Geoană îşi justifică, din nou, porecla

miercuri, mai 6, 2009 15:14

GeoanaNu, nene, ne daţi cinci miliarde de euro împrumut, dar facem ce vrem noi cu banii, nu ne verificaţi voi! De unde ştiţi voi la ce ne trebuie banii ăştia!? Ce-i cu condiţionările astea?! Hai, scoateţi banul şi mai vorbim! -cam asta este ceea ce a spus Mircea Geoană despre împrumutul din partea Uniunii Europene. Mai lipsea să le spună că dacă ne dau banii ar fi bine să-şi ia gîndul de la ei! Căci Geoană nu-i Geoană destul dacă nu e şi fudul!
Update
Nu a putut cuceri primaria capitalei din cauza lui Basescu, nu a devenit premier tot din cauza lui Basescu , asta de doua ori in 2004 si in 2008. Nu va deveni nici presedinte tot din cauza lui Basescu. Porecla lui de “prostanac” preluata de toata lumea il va indeparta intotdeauna de functia dorita, pana si prietenii rusi rad de el.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Geoană îşi justifică, din nou, porecla”

  1. De unde si pana unde tiganul Vanghelie este o alegere mai buna decat Ponta | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 22nd, 2015 at 16:36

    […] Geoană îşi justifică, din nou, porecla You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: psd, tigani […]

  2. Oprescu şi-a rupt colţii în terasa de fiţe a lui Andrei Năstase | A șaptea dimensiune says:

    august 23rd, 2015 at 9:50

    […] Geoană îşi justifică, din nou, porecla […]

Adauga un comentariu