Cui ar trebui sa multumeasca mafia PSD-ista pentru ocazia oferita de a confisca Romania

miercuri, iunie 21, 2017 16:32

PSDCiuma roşie din urma cu 70 de ani a fost adusă în România de tancurile armatei roşii. Iar românii de atunci, oricât de bravi ar fi fost, iar unii chiar au fost, nu se puteau opune înţelegerii dintre cel mai mare criminal al tuturor timpurilor, Stalin, şi occidentalii “democraţi” ai acelor vremuri, pentru care România, Estul Europei în general, nu însemna mare lucru. Astăzi, cu România încă membră NATO şi UE, lucrurile stau niţel altfel. Dincolo de toată propaganda Latrina 3 (Antena 3) şi Retard TV (Romania TV), plus La_Be_1, plus influenţa rusofonă, plus, plus, un lucru este cert: fără contribuţia celor de mai jos, România de astăzi nu ar fi avut cel mai slab curs al leului de la intrarea în UE (1 ianaurie 2007), nu ar fi avut personaj central un puşcăriaş cu suspendare, infractorul Liviu Dragnea, nu ar fi avut un Parlament fără opoziţie sau cu o opoziţie anemică, de fapt o anexă a mafiei PSD-iste. Fără lipsa lor de creier, de morală şi de bun-simţ, fără prostia şi cretinismul majorităţii celor de mai jos, România era o cu totul altă ţară, mai curată şi mai suportabilă. Speciile amintite mai jos nu au ruşine, nu au nimic demn de admirat, ci doar un jegos spirit de turmă, o indiferenţă criminală şi o ţigăneală ce te face să vomiţi. Aşadar, dragi prieteni, doamnelor şi domnilor, tovarăşi şi “preteni”, băi “bobor”, stimată populime, iată cine ne-a adus ciuma roşie pe cap:

 • Pensionarii idioţi, cei care de 27 de ani votează hoţi şi corupţi, cei care au creierul spălat de Latrina 3 şi Retard TV, cei care-şi vând ţara, viitorul urmaşilor lor, în schimbul creşterii cu 50 de lei a pensiei, bani pe care îi vor plăti nepoţii lor, mafioţii PSD-işti făcând împrumuturi externe pentru a le cumpăra votul acestor gunoaie umane. Pensionari idioţi, nu uitaţi că aţi nenorocit această ţară, votând mafia PSD, cea care a dat un miliard de euro firmei Bechtel, bani de care nu s-a construit nimic în România, dar puşcăriaşul Năstase Adrian a încasat un comision de 80 milioane de dolari.
 • Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 de lei în plus la salariu şi cărora nu le pasă de această ţară, altfel nu ar fi votat, vreme de un sfert de secol, toţi nemernicii şi toţi mafioţii, de la criminalul Ilici “KGB” Iliescu şi până la ucigaşul procurorului Cristian Panait, Viorel Ponta. Bugetarii, mare parte dintre ei lipitori angajaţi pe criterii PCR-iste (pile-cunoştinţe-relaţii), parazitează şi prin vot această ţară, condamnând-o la izolare, sărăcie şi înapoiere economică. Jeguri ordinare, care o frecaţi prin birouri, la şuete şi cafele, România nu are spitale şi drumuri, deoarece trebuie să vă subvenţioneze vouă lenea şi incapacitatea, nemunca şi chiulul, lipsa de creier şi idioţenia crasă. În Românica, totul ar trebui privatizat, ca în SUA, să munciţi şi voi, lepre bugetare, şi apoi să vedem dacă vă mai convine să votaţi mafioţi care să fure din banii produşi cu trudă de voi. Aşa, însă, fiind plătiţi din munca altora nu vă pasă dacă un mafiot ca Dragnea fură de stinge, dacă un puşcăriaş ca Năstase Adrian returnează statului român, adică nouă, tuturor, banii furaţi. Bugetari cretinoizi, aţi condamnat, prin votul vostru, această ţară la ţiganizare şi rusificare, aţi trimis România direct în Siberia, aţi frânt speranţa copiilor şi nepoţilor voştri într-un viitor mai bun. Nu meritaţi altceva decât o deportare în Coreea de Nord, în Rusia sau China comunistă, acolo unde bugetarii sunt sclavii mânaţi cu biciul pentru a face planul, spre huzurul nomenclaturii bolşevice sau putiniste. Ruşine jeguri ordinare, mai ales celor din învăţământ care, surpraiz-surpraiz, ar trebui să fie conştiinţe treze ale naţiei române (hăăă, hăăă, hăăă, deoarece nu sunt), nu sclavi pe plantaţia mafiotului Dragnea.
Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cui ar trebui sa multumeasca mafia PSD-ista pentru ocazia oferita de a confisca Romania”

 1. Romanul, elev corigent la munca, organizare, eficienta, dar premiant la crima organizata | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 19th, 2019 at 21:15

  […] Cui ar trebui sa multumeasca mafia PSD-ista pentru ocazia oferita de a confisca Romania […]

 2. Fostii comunisti si securisti au pus temelia Mafiei care domina azi Romania | A șaptea dimensiune says:

  martie 14th, 2019 at 21:04

  […] Cui ar trebui sa multumeasca mafia PSD-ista pentru ocazia oferita de a confisca Romania […]

Adauga un comentariu