Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România

joi, mai 24, 2012 15:59

Guvernul GrivcoCea mai proastă poantă a anului 2012 este tocmai Guvernul Po(a)nta. Pontănacul, odată ajuns în funcţie, a început protecţia mafioţilor ce au furat la greu în România. Cum statul sunt ei, securişti + comunişti + liberali, urmează, probabil, ca DNA-ul să fie redus la tăcere, atunci când încearcă să ancheteze cazurile de corupţie ale camarilei pesedisto-liberale. Şi cine să reacţioneze? ‘Boborului’ votant de pesedişti îi poţi vinde gogoşi, oricum nu gândeşte, iar celor care mai iau atitudine le aduci argumentul suprem: Avem majoritate, băi popor, ne doare-n paişpe de ce aţi votat în 2009, la Referendum. Dar haideţi să vedem cum este scăpat Bombonel de probleme, de către Pontănac.

La patru zile dupa ce a fost numit in functie, Constantin Grajdan, seful Inspectoratului de Stat in Constructii, a semnat o adresa prin care institutia se retrage ca parte civila din dosarul de coruptie al lui Adrian Nastase

Seful Inspectoratului de Stat in Constructii, Constantin Adrian Balaban Grajdan, a semnat pe 22 mai (la patru zile dupa numire in functie) o adresa prin care inspectoraul a renuntat la calitatea de parte civila in dosarul de coruptie Adrian Nastase-Trofeul Calitatii. Prin aceasta adresa, ISC practic renunta la recuperera sumei de 64.813.844.913 lei vechi prejudiciu constatat de procurorii DNA in rechizitoriu. Constantin Grajdan isi motiveaza decizia pe baza unui raport de expertiza contabila care a stabilit ca in dosarul Trofeul Calitatii nu s-a constatat nici un prejudiciu. Acest raport a fost administrat in instanta inca din 2011. Inspectoratul de Stat in Constructii s-a constituit parte civila inca din anul 2008, iar judecatorii care au judecat dosarul pe fond au constatat ca ISC s-a constituit ca parte civila si in faza de judecare a procesului. (Sursa)

Este momentul să aflați (și să înțelegeți) cu subiect și cu predicat de ce a căzut Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu (dacă cumva vă făceați alte iluzii): ca Adrian Năstase și Dan Voiculescu să scape de zeghe. Și, pe lângă ei, întreaga gașcă a celor care profită de România sub sigla Uniunii Suspine și Lamentații (inclusiv parlamentarii refugiați din calea Justiției în această uniune politică). Parlamentarii puterii au fost cumpărați la bucată, ca la oborul de vite – cu prețul afișat -, și cei doi penali, Nepotul Mătușii Tamara și Turnătorul Propriei Familii FELIX, au fost cei care au dat acesti bani. Nici nu dădeau de la ei, ci din ceea ce au furat, cu osârdie, din vistieria României. Își plătesc liniștea și libertatea cu banii furați din buzunarele noastre…

După cum vedeți, premierul lor personal, Victor Ponta, acționează pe față pentru a da un semnal celor cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție că Uniunea Soluții Lipsă este dispusă să calce în picioare până și Constituția, pentru a-i salva pe cei doi – implicit și pe ceilalți. Sunt disperați să ajungă la șunca din fasole și au impresia că prostesc pe toată lumea cu obrăznicia și ilegalitățile pe care le comit. Practic asistăm la o nouă lovitură de stat dată prin voința câtorva care își arogă calitatea de a se numi reprezentanți ai poporului. Banii au fost cei care le-au cumpărat această reprezentare, nu votul popular. Ce dovadă mai bună vreți decât faptul că au ajuns să sfideze suveranitatea celor care au votat și au anulat oficial rezultatele referendumului care prevedea reducerea numărului de parlamentari la 300? Sau faptul că contestă votul suveran a 4,5 milioane de români clamând pe toate gardurile că președintele Traian Băsescu nu reprezintă pe nimeni… Și o zic asta niște indivizi care nici măcar în colegiul lor nu au majoritatea, fiind parașutați în Parlament de pe locurile 2 și 3 de către o lege calpă izvorâtă tot din propria lor voință. Și tot prin propria lor voință, fără mandat din partea poporului suveran, vor să forțeze Constituția, să închidă gura Curții Constituționale, limitându-i atribuțiile, și vor să schimbe Legea referendumului, să le fie lor la îndemână să-l suspende pe președinte. Le-a dat Turnătorul Propriei Familii FELIX termene: 30 de zile să-și dea Traian Băsecu demisia, dacă nu, în 60 de zile trebuie suspendat.

