Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (X)

marți, aprilie 4, 2017 19:14
Posted in category Mass-media

PSD

 • Cât costă să-l înjuri pe Preşedintele României

  200.000 RON (doua miliarde de lei vechi) i-a plătit PSD-ul lui Vadim pentru publicitate pozitivă în cazul Voicu și negativă în cazul ‘cancerosului’ de Băsescu. Suma, plătită pe contract, a acoperit perioada august-decembrie 2009. Între Editura Speranța SRL și T Dancor Romconstruct SRL se încheie un contract de servicii de publicitate, in data de 22 iulie 2009, la București. Conform documentului, Editura Speranța SRL, care ii apartine ‘tribunului’ Corneliu VADIM TUDOR, se obligă să presteze ‘activități de vînzare-cumpărare de spațiu publicitar destinat publicității’, iar T Dancor Romconstruct (un sereleu ce apartine unui pesedist din judetul OLT) să plătească aceste activități. Cu 200.000 de lei noi. Banii au și fost plătiți, pînă la ultimul leuț, pe 10 august 2009. Durata contractului se întindea de la 1 august pînă la 31 decembrie 2009. Timp de cinci luni, deci, sereleul T Dancor (din CARACAL) plătea 200.000 de lei noi pentru ca Speranța să-i plaseze publicitate. Editura Speranța SRL editează Tricolorul peremist, ziarul pe care Vadim îl vinde doar pentru că amenință membrii PRM să-și facă abonament, altfel peremiștii riscând excluderea din partid.

 • Pitbull scoate ura din români

  Pitbull ‘reuşeşte’ în piesa International Love să jignească fetele din România, făcându-le – oare cum altfel? – curve. Se pare că zicerea din piesă ‘In Romania she pulled me to the side and told me: Pit you can have me and my sister’ a aprins multe pasiuni. Numai că au ieşit la înaintare românii la fel de educaţi ca rapper-ul american. Iată şi câteva exemple de comentarii (găsite la link-ul anterior): ‘Romania hai pe ei, sa dam muie la europeni!’ (o fata), ‘Nu l-as lasa pe Pitbull nici sami pupe in cur iubita..’ (un băiat), Dear Pitbull, In Romania you can fuck even your Mother!!! If you have enough money… your motherfucker!!!! a girl from Romania… (vai, ce finuţe sunt fetele noastre). Domnu’ Pitbull, România ‘civilizată’ te … ăsta salută!

 • Ce cred unii români despre învăţamântul de azi

  Am găsit aici o postare legată de sistemul educţional din România. Are dreptate sau nu? Fiecare poate aprecia după cum şi cât îl duce mintea. Dacă-l duce.
  Conform noii legi a educatiei, cadrele didactice din invatamantul preuniversitar beneficiaza de dreptul la concediul anual de odihna cu plata, in perioada vacantelor scolare, cu o durata de 62 de zile lucratoare. In cazuri justificate, conducerea institutiei de invatamant poate intrerupe concediul legal, persoanele in cauza urmand a fi remunerate pentru munca depusa. Neefectuarea concediului anual de odihna da dreptul la efectuarea concediului restant in vacantele anului scolar sau universitar urmator.
  V-aţi prins? Adică:

  1. Eşti un prost, cu BAC-ul luat la limita si nu te angajează nimeni. Ce faci? Te bagi la un concurs de profesor-suplinitor: salarii mici, concedii mari si meditaţii ilegale. Te doare in pix de calitatea muncii tale.
  2. Eşti mediocru şi nu ai serviciu. Iti vine ideea sa te faci profesor ca sa ai o jumatate de an liberă. Odata pe an mergi la miting si faci un dans al pinguinului.
  3. Esti un om bine pregatit. Vrei să faci carieră pentru ca tu crezi în rolul tau. Degeaba, vei suferi alaturi de lichelele de nota 1,20!

  Acum imi explic de ce avem profesori analfabeti, care dau ţării absolventi retardati!

 • Mămica stareţă de la Tăriceni ar trebui declarată „maică-eroină”!

  După acuzaţiile de pedofilie, homosexualitate, deturnări de fonduri din cutia milei, doar un scandal cu o călugăriţă născătoare de pui vii îi mai trebuia Bisericii Ortodoxe Române, ca să fie bomboana aşezată, regulamentar, pe colivă. Şi uite că veni şi scandalul ăsta: maica-stareţă de la mănăstirea Tăriceni din Călăraşi a născut, prin cezariană, două fetiţe superbe, care, zic cunoscătorii, seamănă leit cu tăticul lor! Acum, cine o fi tăticul ăsta nu ştie nimeni şi poate nici măcar preafericita mamă nu-şi mai aduce aminte, că vinul de împărtăşanie fusese tare, iar întunericul din chilie, deplin. Unii ar putea găsi oareşce asemănări cu cazul preotesei ăleia din vechime, pe care a prins-o zeul Marte pe câmp într-o postură necuviincioasă şi a pedepsit-o exemplar, de a adus, mititica, doi mititei pe lume, nouă luni mai târziu: Romulus şi Remus.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (X)”

 1. Stiri mai noi sau mai vechi | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 19:39

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (X) […]

 2. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XII) | A șaptea dimensiune says:

  mai 19th, 2019 at 14:25

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (X) […]

 3. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XI) | A șaptea dimensiune says:

  mai 20th, 2019 at 21:18

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (X) […]

Adauga un comentariu