Cum e sa ai in clasa 3 (trei) elevi si niciunul sa nu stie nimic

marți, octombrie 31, 2017 15:56
Posted in category Educatie

Ecaterina AndronescuPrintre tot soiul de imbecili care populează învăţământul românesc, adică bugetari cu limba în fundul mafiotului Dragnea şi al Prea Târziu Împuşcatului, se află şi personajul de care este vorba ceva mai la vale. Pentru mine este un model de prostie şi lipsă crasă de cultură (este de-o incultură înfiorătoare), combinată însă cu o reţea de relaţii de tip mafiot, aşa cum practică, la nivel înalt, mafioţii din PSD. Subinginer ajuns din greşeală la catedră, pentru a nenoroci această ţară, prin educaţia bolşevică şi tribală pe care o face, conform gândirii sale limitate, acest personaj ar fi furat mai mult decât Dragnea, dacă ar fi avut prilejul. Cum într-o localitate mică nu poţi comite ilegalităţi mari (nu ai de unde fura), jegul în cauză s-a mulţumit cu “mici” aranjamente în spiritul sistemului mafiot local. Toate ilegalităţile pe care le comite şi astăzi acest individ sunt posibile din cauza sprijinului altor mafioţi din zonă, pe sistemul PCR (Pile-Cunoştinţe-Relaţii). Relaţiile între mafioţii locali se sudează în timp, apar aşadar cuiburi “legionare” în care nu contează defel prevederile legale, ci numai gaşca în care eşti. Iată câteva exemple.

 • În anul şcolar 2016 – 2017, respectivul a “beneficiat” de un salariu imens pentru că, ia ghiciţi, a încălcat legea. Directorii şcolilor respective, unde personajul viola legea din toate poziţiile, aveau puternice dureri în cot legat de acest viol. Astfel, subinginerul care nu poate scrie în mod corect trei fraze în limba română, dar este ditamai “cadru didactic”, a avut ore de curs la 3 şcoli, adică 8 + 12 + 12 = 32 de ore pe săptămână, iar banii au fost pe măsură. Şi care ar fi problema? Pe lângă faptul că acest personaj făcea ore după ureche (nu dădea teste de evaluare sumative, cum cere metodologia şcolară în vigoare), era încălcată prevederea legală conform căreia nu poţi avea, ca profesor, mai mult de 1,5 norme didactice pe săptămână, adică 18 + 9 = 27 de ore. Analfabetul nostru funcţional avea nu mai puţin de 32 de ore, adică mai multe cu 5 decât îi dădea voie legea. Dar ce mai contează legea în România guvernată de mafia PSD-istă.
 • La una dintre acele şcoli unde avea ore, respectivul avea într-o clasă doar 3 (trei) elevi care veneau la şcoală. Erau clase simultane, dar matematică (respectivul era din tribul lui Liviu Pop, adică profesor de matematică) se preda separat la clasele a VII-a şi a VIII-a. Ei bine, asta-i România bugetară, care ţine în spate mafia PSD-istă: ai 3 elevi într-o clasă, nu faci nimic (elevii nu ştiu nimic într-a opta, nici măcar tabla înmulţirii), dar iei bani fără număr, deoarece te afli în gaşca potrivită şi “dă-i în mă-sa de fraieri care muncesc şi plătesc taxe şi impozite pentru ca noi, şmecheraşii din tribul nostalgicilor lui Ceaşcă şi al susţinătorilor mafiotului Dragnea, să avem salariu cât mai mare, fără să facem nimic”. În aceste condiţii, nu merita scuipat “criminalul” Emil Boc, la televiziunile penalilor, atunci când voia să închidă şcoli unde nu se învaţă nimic, unde sunt 3 elevi în clasă, unde se perpetuează tradiţia bolşevică conform căreia “Statul (citeşte “farierii care muncesc”) are de unde să dea bani”.

Chiar nu realizaţi că mafia PSD-istă este imaginea de la vârf, imaginea de la televizor a prostiei, hoţiei şi inculturii majorităţii bugetarilor români? Ăştia nu au niciun reper moral, nu au niciun sentiment al datoriei, nu au nici cea mai mică tresărire legată de o ilegalitate sau alta, totul este pentru a avea cât mai mulţi bani (cât mai multe ore de curs), cât mai multe avantaje, cât mai puţină muncă şi cât mai puţin studiu. România tribală de astăzi este şi rezultatul prezenţei la catedră a unor astfel de specimene, care prin pile şi relaţii s-au şters la cur ce legea, cu morala şi cu buna-cuviinţă specifică unui om educat. Astfel de jeguri ar aplauda orice dictator care ne-ar deporta în Siberia, ne-ar băga la puşcărie sau ne-ar condamna la moarte. Mesajul meu pentru aceşti paraziţi, aceste larve ale României este următorul: Muriţi, jigodii ordinare, pentru a avea o altfel de Românie, civilizată, prosperă, necoruptă!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum e sa ai in clasa 3 (trei) elevi si niciunul sa nu stie nimic”

 1. Cum freci menta, ca profesor, in scolile din Romania | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2019 at 19:44

  […] Cum e sa ai in clasa 3 (trei) elevi si niciunul sa nu stie nimic […]

 2. Romania corupta, cea care ne duce direct in Africa, n-a murit deloc pentru unele cadre didactice | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 8:48

  […] Cum e sa ai in clasa 3 (trei) elevi si niciunul sa nu stie nimic […]

Adauga un comentariu