Copiii securiştilor fac legea în România

luni, iunie 29, 2009 8:12

PSD, ciuma rosieÎn România, Securitatea n-a murit. În afara securiştilor transormaţi în patroni de televiziune (Dan “Felix” Voiculescu, de exemplu) sau a celor activi în politică (vezi cloaca de securişti din PRM de-a lungul şi de-a latul ultimilor 19 ani), mai există şi copii securiştilor, pentru care democraţia bananieră din România este o binecuvântare (sunt răsplătiţi, probabil, pentru “meritele” părinţilor). Voi enumera doar trei exemple, dintre multele posibile.

 • Primul este Ludovic Orban, al cărui tată a fost căpitan în Securitate. Poate şi de aceea Ministerul Transporturilor, din perioada când a fost ministru, a devenit un viespar de rude şi cunoştinţe, la care profesionalismul nu conta, doar aşa-i în capitalismul de cumetrie.
 • Al doilea este Sorin Oprescu, fiul unui general de Securitate. De aceea probabil, în perioada 2001-2008 a avut n (n>1) funcţii de director de spitale, datorită PSD-ului, pentru ca brusc, în 2008, să afirme (vezi “Academia Caţavencu”, nr.20/2008) că nici măcar nu a făcut cerere de înscriere în PSD, fiind înscris fără ştirea lui (??), şi asta, repet, după ce 8 ani apărea la posturile de televiziune în calitate de pesedist de vază. Cât despre promisiunile electorale pentru bucureşteni (alt metrou, şosele suspendate etc), poate le face în altă viaţă.
 • Al treilea este Mircea Geoană, cu tăticul general de Securitate. Deşteptacul României nu cred că mai are nevoie de prezentare.

Aceştia sunt oamenii care, în familie, au auzit zeci de ani cum era înjurat “capitalismul putred”, pentru ca astăzi să dea românilor lecţii despre ce înseamnă democraţia şi cu ce se mănâncă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

12 Responses to “Copiii securiştilor fac legea în România”

 1. razvan-weblog says:

  iunie 29th, 2009 at 14:19

  era o vorba in vremea comunistilor:
  "copii sefilor nostri vor fi sefii copiiilor nostri"

 2. Moga says:

  iunie 30th, 2009 at 4:36

  Nu cred ca e important cine face legea, ci cum o face. Poti sa il iei de exemplu pe Basescu care si-a promovat prin mijloace nu tocmai legale, fata intr-un post de parlamentar european. De oameni ca astia e necesar sa ne debarasam..

 3. Dumitru Caruntu says:

  iunie 30th, 2009 at 12:03

  În 1989 s-a cerut o guvernare “Fără comunişti!” şi s-a murit pentru acest crez. Cum au guvernat comuniştii lui Ilici Iliescu România se poate constata cu ochiul liber astăzi. Contează şi cine face legea. În ce-l priveşte pe Băsescu, este singurul care a mai tăiat din capetele caracatiţei securisto-bolşevice care a căpuşat România după ‘89. De aici provine şi furia cu care este atacat de foştii tovarăşi. Faptul că Elena Băsescu este parlamentar european este un fapt nesemnificativ în comparaţie cu şpăgile şi averea ilicită a lui Năstase sau mineriadele din România.

 4. De unde si pana unde tiganul Vanghelie este o alegere mai buna decat Ponta | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 21st, 2015 at 22:15

  […] Copiii securiştilor fac legea în România […]

 5. “Profesioniştii” securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2015 at 13:40

  […] Copiii securiştilor fac legea în România […]

 6. Securistul Felix şi “urmaşii” Romei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 14:59

  […] Copiii securiştilor fac legea în România […]

 7. Televiziuni de cacao: antenele securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 21:10

  […] Copiii securiştilor fac legea în România […]

 8. Cum văd magistraţii Justiţia | A șaptea dimensiune says:

  iunie 5th, 2016 at 13:35

  […] Copiii securiştilor fac legea în România […]

 9. Vulgul şi istoria românilor | A șaptea dimensiune says:

  iunie 6th, 2016 at 21:05

  […] Copiii securiştilor fac legea în România […]

 10. Personaje publice hidoase (I) | A șaptea dimensiune says:

  iunie 7th, 2016 at 7:24

  […] Copiii securiştilor fac legea în România […]

 11. Teofil Marita says:

  iunie 18th, 2016 at 22:11

  Romania continua sa fie condusa de aceiasi oameni cu aceliasi caractere adica totul pentru ei, poporul find sluga jalnica care nu si-a schimat mentalitatea.

 12. Condamnarea comunismului în România: doar pe hârtie şi fără nici o consecinţă practică | A șaptea dimensiune says:

  august 7th, 2018 at 13:50

  […] Copiii securiştilor fac legea în România […]

Adauga un comentariu