Dacă vrem o ţară ca afară, PSD-ul trebuie scos în afara legii

vineri, aprilie 29, 2016 12:19

PSDPSD-ul are pregătit un plan diabolic de desființare a DNA-ului

Planul presupune trecerea lui Victor Ponta la şefia Camerei Deputaţilor, în locul lui Zgonea, refacerea USL sub tandemul Ponta-Tăriceanu, suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, instalarea lui Tăriceanu ca preşedinte interimar şi, finalmente, desfiinţarea DNA.

Realizatorul Realitatea TV Rareş Bogdan: „Este un plan diabolic pus la cale de cei care nu mai suportă ce se întâmplă din punctul de vedere al curăţeniei, al asaltului justiţiei. Este un plan extrem de clar conturat: se urmăreşte înlăturarea lui Zgonea de la şefia Camerei, înlocuirea acestuia cu Victor Ponta, care ajunge astfel al treilea om în stat, apoi refacerea USL pentru alegerile din toamnă, sub umbrela PSD-ALDE. Se preconizează că foarte mulţi dintre liberali vor fugi către formaţiunea ALDE a lui Tăriceanu şi ar urma câştigarea alegerilor din toamnă de către noul USL. Aşa cum arată azi sondajele şi previziunile analiştilor, este greu de luptat împotriva PSD care se întreaptă cu ALDE spre 35-40%, plus un PMP al lui Băsescu cu 7-8%. De aici următorul pas, care nu e doar scenariu în mintea acestor oameni: suspendarea preşedintelui Iohannis. Preşedinte interimar devine automat Tăriceanu, după care vine organizarea de alegeri cu Victor Ponta candidat. Mult mai important decât toate aceste mutări de nume şi persoane este desfiinţarea DNA. Nu este o sperietoare, ci este o realitate în minţile celor care nu mai rezistă la presiunea justiţiei. Aceşti oameni au ajuns să spună: „Noi sau ei”, este singura lor viziune.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Dacă vrem o ţară ca afară, PSD-ul trebuie scos în afara legii”

 1. Cum au adus PSD-istii TVR-ul in stare de faliment | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2016 at 11:24

  […] Daca vrem o tara ca afara, PSD-ul trebuie scos in afara legii […]

 2. Lista penalilor importanti din PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2016 at 11:00

  […] Daca vrem o tara ca afara, PSD-ul trebuie scos in afara legii […]

 3. Romania PSD-ista are bani pentru asistatii sociali, dar nu are bani pentru medici | A șaptea dimensiune says:

  iunie 3rd, 2016 at 15:04

  […] Daca vrem o tara ca afara, PSD-ul trebuie scos in afara legii […]

Adauga un comentariu