Cum a furat şi vândut Mircea Geoană pădurile României

duminică, iulie 10, 2016 11:32
Posted in category PeNaLii

Mircea GeoanaUSL (Uniunea Sovietico – Liberală) trăia și fura încă din anii 2008 – 2009

Mircea Geoană (în complicitate cu alţi înalţi politicieni din arcul pesedisto-liberal: Radu Stroe, Ilie Morega – protectorul ex-comisarului penal Constantin Codiţă – şi Mihai Voicu, toţi de la PNL, alături de Vasile Lupu – ex-PNŢCD şi Istvan Toke – UDMR) este învinuit de punerea la cale şi săvârşirea celei mai şocante operaţiuni de jaf din istoria României. El a luat „cu japca”, în numele unor solicitanţi decedaţi de zeci de ani, întregi lanţuri muntoase din judeţele Alba, Gorj, Sibiu şi Vâlcea. „Alianţa liberal-pesedistă” a pus mâna, spun sursele noastre din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe „20.000 de hectare de păduri şi goluri alpine din patru judeţe”, urmând ca în viitorul apropiat, dacă Geoană ar ajunge la cârma României (din fericie n-a ajuns – n.m.), să-şi întindă tentaculele infracţionale şi in celelalte zone muntoase ale ţării.

La propunerea lui Geoană, liberali cu funcţii-cheie în fostul Guvern Tăriceanu s-au organizat într-o aşa-zisă „obşte”, ce a revendicat, şi a şi obţinut, în baza legilor funciare, cea mai mare parte a munţilor şi pădurilor din judeţele Alba, Gorj, Vâlcea şi Sibiu, ajutaţi de primarii PSD din cele patru judeţe. Iniţial, ideea a fost pusă în practică, de către Mircea Geoană şi Ilie Morega, în staţiunea gorjeană Rânca. Ulterior, metoda a fost dezvoltată, iar grupul s-a mărit adăugându-i-se liberalul Mihai Voicu, ex-ţăranistul Vasile Lupu şi udemeristul Istvan Toke. Surse din cadrul DIICOT – structura centrală, dar şi procurori DNA afirma că „acestora li s-au alăturat viceprimarul comunei gorjene Novaci, consilieri locali ai PSD din Tg. Jiu, directorul Arhivelor Statului Sibiu, Tatu Alexiu (asociat în mai multe ţepe imobiliare cu „Mafia caselor” condusă de traficantul internaţional de organe Klaus Iohannis, primarul Sibiului), directorul Romsilva Gorj, magistraţi din Alba, Gorj, Sibiu şi Vâlcea, consilieri locali PNL şi PSD din Vâlcea, precum şi presedinţii Comisiilor de Aplicare a Legilor Funciare din localităţi ale judeţului Alba, existând dovezi că, acum, Geoană şi senatorul liberal Radu Stroe vor să intre în posesia munţilor şi pădurilor din judeţul Maramureş, cu ajutorul primarului PNL din Baia Mare”.

Pesedistul Mircea Geoană, senatorul Radu Stroe (ministeriabilul propus, anul trecut, de fostul premier Tăriceanu la Ministerul Apărării), liberalii Ilie Morega şi Mihai Voicu, alături de fostul ţărănist Vasile Lupu şi de fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii, udemeristul Istvan Toke, fac, spun surse din cadrul DIICOT şi DNA, „obiectul unor dosare penale complexe şi extrem de complicate, existând indicii clare ca au intrat fraudulos în posesia a aproximativ 20.000 de hectare de păduri şi goluri alpine, folosindu-se de acte false”. Schema infracţională a fost foarte simplă şi „eficientă” totodată. La propunerea lui Geoană, liberali cu funcţii-cheie în fostul Guvern Tăriceanu s-au organizat într-o aşa-zisă „obşte”, ce a revendicat, şi a şi obţinut, în baza legilor funciare, cea mai mare parte a munţilor şi pădurilor din judeţele Alba, Gorj, Vâlcea şi Sibiu, ajutaţi de primarii PSD din cele patru judeţe.

