Crucificarea limbii romane (VII)

joi, martie 16, 2017 17:17
Posted in category Educatie, Mass-media

Limba romana

 • România USL-istă, o ţară de ciobaniUna din acuzele frecvente ale tembeliziunilor mogulilor la adresa Preşedintelui României (Traian Basescu la acea vreme), preluată de crema de cacao a naţiei proletare, este acea expresie cu ‘Ce mai vrea şi ţiganca asta împuţită?’. Pentru creierele spălate din România nu contează că Preşedintele avea o discuţie particulară cu prima Doamnă, în maşină. Adică, vezi Doamne, România este formată din cetăţeni educaţi, ce niciodată, în particular, nu-şi denigrează aproapele (hă, hă, hă), aşa încât, vorba slugilor securistului Felix Voiculescu, este strigător la cer. Nu la fel de strigător la cer este însă atitudinea de şofer jegos de autobază pe care o au liderii USL şi admiratorii Uniunii Stalinist Leniniste faţă de Elena Udrea. Ca orice turmă de domni, aceştia îsi arată educaţia de 0,004 bani pe care au plagiat-o greşit. Indiferent ce a făcut Elena Udrea (aceasta numai justiţia poate stabili), tu, Geoană, Ponta sau Antonescu, dacă vrei să arăţi că în şcoală ai primit o minimă educaţie, nu te comporţi ca ultimul cioban analfabet atunci când zăreşte o femeie. În captura de mai jos se poate vedea, în toată goliciunea ei, educaţia de cartier Ferentari a unui USL-ist ce aruncă cu flegme în duşmanii ‘boborului’. Ăsta o fi luat Bacalaureatul pe bune sau printr-un plagiat?
  Crucificarea limbii romane
 • Libertatea de a bate câmpii‘Libertatea’ este acea fiţuică din care afli exact ce nu-ţi ajută la nimic. Iar această fiţuică are şi texte, în afară de sâni şi funduri. Iar textele, normal, sunt scrise cu fundul. De exemplu, materialul Nepoata Patriarhului Daniel a făcut o serie de declaraţii şocante, care ar putea cutremura Biserica Română este edificator în acest sens (vedeţi şi captura de mai jos). Ce-o fi însemnând ‘Biserica Română’? Dacă tot îi putem zice oricum, aş sugera titlul ‘Biserica foştilor turnători la Securitate’, ştiută fiind colaborarea multor preoţi ortodocşi cu fosta Securitate, în schimbul unor arginţi. Mai este aberaţia cu ‘ar putea cutremura Biserica’. Băi Magda Dragu (autoarea scrierii), nu s-a cutremurat Biserica Ortodoxă Română în 22 de ani, timp în care presa a semnalat numeroase păcate şi ilegalitaţi ale clerului ortodox de ziua a opta, cum să se cutremure la afirmaţiile unei fetişcane.
  Crucificarea limbii romane
 • Senzaţional: scriu ca o cizmă, dar sunt ‘banat’Unul din cele mai tâmpite bloguri de pe net este aici. Respectivul ‘decreţel’ scrie ca o cizmă, după cum se vede şi în captura de mai jos (unde este o gluma ca Ponta n-a plagiat). Iată câteva citate: ‘Danut prostut care ma banat ca am lasat si eu un comentariu despre comunism ceam stiut si eu ca nu erau banane si ca ce mancau oameni portocale? Si ma banat.’ Alt citat: ‘Deci asta ma banat cam pus si eu o intrebare cum ar venii de bun simt ca pe cine intereseaza blogul lui nashpa. Si ma banat. Dar pe bune acuma ca nare nici macar decat un singur macar comentariu.’ Aţi înţeles, da? ‘Nare nici măcar decât un singur.’ Dorele, s-ajungi în cărţile de literatură, secţiunea ‘Inamicii limbii române’.
  Crucificarea limbii romane
 • Cât de dreaptă e o prismă regulatăDeşi definiţia prismei regulate este clară (o prismă este regulată dacă este dreaptă şi are bazele poligoane regulate) în Culegerea online pentru pregătirea Evaluării Naţionale 2012, domnul profesor Anghel Mihăiţă Giorgică foloseşte formularea ‘prismă triunghiulară regulată dreaptă’ (vedeţi captura de mai jos sau click pe link-ul de mai sus), doar un pleonasm ce se vede din avion nu contează. Ce treabă are limba română cu matematica, nu?
  Crucificarea limbii romane

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Crucificarea limbii romane (VII)”

 1. Crucificarea limbii romane (VIII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2019 at 19:37

  […] Crucificarea limbii romane (VII) […]

 2. Crucificarea limbii romane (X) | A șaptea dimensiune says:

  martie 16th, 2019 at 13:26

  […] Crucificarea limbii romane (VII) […]

 3. Crucificarea limbii romane (XII) | A șaptea dimensiune says:

  mai 22nd, 2019 at 19:50

  […] Crucificarea limbii romane (VII) […]

 4. Crucificarea limbii romane (IX) | A șaptea dimensiune says:

  mai 25th, 2019 at 12:13

  […] Crucificarea limbii romane (VII) […]

 5. Crucificarea limbii romane (XI) | A șaptea dimensiune says:

  mai 25th, 2019 at 12:17

  […] Crucificarea limbii romane (VII) […]

Adauga un comentariu