Pe scurt, nemenicia făcută pe față de către Premierul GRIVCO constă în următoarele fapte (toate făcute în scopul favorizării infractorului Adrian Năstase): imediat ce a fost numit premier, a trecut în propria subordine Inspectoratul de Stat în Construcții. După care a schimbat conducerea și și-a numit propriul om (exact cum l-a numit Năstase pe Melinescu să poată îngropa dosarul Mătușii Tamara – ceea ce s-a și întâmplat). Omul numit de către Ponta într-o vineri (iată cum se întorc lucrurile rotund: putem și noi să nu credem în numirile de vineri seara!), luni de dimineață s-a dus la cremenal și a depus o hârtiuță prin care, de la sine putere, constată că, în dosarul Trofeul Calității în care se judecă recursul condamnatului la 2 ani cu executare Adrian Năstase, nu există prejudiciu, motiv pentru care instituția pe care individul o consideră propria moșie își retrage pretențiile civile.

De grăbiți ce sunt să încalece rapid Justiția, nici măcar nu au realizat că fițuica pe care a depus-o la dosar și prin care Inspectoratul de Stat în Construcții anunță, intempestiv, renunțarea la calitatea de parte civilă în dosarul Trofeul Calității intră în contradicție flagrantă cu o altă adresă pe care același ISC a depus-o la dosar la sfârșitul lunii aprilie, după condamnarea lui Adrian Năstase. Deci: acum o lună, ISC se considera parte civilă în dosar și constata că prejudiciul adus institutiei ar fi mai mare, undeva la 75 de miliarde, nu 64,8, cât a constatat instanța. Acolo unde trei judecători ai ICCJ constată (văd) un prejudiciu, trepădușul Infantilului Confirmat Che Gargara se uită și constată că nu e!!! (Sursa)

E oficial: Mafia e la guvernare. Guvernul intervine în stil mafiot în justiție. Ponta trebuie să-și dea demisia!

Să recapitulăm: una dintre primele decizii ale premierului Victor Ponta e să treacă Inspectoratul de Stat pentru Construcții din subordinea Ministerului Dezvoltării în subordinea guvernului și să schimbe conducerea, punînd în fruntea lui un pesedist. Pesedist care, la numai cîteva zile, inventează pe genunchi, pe ascuns, la el în birou, un document ilegal prin care îi dă o mînă de ajutor inculpatului Adrian Năstase în dosarul Trofeul Calității.

Guvernul Ponta reușește în 3 săptămîni de la învestire să fie deja unul dintre cele mai controversate și mai sinistre guverne post-decembriste: scandalurile Corina Dumitrescu, Mang, Liviu Pop, Marga, Balaban-Grăjdan, Consiliul European, Chevron, băieții deștepți din energie, numirea lui Corlățean la Justiție: ”procurorul care l-a acuzat pe Adrian Năstase ar trebui arestat”, numirea lui Daniel Constantin la Agricultură (minister care se judecă cu patronul politic, economic și în același timp creditorul noului ministru). Sînt curios cum vor reacționa ”presa liberă” și ”societatea civilă”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

11 Responses to “Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România”

 1. Dana says:

  mai 25th, 2012 at 13:54

  Pe mine incepe sa ma streseze mai tare guvernul Ponta, decat guvernul Boc. Arunca cu banii in stangga si in dreapta de parca brusc avem mai multi bani de cheltuit.

 2. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:26

  […] guvernului Ponta Cuma arată, beat și descheiat la prohab, viitorul președinte al României Guvernul Grivco și protecția mafioților din Republica România Andrei Marga, marxistul KaGheBist din conducerea României USL ești o mizerie Abramburica și […]

 3. Guvernati de evrei si tigani, romanii sunt umiliti in propria tara | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2016 at 11:13

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

 4. Tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, o mascaradă gen mătuşa Tamara | A șaptea dimensiune says:

  martie 23rd, 2016 at 20:19

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

 5. Cat de „libera” era presa in perioda cand premier era infractorul Adrian Năstase | A șaptea dimensiune says:

  martie 23rd, 2016 at 20:51

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

 6. Caracatiţa mafiotului PSD-ist Cătălin Voicu, omul lui Ilici „KGB” Iliescu (I) | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2016 at 20:12

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

 7. Cetin Ametcea, un tătar ce urăște România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 10:25

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

 8. Cum poţi cânta fals la Eurovision | A șaptea dimensiune says:

  iulie 7th, 2016 at 20:17

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

 9. Ion Predescu, unul dintre ‘minerii’ PSD-ului | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2016 at 18:22

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

 10. Ponta reintroduce dictatura de partid în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2016 at 18:36

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

 11. Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, habar n-are despre Regulamentul scolar in vigoare | A șaptea dimensiune says:

  mai 7th, 2019 at 18:34

  […] Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România […]

Adauga un comentariu