Cum oferim o petrecere copiilor noștri

joi, septembrie 5, 2013 14:26
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎncet-încet intrăm în lumea bună. Nu mai este nevoie să ne costumăm în tot soiul de personaje, să învățăm câte ceva despre actorie, atunci când apar momente ce trebuie marcate în viața copiilor noștri. Cine face posibil așa ceva? Păi, simplu: pe pagina oakiclub.ro sunt toate informațiile de care aveți nevoie dacă doriți să organizați o petrecere pentru copii. OAKI organizează evenimente și petreceri pentru copii, închiriază personaje de poveste și animatori pentru copii și oferă servicii complete: picturi pe față, teatru de păpuși, baloane modelabile sau cu heliu, decoruri tematice de petrecere, pinata, concursuri și jocuri interactive, sisteme de sonorizare etc. Petrecerile pentru copii pot fi organizate acasă, la grădinițe, hoteluri, pensiuni, magazine și sedii de firme sau orice altă locație. Petrecerile pentru copii de 1, 2 sau 3 ani oferă cele mai potrivite personaje de poveste, precum: Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Scufița Roșie etc.

Dacă trecem la o altă categorie, copii de 4, 5 sau 6 ani, găsim personaje interactive și dinamice precum: Zoro, Clown, Spidermen etc. Pentru copii de 7, 8, 9, 10 și 11 ani se pot organiza disco-jocuri, karaoke, MC-animator etc. Pentru adolescenți există oferte interesante, precum: Sumo Party, Magician, petreceri în pijamale etc. OAKI mai organizează petreceri tematice, cum ar fi: petreceri de Crăciun, petreceri de Halloween, petreceri de Paște etc. Puteți alege și OAKI Ursitoare, un spectacol artistic interactiv, în care Zânele-Ursitoare, Înțelepciunea, Visarea și Rațiunea, înveșmântate în rochii de poveste, vor depăna de-a fir a par soarta copilului botezat. Pe site găsiți și modalitățile de contactare, telefon sau e-mail, precum și multe alte informații din domeniul petrecerilor pentru copii. Așadar, nu mai este nevoie decât de un simplu telefon pentru ca, la petrecerea copiilor noștri, să fie prezente personajele lor favorite, nu niște părinți obosiți și costumați improvizat. Nimic nu se compară cu jocul unor artiști profesioniști, cei care vor da viață momentului ce trebuie marcat. Peste ani, acel moment, întipărit în memoria copiilor deveniți adulți, va fi una din cele mai plăcute amintiri ale copilăriei. Sunt puține momentele fericite din viață și ar trebui să învățăm să le facem să trăiască și prin intermediul celor care se pricep să le facă memorabile.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu