Cum au adus PSD-istii TVR-ul in stare de faliment

sâmbătă, aprilie 30, 2016 11:23

PSDUrmare a unui management catastrofal, asigurat de conducerea TVR numită de Parlamentul dominat de USL, în ultimii ani, România nu va participa la Eurovision 2016, deși a organizat preselecția, adică a mai aruncat niște bani pe geam. Motivul? A acumulat datorii de ordinul milioanelor de euro către organizatorii Eurovision-ului.

Suntem de râsul curcilor cu acești PSD-iști care ne fură zi de zi. Până și Albania face autostrăzi și, evident, participă la Eurovision.

Unde sunt banii din taxele plătite pentru TVR de milioane de români? Răspunsul este simplu: în buzunarele șmecherilor care au căpușat TVR-ul în ultimii 25 de ani. Ca orice firmă de stat, TVR-ul a fost jefuit ani de zile, până a ajuns la limita financiară de jos. Prin grija PSD-istilor din Consiliul de Administrație al TVR, au reapărut pe sticlă, mai ales după anul 2000, odată cu venirea cuplului odios Iliescu – Nastase la putere în România, “mumii” din perioada mineriadelor iliesciene, cum ar fi Marina Almăşan sau Iuliana Marciuc.

Iată și un exemplu sugestiv de prin 2008 (în plină guvernare socialist-liberală asigurată de mafiotul jegos Tăriceanu, care mai are tupeul de borfaș să-și spună „liberal”).

Mai întâi, TVR a pierdut în favoarea Antenei 1 drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal ale Naţionalei. Asta, în timp ce preşedinte director general al televiziunii publice era pesedistul Alexandru Sassu. Care şi-a adus cu el, la conducere în Consiliul de Administraţie al TVR, şi un fost director de la Antene. Prin urmare, universul TVR a început să comploteze câte puţin pentru binele Antenelor. Pe 30 decembrie 2007, Sassu a cerut ca TVR să trimită la Antena 1 filmul accidentului de la Otopeni, obţinut în exclusivitate. Cum ar veni, exclusivitatea TVR-ului era numai bună de difuzat la Antene, ceea ce s-a şi întâmplat. (Preluare din “Academia Caţavencu”, nr.1/2008)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum au adus PSD-istii TVR-ul in stare de faliment”

 1. GIM says:

  aprilie 30th, 2016 at 21:11

  Romania este singura tara din lume, unde penalii, la fel ca pe timpul comunistilor, ne conduc…

  Parca nici nu stii azi, ce sa mai crezi…

  Nu avem locuri pentru ei, in puscarii,

  Vor si penalii, azi, la butoane sa-i vezi,

  Cand zici politica, vezi numai…jucarii!

  Care sa fie cauza: mentalitatea romanilor („somnul natiunii”) sau mafia rosie (comunista), care domina inca, dupa 1989?

 2. Lista penalilor importanti din PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2016 at 10:59

  […] Cum au adus PSD-istii TVR-ul in stare de faliment […]

Adauga un comentariu