Schemă de jaf organizat

„Prostănacul” Geoană – actual candidat la cea mai înaltă funcţie a Statului Român – s-a folosit atât de statutul unei obşti înfiinţate în anul 1903, cât şi de sute de liste de „revendicatori”, morţi cu mulţi ani înainte de „cererile funciare”. Astfel, Geoană (împreună cu Ilie Morega şi apoi cu celelalte personaje incriminate) a devenit membru al Consiliului de Administraţie al Obştii Banca Gilortul Novaci, o asociaţie constituită ilegal, din „cenuşa” unei obşti interbelice. Istoricul „poveştii” este următorul: în urmă cu 106 ani, în localitatea gorjeană Novaci a existat Cooperativa Banca Populară Gilortul, care avea „26 de membri şi 72 de lei capital”. Ulterior a mai apărut încă o cooperativă – „Sfântul Ioan Botezătorul” – care, cu un an înainte de colectivizare, a fuzionat cu prima, rezultând „Obştea Banca Gilortul Novaci”, exact denumirea folosită acum de oamenii lui Geoană pentru a pune mâna pe munţi şi păduri. In anul 2005, Mircea Geoană, ajutat de Ilie Morega, preşedintele PNL Gorj, prin avocatul Ioan Bogdan Tudor, solicitau Ministerului Justiţiei „dovada disponibilităţii denumirii Obştea Banca Gilortul Novaci” pentru o asociaţie pe care doreau s-o înfiinţeze la nivelul judeţului Gorj. Reprezentanţii ministerului, cu suspectă promptitudine, au acordat imediat denumirea cerută de Geoană, deşi adevărata Obşte (cea rezultată din fuziunea celor două înfiinţate în anii 1903-1907) nu a fost desfiinţată, nici după colectivizare şi nici până în ziua de azi, ea funcţionând legal sub denumirea de SCC Consum Coop Novaci, şi fiind formată, în totalitate, din urmaşii reali ai membrilor fondatori ai Cooperativei B.P. Gilortul.

Morţii băgaţi la înaintare

După ce au constituit ilegal clona „O.B.P. Gilortul”, Geoană şi Morega au prezentat comisiilor de aplicare a legilor funciare cereri de retrocedare a mii de hectare de păduri şi goluri alpine, în baza unor liste ce conţineau peste 600 de persoane, despre care spuneau că sunt „moştenitorii membrilor fondatori ai Cooperativei B.P. Gilortul”, iar autorităţile locale PSD şi PNL ale localităţilor gorjene unde se solicitaseră munţii s-au şi grăbit să le aprobe cererile, iar fostul Prefect de Gorj să elibereze titlurile de proprietate pe… goluri alpine. Cu menţiunea că, în consiliul de administraţie al Obştei, nu figurează doar Geoană, Morega, Stroe, Lupu, Toke ori Voicu, ci şi viceprimari, primari, preşedinţi de comisii locale de aplicare a legilor funciare, pe de o parte, iar pe de altă parte, din cei 600 de „revendicatori”, aşa-zişi membrii ai Obştei Banca Gilortul, doar şase sunt în viaţă, restul fiind, conform certificatelor de deces intrate in posesia JUSTIŢIARUL, decedaţi cu mult timp înainte chiar de a se fi promulgat prima lege funciară din România!

Acte false de vânzare-cumpărare!

După ce a pus mâna, în modul prezentat mai sus, pe munţii României (împreună cu camarila sa), Geoană nu s-a oprit aici. Ceea ce s-a întâmplat mai departe frizează nu numai penalul, dar şi absurdul: munţii au fost… „vânduţi”. Caz unic în lume, au fost întocmite sute de contracte de vânzare-cumpărare, evident false, prin care, bucată cu bucată, „stânci şi prăpastii, ori ziduri alpine” au fost „vândute” – pentru a se pierde urma jafului – către patru cetăţeni „italieni”. Astfel, prin contractele nr. 321, 322 şi 323 (dacă este să prezentăm doar câteva dovezi ale excrocheriei marca Geoană) întocmite de „notarul public” Ioan Bărzuţ în aceeaşi zi a aceluiaşi an (23 mai 2006), Obştea Banca Gilortul, „prin reprezentant legal Geoană Mircea Dan”, în calitate de vânzător, vinde numiţilor Ella Parcione, Fabricio Misane, Iulio Marco şi Alfredo Marco, cinci, trei şi respectiv 2,5 hectare stâncă în Sibiu, Vâlcea şi Gorj, contra sumei totale de 670 milioane euro. Într-unul dintre dosarele grele de la DIICOT, există câteva acte care i-au amuzat, în ciuda megainfracţiunii marca Geoană, până şi pe procurorii de caz: actele de vânzare-cumpărare sunt însoţite de… cadastru. Doar în mintea netedă a lui Mircea Geoană se puteau întocmi acte cadastrale la stânci, râpe, pietroaie şi bolovanii muntoşi. Dincolo de aspectul ilar al „problemei”, din investigaţiile JUSTIŢIARUL, dar şi cu ajutorul anchetatorilor, al ambasadei Italiei la Bucureşti, al Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România am mai descoperit încă o infracţiune a lui Mircea Geoană în acest caz: cei patru italieni NU EXISTĂ. La fel cum inexistent este şi „notarul” Ioan Bărzuţ.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum a furat şi vândut Mircea Geoană pădurile României”

  1. 30% dintre romanasii posesori de masini nu au RCA, adica se sterg la fund cu legile tarii | A șaptea dimensiune says:

    iulie 17th, 2016 at 15:09

    […] Cum a furat si vandut Mircea Geoana padurile Romaniei […]

  2. Gabriel Oprea, izmenarul penal | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 21st, 2016 at 17:31

    […] Cum a furat si vandut Mircea Geoana padurile Romaniei […]

Adauga un comentariu