Cum l-au ucis ruşii pe preşedintele Poloniei, în 2010

marți, martie 13, 2012 18:24
Posted in category Istorie

Kaczynski, SmolenskWikiLeaks: Ruşii ar fi încercat să împiedice aterizarea avionului lui Kaczynski la Smolensk

E-mailul, citat de Radio Polonia, arată că un fost ofiţer KGB recrutat de americani crede că ruşii au încercat să-l împiedice pe preşedintele Kaczynski să aterizeze la Smolensk. Turnul de control a transmis echipajului că o aterizare este riscantă din cauza ceţii, dar avionul a încercat totuşi să aterizeze şi s-a prăbuşit, provocând moartea tuturor celor 96 de persoane de la bord, între care Lech Kaczynski, soţia sa şi numeroşi oficiali politici şi militari.

Fostul agent KGB, numit „Camaradul J”, a spus agenţiei de analiză Stratfor că „ruşii au refuzat intenţionat să acorde avionului permisiunea de aterizare, ştiind că preşedintele polonez fie îl va forţa pe pilot să aterizeze (…), fie avionul se va întoarce şi nu va ateriza acolo”.

„Intenţia nu era să îl omoare pe Kaczynski, ci doar să îi complice viaţa şi să-l forţeze să aterizeze la Minsk, iar astfel să rateze ceremonia de la Katin, care urma să înceapă în decurs de o oră de la aterizare”, a declarat o altă sursă a Stratfor.
E-mailul dat publicităţii de WikiLeaks va alimenta teoriile conspiraţiei conform cărora tragedia aviatică de la Smolensk nu a fost un accident, ci o parte a campaniei de răzbunare împotriva lui Kaczynski pentru opoziţia sa faţă de politicile Rusiei.

Jaroslaw Kaczynski, fratele geamăn al preşedintelui polonez Lech Kaczynski, decedat în accidentul de la Smolensk, a refuzat condoleanţele premierului rus Vladimir Putin, mărturiseşte el într-un interviu acordat revistei Gazeta Polska, informează AFP. (Si bine a facut – n.m.).

Sa nu uitam crimele rusilor: masacrul de la Katyn (asta este Rusia dictatorului KGB-ist Putin)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum l-au ucis ruşii pe preşedintele Poloniei, în 2010”

  1. Laly says:

    martie 14th, 2012 at 8:24

    Ce chestie..! Sunt întotdeauna pretuiti oamenii care nu merita! Te tradeaza intotdeauna cei pe care îi iubesti cel mai mult..”Desertaciunea desertaciunilor..Si toate sunt desarte”cum spunea poetul. Super.!

  2. Vladimir Putin, un criminal ce vrea război | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 13th, 2015 at 14:53

    […] Cum l-au ucis ruşii pe preşedintele Poloniei, în 2010 […]

  3. Lenea fanariotă continuă în Ţara Românească | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 7th, 2018 at 15:39

    […] Cum l-au ucis ruşii pe preşedintele Poloniei, în 2010 […]

Adauga un comentariu