Viaţa unui poliţist distrusă de un deputat PSD

marți, februarie 21, 2012 20:58

Florin Cristian TataruRomânia este Republică. Nu prea este foarte clar ce fel de republică. În 1990, comuniştii deveniţi fesenişti au ţinut morţiş să aibă republica lor. Nici o altă variantă nu era acceptată atunci şi, probabil, nici acum. Mai jos, putem citi ce fac pesediştii în republica lor, doar nu-şi imaginează cineva că-i republica ‘fraierilor’ care votează. Atunci când au ucis speranţa în România, speranţa de a avea o ţară prosperă, democratică şi civilizată, nu o republică bananieră, neocomuniştii din PSD au ştiut exact ce fac. Doar în România aşa cum arată azi îşi permit ei, pesediştii lui Ilici „KGB” Iliescu, să încalce orice lege, aşa cum a procedat omul lui Ilici, Cătălin Voicu, revenit din puşcărie în grupul infracţional PSD din Parlament. Hai, tovarăşi, că se poate: încă puţin şi veţi avea în România doar pleava societăţii, aşa încât sigur puteţi obţine, lejer, un 95% la viitoarele alegeri. Aşa să vă ajute Marx, Lenin, Stalin, Ceauşescu şi ultimul asistat social din România.

Viaţa unui poliţist, distrusă de un ales al neamului, deputatul PSD Cristian Tătaru

Acuzat anterior şi de răpire, politicianul din Maramureş s-a răzbunat şi pe un agent de Circulaţie care l-a oprit regulamentar în trafic. I-a făcut plângere penală şi l-a vânat până l-a scos din rândul ofiţerilor.

Deputatul PSD de Maramureş, Florin Cristian Tătaru, recidivează: a răpit un inginer cu câţiva ani în urmă dar a distrus şi cariera unui agent de poliţie din Baia Mare. Poliţistul Andrei Pop îl acuză de trafic de influenţă şi abuz de drept, după ce l-a oprit în trafic pentru un control de rutină.

Un control de rutină în trafic

Totul s-a întâmplat în 2009, Tătaru aflându-se la volanul unui Chrysler cu numere roşii, în dreapta fiind soţia sa, procurorul Oana Tătaru. În baza de date a Poliţiei, maşina figura ca fiind furată, iar agentul Andrei Pop l-a rugat pe Tătaru să se prezinte la ora 21.00 la sediul Poliţiei Rutiere pentru a clarifica situaţia. Imediat, soţia lui Tătaru a coborât din maşină şi a început să sune la şefii Poliţiei din Maramureş.

„A început să profereze ameninţări cu toate că ştia situaţia maşinii. Prima oară l-a sunat pe un alt procuror, care răspunde de sectorul Circulaţie. Apoi a început să urle că o să văd eu după aia”, povesteşte poliţistul.

Pentru a nu avea probleme, Andrei Pop a înregistrat audio circul făcut de soţii Tătaru, atât în stradă cât şi la audierile de la procuratură.

Agentul a procedat perfect legal

„Nu aţi învăţat în doi ani când expiră un număr de leasing. Soţul meu v-a explicat că maşina a fost adusă din Cluj, că a fost obiectul unui incident”, se aude Oana Tătaru pe bandă.

În jurul maşinii e o întreagă poveste. La început a fost condusă de un proprietar din Cluj Napoca, care a declarat-o furată. Apoi a fost descoperită în curtea unei societăţi din Baia Mare şi apoi maşina a ajuns la Cristian Tătaru, care îl împrumutase pe patronul acelei firme cu 14.000 de euro, menţiune care apare şi în declaraţia de avere a deputatului PSD. Agentul de circulaţie procedase corect: ceruse lămuriri prin staţie, de la sediu, dar i s-a spus că o pană de curent face imposibilă accesarea bazei de date din calculator. Drept urmare, le-a cerut soţilor Tătaru să vină mai târziu la Poliţie ca să se identifice maşina, totul fiind conform regulamentelor.

Tătaru i-a făcut plângere penală

În schimb, Cristian Tătaru şi soţia sa au pretins să fie crezuţi pe cuvânt, au făcut scandal, neacceptând regulile valabile muritorilor de rând. Mai mult, actualul deputat a făcut o plângere penală împotriva agentului Andrei Pop, cauza fiind cercetată de un coleg al procuroarei.

Şefii Poliţiei Maramureş s-au executat imediat, retrăgând agentului calitatea de ofiţer de poliţie judiciară, ceea ce l-a scos practic din Poliţia Rutieră.

Pop a fost scos de sub urmărire penală abia în 2010, după un an de hărţuieli. Acum, el lucrează la Biroul de Pază şi Ordine, unde s-a remarcat prinzând un tâlhar.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Viaţa unui poliţist distrusă de un deputat PSD”

 1. Comuniştii, făuritori de ‘democraţie’ în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 16:13

  […] Viata unui politist distrusa de un deputat PSD […]

 2. Cât PSD a fost la putere s-au dat cele mai mari tunuri financiare din istoria României | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2016 at 21:30

  […] Viata unui politist distrusa de un deputat PSD […]

 3. Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2016 at 11:15

  […] Viata unui politist distrusa de un deputat PSD […]

 4. Cum au furat PSD-istii in Romania | A șaptea dimensiune says:

  martie 20th, 2016 at 16:31

  […] Viata unui politist distrusa de un deputat PSD […]

 5. Cum ar fi fost Romania daca lovitura de stat din 2012 reusea in intregime | A șaptea dimensiune says:

  iulie 7th, 2016 at 19:51

  […] Viata unui politist distrusa de un deputat PSD […]

Adauga un comentariu