam pe atunci bolşevicii rusofoni din Basarabia au anulat cam tot ce s-a obţinut după declararea independenţei Republicii Moldova. Tot atunci au venit cu aberaţia de ‘limbă moldovenească’. Dar ce au făcut autorităţile de la Bucureşti în acea perioadă? Nimic. Kgb-istul Ilici Iliescu şi Bombonel n-au mişcat un deget pentru a opri rusificarea Basarabiei. Aceşti trădători de neam şi ţară n-au făcut nimic bun pentru România. Nu este de mirare atunci că, inclusiv Google, are expresia ‘limbă moldovenească’, după cum se vede în imaginea de mai jos. Deşi apare tot mai rar, această rămăşiţă stalinistă a fost ocrotită de neocomuniştii din PSD, cei pe care i-a durut în cot de istoria neamului românesc. Aceşti vânzători de ţară n-ar mai trebui să guverneze niciodată România.
  Crucificarea limbii romane
 • Cum l-au lucrat serviciile şi prostia pe Geoană în 20092008 a fost un an bănos pentru Geoană. Fiind două rânduri de alegeri – şi, deci, două rânduri de liste – poziţia lui de preşedinte a căpătat farmecul şi avantajele unui job de contabil-pontator. La Prostănac s-au bulucit aproape tot anul oamenii care se voiau primari, senatori sau deputaţi, oameni care au deschis uşa cu capul şi au închis-o cu imunitatea în buzunar. Ginerele Margaretei a văzut cu ochii lui teancuri, sacoşe, zerouri şi hectare cât să cumperi un loc interesant în Top 300. Atât că nu numai ochii lui au văzut cum mulţumea el pentru şpagă, ci şi ochii unor maiori aflaţi la porunca Căpitanului. Băieţii, deghizaţi în clienţi, au editat captura, au subtitrat-o, i-au pus o muzică de atmosferă şi i-au trimis-o în plic. Această casetă neasemuită l-a făcut pe Prostănac să meargă să se relaxeze, din senin, la Vântu. Şi de atunci relaxat a rămas fiindcă, în numele acelei băi de prostie, i s-a permis să păstreze cheşu’. (Academia Caţavencu)
 • Ilici „KGB” Iliescu a pus temelia viitoarei Rromânia, o ţară complet ţiganizatăSe dă clipul de mai jos (dacă trecem de micile vulgarităţi, afirmă ceea ce afirmă public orice cetăţean din lumea civilizată). Români, puneţi masca pe figură şi citiţi următorul comentariu: ‘O sa muriti cu oftica asta, ca tiganii nu vor disparea, ba chiar vor fi foarte multi. Pregatiti-va maxilarele ca o sa aveti de supt multi tigani!!! Veti avea parte de ei in casele voastre, veti avea gineri si nurori tigani in familia vostra de rasisti balosi si infecti. Asa ca va dau un sfat: invatati limba tiganeasca ca o s-aveti nevoie! HA HA HA… Muriti de oftica! HUOOOOOOO FRUSTRATILOR, NEFERICITILOR!!! PISTOL-GURA-BANG-AMIN!!!’ Chiar ţara aceasta, de mămăligari după unii, nu are extremă dreaptă?
 • Să masăm erotic limba românăDacă eşti parlamentar PSD, ţi-ai putea permite, la o adică, să treci pe la un salon de masaj erotic. Pe site-ul ‘oficial’ al unui asemenea stabiliment, există, pe lângă ceva poze care-ţi clătesc ochii, şi texte lămuritoare. Unul din ele se referă la ‘cerinţele pentru serviciile noastre’. Adică, odată intrat acolo, ai şi obligaţii, nu numai dreptul de a te lăsa masat în zonele erogene. Se pare însă că cel/cea care a scris textul era în timpul unui masaj intelectual, având neuronii în repaus, după cum se poate vedea şi în captura de mai jos. Să (fiţi) masaţi bine!
  Crucificarea limbii romane
 • Cum sperie Realitatea TV deontologia profesională‘Profesioniştii’ lui Vîntu nu au nici cel mai elementar respect faţă de adevăr, acel ‘mic amănunt’ pe care-l ignoră atunci când se adresează ultimului asistat social din România. Inclusiv pe site-ul Realitatea.net se dau titluri apocaliptice unor ştiri de 0,2 bani. De exemplu, iată unul din ele: Zvonul care a speriat lumea: Liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost ucis. Realizaţi ce speriată este lumea: Obama n-a putut dormi o săptămână, iar panica a cuprins Terra. Cei care sperie cu adevărat lumea sunt slugile lui Vîntu, prin tot soiul de aberaţii pe care le prezintă ca ‘mari realităţi’. In schimbul unor arginţi, fireşte.
  Crucificarea limbii romane

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Crucificarea limbii romane (XII)”

 1. Crucificarea limbii romane (XIV) | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2018 at 12:27

  […] Crucificarea limbii romane (XII) […]

 2. Crucificarea limbii romane (XIII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 17:11

  […] Crucificarea limbii romane (XII) […]

 3. Crucificarea limbii romane (XV) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 19:35

  […] Crucificarea limbii romane (XII) […]

Adauga un comentariu