Romania corupta, cea care ne duce direct in Africa, n-a murit deloc pentru unele cadre didactice

duminică, noiembrie 19, 2017 20:35
Posted in category Educatie

PSDRomânul rupt în fund şi cu creierii muci, adică în stare de nefuncţionare, a înţeles de-a lungul secolelor, în care nu prea a scos capul din poala turcului, rusului, ungurului şi altor “cotropitori”, pentru a se opri din sexul oral, că mita, şpaga, bacşisul sau cum i-o mai spune reprezintă leacul universal de rezolvare a problemelor, indiferent de regimul sub care tremura Românica. Fanarioţi sau comunişti, toţi aveau aceleaşi obiceiuri: datul şi luatul şpăgii. Oricine nu se adapta acestui “ritual satanic” erau un “fraier”, rămânea cu problemele nerezolvate, sărac şi gol, numai bun de cetăţean al “statului paralel”, ca să ne amintim de tâmpenia inventată de către mafioţii anului 2017.

Pe lângă cunoscutele păcate ale educaţiei din România, mai există ceva mult mai grav, de care se vorbeşte extrem de puţin: corupţia cadrelor didactice şi a inspectorilor şcolari. E o boală veche, care nu dă niciun semn de vindecare. “Luminile neamului” fiind corupte, majoritatea dintre ele, este normal ca mafiotul Dragnea să se bucure de un sex oral de calitate, prestat de bugetarii din învăţământ, pentru care hoţiile lui Liviu Dragnea nu contează deloc, doar ştiu şi ei cât de normal este să dai o şpagă sau să primeşti o şpagă. Dar haideţi să vă povestesc un caz de pe aici.

1000 lei (sper că am reţinut bine suma) costă o inspecţie pentru gradul unu, trecută cu brio de un învăţător care nu are nicio treabă cu profesia de cadru didactic.

Să presupunem că eşti un subinginer rătăcit la catedră, nu prea ai înclinaţii spre a face o educaţie de calitate, dar ţi-ai dori să ai gradul unu din motive de salariu ceva mai mare. Pentru a evita complicaţiile neplăcute, cum ar fi o notă mică la inspecţia de specialitate, oferi 1000 lei inspectoarei (metodistei) desemnată să te inspecteze, bani pe care aceasta îi acceptă, doar de aceea ne-am făcut inspectori să mai luăm o şpagă, în buna tradiţie a mafiei PSD-iste, apoi să i-o sugem lui Dragnea “despacito” (încetişor). Ghinionul respectivului a fost faptul că, bazându-se pe şpagă, a uitat de prostia şi ignoranţa proprie, plus alte păcate, astfel încât lecţiile au ieşit mai rău ca naţionala Braziliei în meciul cu Germania din 2016 (Brazilia – Germania: 1 – 6), ceea ce a determinat-o pe stimabila metodistă (inspectoare) să renunţe, cu multe păreri de rău, probabil, la şpagă şi să-l pice pe respectivul învăţător, cel care nu aflase încă de faptul că banii nu pot cumpăra inteligenţa, caracterul şi iubirea (deşi la ultima am dubii), acestea fiind obţinute pe cu totul alte căi. Amuzant este doar faptul că i s-au oprit subinginerului rătăcit la catedră 100 lei, cheltuieli cu drumul, bani pe care, săracu’, i-a pierdut jucând la ruleta corupţiei din România. Şi cu aceste specimene la catedre vrem o ţară ca afară (hăăă, hăăă, hăăăă), ca-n Occident, acolo unde merg românaşii să producă nişte “băbuţi” de-o casă, de-o maşină, plus alte alea, în România neputând produce aceşti bani, fiind totul făcut praf de mafioţii din politică.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Romania corupta, cea care ne duce direct in Africa, n-a murit deloc pentru unele cadre didactice”

  1. Despre cei din tribul fostei profesoare de lucru manual, pe stil vechi, analfabeta Vasilica Viorica Dăncilă | A șaptea dimensiune says:

    februarie 2nd, 2019 at 12:18

    […] Romania corupta, cea care ne duce direct in Africa, n-a murit deloc pentru unele cadre didactice […]

  2. Scoala romaneasca produce corupti, nu numai tampiti, cum cred unii | A șaptea dimensiune says:

    mai 3rd, 2019 at 14:20

    […] Romania corupta, cea care ne duce direct in Africa, n-a murit deloc pentru unele cadre didactice […]

Adauga un comentariu