Crucificarea limbii romane (XI)

marți, martie 28, 2017 12:44
Posted in category Educatie, Mass-media

Limba romana

 • In 2012, România trimitea la Eurovision piesa unui fost manelist

  Indiferent de anotimp, ţiganizarea României merge mai departe. În 2012, s-a mai făcut un pas. Piesa unui cocalar, Costi Ioniţă pe numele său, reprezenta România la Eurovision 2012. Şi uite aşa România începe să devină Rromânia. Încep să cred că această ţară este condamnată să fie ţiganizată complet, tentativele de a ieşi din zona ţigănească fiind sortite eşecului. La tembelizor te întâmpină ţiganul Vanghelie, pe net eşti înjurat de ţigani şi simpatizanţii lor (cărora le recomand să locuiască un an în promiscuitatea specifică ţiganilor), la ştiri vezi tot ţigani care fură sau ucid, în România şi, mai nou, prin toată Uniunea Europeană. Dacă aminteşti aceste ştiri reale, imediat eşti etichetat extremist, dus cu pluta, şovin etc. Şi ce să facem, românaşi ţiganizaţi? Să curăţăm mizeria pe care o lasă ţiganii pe oriunde merg, să le plătim curentul electric pe care-l fură, să plătim tot ce distrug clanurile ţigăneşti atunci când se măcelăresc între ei, să primim scuipaţi de la Europa civilizată care ne identifică din ce în ce mai mult cu ţiganii, să înlocuim doina românilor cu maneaua ţiganilor? Asta aşteptaţi români? Să vi se fure totul: istoria, tradiţiile, muzica. Desigur, legionarii lui Corneliu Zelea Codreanu au fost nişte criminali, iar ţiganii, nu-i aşa, fac numai bine, o naţie harnică, civilizată, nu ucid niciodată, iar de furat ce să mai vorbim, nici nu se pune problema.

 • Tot in 2012, Realitatea TV prezinta ştiri de 0,0010 bani

  Pe Terra mai au loc şi evenimente în care natura îşi arată normalitatea. În România, însă, dacă nu bagi spaima în cei care te citesc, nu ai audienţă. Ştirile apocaliptice au menirea s-o facă pe ultima ţoapă din tara asta să pună mâna pe-o carte, fie ea şi de rugăciuni. Aşa au gândit probabil şi cei/cele de la (i)Realitatea TV atunci când au compus titlul care se vede în captura de mai jos. Un val de 10 cm! Wau! Vă daţi seama, valurile de 10 cm fac ravagii printre cititorii din Fundu’ de Jos, cei care mai cred şi acum că 10 cm este ceva imens. Doar când erau elevi au fost tot cu oile ca şi acum, în timp ce Mioriţa stătea singură şi neconsolată. Hai Realitatea TV, consideră-ne proşti, că asta merităm dacă ne uităm la acest post de rahat.
  Crucificarea limbii romane

 • După pesedistul Mazăre, ar trebui să ne-o tragem de la grădiniţă

  Mafiotul pesedist (deşi ‘mafiot’ şi ‘pesedist’ este pleonasm) Radu Mazăre, primarul care este al Constanţei, a furat suficient pentru a deţine un întreg harem feminin, doar aşa-i în socialismul de cumetrie: în timp ce electoratul pesedist se plânge că moare de foame, tovarăşul Mazăre petrece în Brazilia. Ei bine, acest bufon roşu a mers în vizită la nişte grădiniţe. La una dintre grădiniţe, Radu Mazăre a observat că fetele stăteau într-o parte a sălii, iar băieţii în cealaltă parte. „Dar voi aşa staţi aici, fetiţele într-o parte şi băieţii în alta, nu vă încălecaţi ?”, a întrebat primarul Constanței. „Noi suntem copii educați!”, a venit răspunsul unei fetițe. „Când o să mai creşteţi o să vă încălecaţi”, a replicat Mazăre.

 • Regulile sunt pentru ‘fraieri’, iar ţiganii sunt criminali, hoţi şi cerşetori, nu ‘fraieri’

  Victor Ciutacu nu mai poate de grija României. În haznaua numită Antena 3, slugile lui Felix se dau de ceasul morţii legat de moartea elitelor României. Ar fi nobilă gija pentru această ţară, dacă ar fi reală. Dar, dragii mei, e doar praf în ochi. Argumentul? Dacă intraţi pe blogul acestui Ciutacu (https://www.ciutacu.ro/), după greaţa de rigoare (acest individ e bolnav de ură împotriva Preşedintelui României; oare alte subiecte nu au lacheii securistului Voiculescu?), veţi descoperi ce-i place acestui individ care (de)formează morala publică europeană (hă, hă, hă) a ‘boborului’. Şi ce-i place? Păi, printre altele blogul unui ţigan (cred), Ţiganu’ meu preferat (preferat de Ciutacu), cel care scrie (citez cum apare pe site): Bre, tot poporu are blog… io ceam? dan start sa senteleaga…nus aliterat, dar mie lene. deci pula ortografie. sunt vulgar si nu dau pafara de simtzu humorului. deci pula amuzament. sunt mitocan si PCu (politically correctnessu pentru tampiti) ma lasa rece, not to mention (cum se zice dan strabuni) ca sunt tigan. deci pula discutii sociale mustind de multiculturalizm, trend social, globalizare/antiglobalizare si alte astfel de topice. in other words (alta vorba din strabuni) nu mastept sa ma citeas cacare va, scriu astea pentru ca, de la excesu da alcool, incepe sa ma lase memoria, si e un mod simplu, usor, facil (cum ar zice maestra pleonasmelor Urania) de a nota dude pe care nu vrei sa le uiti… asta in cazu in care nu uit de blogu asta in cateva zile. da’ acilea ma bazez pe voi, cei doi care cititi, sami mai aduceti aminte. Se poate pune întrebarea: Oare acest pupincurist al lui Voiculescu nu ştie că România, ca ţară, este în primul o comunitate de limbă, limba română a lui Eminescu, iar dacă această limbă este desfiinţată de ţigani promovaţi de Ciutacu ne-am dus într-o altă zonă. Dar dacă nu vrei să fii jigodie, Ciutacule, nu-i poţi acuza pe alţii de distrugerea elitelor României, atunci când faci acelaşi lucru cu limba română. Nu promovând ura şi dezbinarea îţi va fi bine în România, Ciutacule, ci educându-i pe oameni, inclusiv în a folosi corect limba română, dacă tot vrei respectul românilor. O ţară, Ciutacule, este reprezentată întâi de toate de limba şi cultura acelei naţii, formate în sute de ani, apărate cu viaţa de bunicii şi străbunicii noştri, iar nişte ţigani nu pot distruge limba noastră română. Ciutacule, nu te mai da român şi nu mai plânge cu lacrimi de crocodil de grija României.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Crucificarea limbii romane (XI)”

 1. Crucificarea limbii romane (XII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 11:37

  […] Crucificarea limbii romane (XI) […]

 2. Crucificarea limbii romane (XIV) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 18:54

  […] Crucificarea limbii romane (XI) […]

 3. Crucificarea limbii romane (XIII) | A șaptea dimensiune says:

  martie 16th, 2019 at 14:33

  […] Crucificarea limbii romane (XI) […]

 4. Crucificarea limbii romane (XV) | A șaptea dimensiune says:

  mai 19th, 2019 at 14:29

  […] Crucificarea limbii romane (XI) […]

Adauga un comentariu