Cum ar fi fost România dacă lovitura de stat din 2012 reuşea în întregime

sâmbătă, aprilie 28, 2012 16:12

Traian BasescuÎn colhozul numit Republica Securistică România, ţara este doar locul unde aştepţi să ţi se dea de pomană, să poţi da liniştit şpagă şi să nu te intereseze binele public. După 8 ani în care au făcut legea în România, chiar dacă nu au participat la guvernare, prin şantaj, greve, propagarea urii, minciună etc., neocomuniştii din PSD au ajuns în sfârşit la guvernare. Nu ar fi ajuns aşa repede dacă chiulangiul Cretin Antonescu ar fi ţinut cont că este preşedintele unui partid a cărui glorie se bazează pe cei care au înfundat puşcăriile comuniste, trimişi la moartea fiind de aliaţii săi din PSD = PCR.

Ce poate oferi USL României? Nimic mai mult decât a fost oferit deja. Ce poate pierde România cu USL la guvernare? Totul. Românaşii roşii, incapabili să gândească, nu ţin cont, atunci când sunt alături de ciuma roşie numită PSD, de câteva adevăruri simple, care nu sunt palavre de-ale lui Cretin Antonescu. Uneori mă întreb ce-i trebuia acestui popor de ciobani şi de ţigani democraţie? La nivel de vulg, multă vreme a circulat şi mai circulă probabil zicerea ‘Dacă Ceauşescu ar fi dat mâncare, mai era şi azi dictator’. Asta-i! Pentru un popor de sclavi, doar haleala contează. Ce mândrie naţională, ce România mare, ce România civilizată, europeană?! Nu, neicuşorule, să avem ce fura, ce maneliza, ce distruge. Şi gata! Ştiţi ce poate debita un profesor de istorie din această zonă? Bine au făcut bolşevicii că i-au exterminat pe alde Maniu şi ceilalţi, doar au furat de-au stins. Ce contează pentru acest (de)formator de generaţii că Maniu a fost unul dintre făuritorii României mari de la 1918. Ăştia-s cei de la care aştept o Românie fără securişti, comunişti, hoţi, corupţi etc. (hă, hă, hă). Hai să vedem mai jos ce pierde România odată cu venirea neocomuniştilor la putere.

 • Basarabia va fi un subiect uitat. Doar nu-şi imaginează cineva că aceşti rusofoni, conduşi din umbră de Ilici KGB Iliescu şi care nu au mişcat un deget în 2009, atunci când tinerii basarabeni erau măcelăriţi de trupele speciale ruseşti trimise de criminalul kgb-ist Putin, vor face ceva.
 • CNSAS-ul va fi pus pe butuci. L-au mai pus odată în 2009. Cu securistul Dan ‘Felix’ Voiculescu la butoane, adevărul despre cei care au distrus vieţi şi destine în România nu va mai conta.
 • ANI va fi o agenţie pur decorativă. Se va fura în tăcere, aşa cum s-a făcut în perioada jafului total: 2000 – 2004.
 • DNA va fi desfiinţat prin reorganizare, apărând iarăşi, ca în perioada 2000 – 2004, sintagma ‘corupţie fără corupţi’. Vor fi prezentate cazuri de administratori corupţi de bloc ca o dovadă că în Republica Pesedistă România corupţia este în atenţia autorităţilor.
 • Posturile de televizune aservite USL-ului vor prezenta eforturile supraomeneşti ale guvenului Ponta de a face bine României, fără rezultate vizibile din cauza criminalului Traian Băsescu. Ura va fi întreţinută prin continuarea campaniei împotriva preşedintelui României.
 • Justiţia va fi dirijată împotriva celor care se îndoiesc de ‘binele pesedist’ şi boronii pesedişti vor beneficia de linişte, după ani de stres. Stres la tembelizor, desigur.
 • Ţiganii vor rămâne romi, aşa cum a hotărât, după 1989, ţiganul Ilici Iliescu, iar românii vor fi, în continuare, ţiganii Europei, doar nu vă imaginaţi că neocomuniştii lui Ponta sunt interesaţi de imaginea României în Occident.
 • Rezultatele referendumului din 2009 vor fi interpretate ca ‘dorinţe ale dictatorului Băsescu’, România va avea în continuare aproape 500 de parlamentari şi două Camere.
 • La următoarele alegeri, ‘maşina altora de vot’ (vorba tovarăşului Ponta) nu va mai funcţiona deloc, singura maşină funcţionabilă de vot fiind cea USL-istă.
 • Procurorul ratat Victor Ponta şi profesorul de istorie ratat Crin Antonescu vor dovedi românilor că ficţiunea de la tembelizor nu se potriveşte defel cu realitatea economică.

În tot acest rahat galben-roşu, am o singură speranţă: Traian Băsescu. Este singurul care poate împiedica toate cele de mai sus. Fără el, România (re)devine a lui: Vanghelie, Miron Cozma, Ilici, Vadim, Voiculescu etc.; ţara cu ‘corupţie fără corupţi’, ‘terorism fără terorişti’ etc. Să emigraţi bine!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cum ar fi fost România dacă lovitura de stat din 2012 reuşea în întregime”

 1. Dan says:

  aprilie 29th, 2012 at 19:43

  Nici n-a fost „uns” inca Victor Ponta ca prim ministru si deja au inceput cei de la USL sa „bata in retragere” cu promisiunile facute in urma cu doar cateva saptamani … Daca inainte, cei de la USL se „ambalau” pe la diverse posturi TV, ca trebuie dati banii inapoi pensionarilor, ca trebuie reintregite salariile bugetarilor, ca trebuie redus CAS-ul, ca trebuie redus TVA-ul la alimente, etc … acuma deja au „intors foaia” … ca de fapt, nu sunt bani, ca de fapt „greaua mostenire”, bla, bla, bla-urile de rigoare … Cata ipocrizie, cat tupeu, cata nesimtire din parte celor de la USL …
  Ma tot intreb: ce subiecte va avea acum Mircea Badea ?

 2. Cornel Căruntu says:

  aprilie 29th, 2012 at 20:04

  Asa-i, de la promisiune la realizare drumul este lung. Lui Mircea Badea ii raman subiectele mondene. Plus cei din Opozitie, ca bonus.

 3. Victoria USL-ului dovedește că prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2015 at 16:28

  […] mafioților din Republica România Andrei Marga, marxistul KaGheBist din conducerea României USL ești o mizerie Abramburica și dictatura USL USL-istii, nazistii de azi ai României Poporul din 2009 nu este egal […]

 4. Guvernul Grivco şi protecţia mafioţilor din Republica România | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2016 at 11:14

  […] USL eşti o mizerie […]

 5. Ion Predescu, unul dintre ‘minerii’ PSD-ului | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2016 at 18:25

  […] USL eşti o mizerie […]

Adauga un comentariu