Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XI)

joi, aprilie 6, 2017 17:50
Posted in category Mass-media

Liviu Dragnea

 • Cum dezinformau populaţia României Realitatea TV şi Antena 3

  În seara zilei de 8 octombrie 2011, tembeliziunile Realitatea TV şi Antena 3 prezentau următoarea ştire: ‘Parlamentarii ruşi şi francezi au criticat scutul antirachetă’ (o parte a acestuia urmând a fi instalată în România). În cel mai pur stil bolşevic, prezentând informaţii trunchiate (nu au precizat din ce partid este parlamentarul francez şi nu au revenit a doua zi cu precizările delegaţiei franceze la Bucureşti), cele două posturi de televiziune continuă, la 20 de ani de la macelul de la Timişoara şi din alte oraşe ale României, să-i prezinte pe membrii familiei dictatoriale Ceauşescu în ipostaza de îngeri care au făcut numai bine, într-un dispreţ total faţă de milioanele de români morţi în cei 50 de comunism. Revenind la ştirea despre Adunarea Parlamentară a NATO de la Bucureşti, iată ceea ce n-au spus tembeliziunile mogulilor (informaţii găsite pe site-ul HotNews.ro): Delegatia franceza se delimiteaza de afirmatiile deputatului socialist Jean M. Boucheron, care spusese ca scutul antiracheta e ineficient: Doar o opinie personala
  Afirmatiile socialistului francez Jean M. Boucheron, care a spus sambata ca scutul antiracheta este ineficient, nu reprezinta pozitia delegatiei franceze la Adunarea Parlamentara a NATO, ci doar o opinie personala, a precizat duminica presedintele delegatiei franceze, Loic Bouvard.
  „Referitor la interventia dl. Jean-Michel Boucheron legata de sistemul antiracheta, in timpul reuniunii comitetului de aparare a Adunarii Parlamentare a NATO, de sambata, 8 octombrie, interventia sa reflecta doar opinia personala a dl. Boucheron. Ea nu angajeaza pozitia delagatiei franceze si nici orientarile de aparare si politica externa al Frantei, care sunt stabilite de dl. Nicolas Sarkozy, presedintele Republicii”, subliniaza Loic Bouvard, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

 • Cum sunt luaţi unii români de fraieri

  România este o ţară creştină. Formată din creştini autentici, cei care, atunci când au o problemă, apelează la Dumnezeu pentru rezolvarea ei. Chiar credeţi? Din păcate, lucrurile nu stau deloc aşa, drept dovadă şi anunţul găsit aici. Iată-l în toată ‘splendoarea’ sa. „Prezicatoarea Malvina, unica si singura tamaduitoare cu har si puteri telepatice ce va va spune cu exactitate trecutul, prezentul si viitorul si numele persoanelor ce v-au lucrat farmece si blesteme. Prezicatoarea Malvina, este singura tamaduitoare care are leacuri si ritualuri pentru orice fel de farmec sau blestem. Este venita de curand din Egipt. Ierusalim, Italia, Grecia, unde a practicat la cel mai puternic Congres de preziceri, si are leacuri, plante si o cruciulita din aur, sfintita ce se ofera gratuit. Deschide PreaSfanta Carte de luni pana luni gratuit. Apelati si fericirea si bucuria vor fi de partea si in casa ta. Sunt Elena din Grecia, va intra fericirea in viata dvs, daca apelati la prezicatoarea Malvina care in 24 de ore mi-a dezlegat cununia si facut de urat, sunt impreunata si multumita. Constantin din Egipt, Petre din Oradea, Gheorghe din Spania, Milena din Italia, Teodora din Baia-Mare, Maria din Arad, Florin din Canada, Ciprian din Monte Carlo, Ionela din Ploiesti, aducem mii de multumiri pentru cazurile rezolvate in 24 de ore, talismanele oferite si cruciulita sfintita, din aur, ce ne-a fost oferita gratuit. 0741.465.235; 0728.659.088; 0764.827.083” Nu-i aşa că formularea ‘sunt împreunată şi mulţumită’ face toţi banii?

 • Pentru a înţelege nivelul de trai din judeţul Botoşani, priviţi cu atenţie anunţul povestit mai jos (gasit aici). În oraşul ‘european’ Darabani se oferă suma de aproximativ 10 euro unor doritoare de ‘senzaţii’ tari. Atunci când ai 40 de ani, banii încep să devină o problemă. Sau soluţia la o altă problemă: cum faci rost de o fată folosind doar 50 de lei. Cum pe Băsescu te-ai plictisit să-l înjuri, treci la ‘vâsle’ pe bani puţini. Hai fetele, săriţi la cei 10 euro şi fericiţi-l pe acest cetăţean al Republicii România, sărac, da’ doritor de carne macră.
 • Cum a ‘ajutat’ famiglia PSD-istă România

  La recentul meci de fotbal România – Franţa, gazonul a cedat. Firma care a pus gazonul aparţine fratelui baronului PSD-ist de Vrancea, Marian Oprişan. Cum primarul general al Bucureştiului, Sorin Oprescu, are susţinerea USL (Uniunea Sovietico-Liberală) pentru un nou mandat, afacerea s-a petrecut în famiglie. Câteva ‘amănunte’ despre cei doi: Marian Oprişan este un fost turnător la Securitatea comunistă (vezi Destine strivite de baronul Oprişan), ceea ce pe tovarăşii pesedişti nu pare să-i deranjeze deloc, iar Sorin Oprescu este fiul unui general-maior de Securitate, cel care în 2010 era înmormântat cu onoruri militare, în timp ce disidentul Vasile Paraschiv a fost condus pe ultimul drum în absenţa Statului Român. Pentru cei care mai au îndoieli, în Republica România, democratică şi europeană (?), disidenţii anticomunişti se sting în cea mai cruntă sărăcie şi funeraliile lor sunt modeste (vezi şi Cristian Paţurcă), în timp ce foştilor ofiţeri de Securitate şi foştilor lingăi ai dictaturii comuniste le sunt organizate funeralii oficiale (Adrian Păunescu, torţionarul Nicolae Pleşiţă).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XI)”

 1. Stiri mai noi sau mai vechi | A șaptea dimensiune says:

  august 26th, 2018 at 20:44

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XI) […]

 2. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XII) | A șaptea dimensiune says:

  martie 10th, 2019 at 8:17

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XI) […]

 3. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (III) | A șaptea dimensiune says:

  mai 15th, 2019 at 21:58

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XI) […]

Adauga un comentariu