Cum eliminăm ‘elegant’ fişierele inutile

miercuri, septembrie 14, 2011 20:19
Posted in category IT

Lose losePe hard disk-ul calculatorului, încep să se acumuleze fişiere, dintre cele mai diverse. Am downloadat ceva care ne-a plăcut, am primit de la prieteni tot felul de fişiere, am creat dosare şi le-am populat cu documente. Vine o vreme când trebuie să facem ordine. Ştergem tot ce ne leagă de cineva care ne-a dezamăgit, eliminăm fişierele care sunt inutile etc. Pe toate acestea, în mod normal, le putem şterge pur şi simplu.

Numai că nimic pe lumea aceasta nu este simplu şi pur. Putem face aceasta în cu totul alt mod. Prin intermediul unui joc numit lose lose (https://stfj.net/art/2009/loselose/). Este un joc destul de ciudat, în care riscul este mare. În ce constă? Nişte alieni ridicoli trebuie împuşcaţi, ca într-un ‘shooter’ clasic. Numai că alienii ăştia sunt generaţi de jocul însuşi, pornind de la fişierele aflate pe hard disk. Adică în clipa în care ai ras un mostruleţ invadator, ţi-ai şters definitiv un fişier. Iar acest fişier este ales la întâmplare. Chiar dacă ţi-ai dori să ştergi un document inutil, s-ar putea să se şteargă o poză la care ţii, aceea în care o tipă/tip fermecător/fermecătoare îţi zâmbeşte din cabina de duş. Dacă aveţi curaj, urmaţi link-ul de mai sus şi încercaţi să jucaţi. Nu este nevoie de instalare, trebuie doar descărcat jocul. O faceţi pe propriul risc. Cine nu riscă, nu ştie ce culoare are adrenalina.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum eliminăm ‘elegant’ fişierele inutile”

  1. Sfaturi şi trucuri pentru o căutare eficientă cu Google | A șaptea dimensiune says:

    august 12th, 2016 at 20:21

    […] Cum eliminăm ‘elegant’ fişierele inutile […]

Adauga un comentariu