Un player care caută automat subtitrările

joi, noiembrie 3, 2011 21:51
Posted in category IT

BSPlayerPoate ştiţi, poate nu, dar BS.Player caută automat subtitrările, inclusiv cele în limba română. Această informaţie, utilă pentru amatorii de filme, am găsit-o aici. Dacă urmaţi legătura anterioară, veţi afla mai multe amănunte despre modul în care se pot descărca subtitrările, mai ales cele în limba română (trebuie efectuate câteva setări, deoarece, în mod implicit, BSPlayer caută numai subtitrările în limba engleză).

Pe site-ul oficial, căutarea automată a subtitrărilor este disponibilă atât în varianta free (gratuită), cât şi în cea PRO (click pe link-ul de mai sus). BSPlayer are 70 de milioane de utilizatori în întreaga lume, este tradus în peste 90 de limbi şi suportă cam toate formatele video şi audio.

Subtitrările sunt căutate pe site-urile https://www.bsplayer-subtitles.com/, https://www.opensubtitles.org/ro. Aplicaţia are şi alte opţiuni care merită încercate.

Iată şi câteva cerinţe.
Minimal system requirements
Operating system: Windows 2000, XP, Windows Vista and Windows 7, 15 MB HDD space, 300 MB RAM, 500 Mhz Intel Celeron or equivalent CPU, DirectX 7
Recommended system specifications for 1080p Full HD playback
Nvidia GeForce 8 Series or better graphics card, Intel Core 2 Duo E4400 2 GHz or better, DirectX 9 or 10.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Un player care caută automat subtitrările”

  1. Jteph says:

    noiembrie 5th, 2011 at 21:45

    Mda. E foarte util pentru cei care nu ştiu (cel puţin) engleza dar pe mine mă enervează subtitrările, mai ales cele care au foarte multe greşeli.

  2. Dan, căpitan de player | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 17th, 2019 at 21:12

    […] Un player care caută automat subtitrările […]

Adauga un comentariu