Stiri mai noi sau mai vechi

sâmbătă, aprilie 8, 2017 10:33
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!În timp ce tembeliziunile din Românica aduc în prim plan tot soiul de infractori, penali și alte gunoaie ale unei societăți normale, nu bolnave precum România guvernată de ciuma roșie, haideți să vedem câteva știri ce chiar merită atenție, spre deosebire de politicienii prezenți la tembelizor, care merită doar o pereche de cătușe. Bun, veți spune că am telecomanda, dar peste tot în cele ‘jde mii de televiziuni românești vezi aceleași idioțenii, de la filme de doi bani, reluate de 20 de ori pe an, și până la țigăneli de-ți vine să vomiți, nu alta. Cel puțin imperiul media al pușcăriașului Dan Voiculescu, imperiu construit din banii dictatorului, de fapt ai poporului român, prezintă numai și numai țigani. E adevărat, nici mafia PSD-istă nu stă mai prost atunci când este vorba de țigani, această grupare infracțională fiind populată de țigani într-o proporție însemnată. De la țiganii PSD-iști din Parlament și până la politicieni PSD-iști țigani, care-ți explică la tembelizor cum stă treaba cu munca, în condițiile în care doar 5% dintre țiganii cu vârste între 18 și 65 de ani au un job legal (dacă or fi și ăștia 5%).

Ba mai mult, Viorel Ponta, cel mai idiot politician român din toate timpurile, și un mafiot pe deasupra, voia să-l trimită pe țiganul Mădălin Voicu ambasador în Germania. Ei bine, să nu spuneți că asta nu este o culme a țigănelii: România, țara țiganilor după părerea multor europeni, să fie reprezentată în Germania, țara unde țiganii erau transformați în săpun, tocmai de un țigan PSD-ist. Iar dacă adăugăm la aceasta faptul că “Legea antilegionară” interzice propaganda extremei drepte, dar nu și propaganda comunistă, a extremei stângi, avem imaginea unei țări de căcat, dominată de țigani, mafioți, șmecheri, borfași etc.

Citeam o știre zilele trecute conform căreia Iohannis ar fi dorit să interzică, prin legea antilegionară, și simbolurile comuniste, în mod mult mai explicit, dar s-a opus mitomanul plagiator Ponta și probabil nu ar fi trecut de Parlamentul roșu infracțional. Aceasta-i Românica țiganizată și imbecilizată zi de zi de televiziunile de căcat, care ne agresează cu filme idioate, precum cele cu Steven Seagal, cel care-i bate cu un deget pe toți adversarii, cel care nu a luat niciun premiu în cinematografie, deși a jucat în zeci de filme, unele mai cretine ca altele.

Nici trustul PRO nu este mai prejos, atunci când vine vorba despre filme reluate de 50 de ori pe an sau de țiganizarea completă a României. Probabil, nenorocitul care se ocupă cu filmele la Pro Cinema alege cele mai mari tâmpenii, adică filme ce au traduceri țigănești, precum (am văzut într-un promo) “Băi, care mi-ai șutit mașina”. Aici s-a ajuns. Limbajul țiganilor (“mișto”), al borfașilor ( “șutit”) a ajuns să domine televiziunile de rahat din Românica. O fi greu de învățat limba română, o fi murit degeaba bunicii noștri în războaie, pentru limba română autentică, tot mai marginalizată și tot mai măcelărită?!

Iată și câteva știri care să ne facă să uităm de România tot mai țiganizată în care supraviețuim, conduși de mafioții PSD-iști, care fac legi pentru hoți și încurajează lenea, incompetența, sectorul bugetar unde, în multe locuri, se taie frunză la câini.

 • Astăzi (în 2017) sunt 3,4 miliarde de utilizatori activi ai Internetului.
 • Peste 3,7 miliarde de oameni folosesc telefoane mobile.
 • Mai mult de jumătate din populația lumii își stochează date personale sau legate de afaceri pe diferite platforme digitale.
 • Google va lansa YouTube TV, proiect în cadrul căruia utilizatorii vor avea la dispoziție un serviciu DVR online, cu spațiu nelimitat, care va permite înregistrarea oricărei emisiuni sau transmisiuni sportive.
 • În 2018, YouTube va renunța la reclamele de la începutul unui filmuleț, care au devenit extrem de supărătoare pentru utilizatori.
 • ”Washington Post” a publicat în urmă cu 20 de ani (am revăzut știrea zilele trecute în timp ce căutam printre documentele mai vechi) un “top al mileniului” (este vorba de mileniul 1001 – 2000). Iată câteva date din acest top.
  • Omul care încarnează dualitatea de civilizație și sălbătăciune a rasei umane: Gingis Han.
  • Cel mai plăcut loc de trăit: Veneția, pe vremea lui Tizian.
  • Cea mai mare carte: “Dicționarul limbii engleze” de Samuel Johnson.
  • Cea mai mare eroare: invadarea Rusiei de către Hitler și Napoleon.
  • Cea mai mare invenție: tiparul.
  • Cel mai mare om de știintă: Albert Einstein.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Stiri mai noi sau mai vechi”

 1. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 19:57

  […] Stiri mai noi sau mai vechi […]

 2. Ce fac unii in schimbul banilor lui Voiculescu-puscarie | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 21:09

  […] Stiri mai noi sau mai vechi […]

 3. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (III) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 8th, 2019 at 13:39

  […] Stiri mai noi sau mai vechi […]

Adauga un comentariu