Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VI)

vineri, martie 24, 2017 18:01
Posted in category Mass-media

Oameni pe Marte

 • Mizeria din audiovizualul românesc poartă un nume: Antena 1

  Este vorba, bineînţeles, despre emisiunea “Un show păcătos”, în care Emil Boc apare în pielea goală, în vestiarul unei săli de sport.
  Nici gând să fie vreun loc public, locul unde amatorii de fitness îşi schimbă hainele transpirate cu altele curate. Sau fac un duş. Scuza cu locul public ar fi valabilă, în logica aceasta, şi prin toaletele publice. Se îndreaptă Antena 1 şi în această direcţie?
  Nici de interes public nu poate fi vorba. Adică, ce interes public ar împlini posteriorul lui Emil Boc?
  În schimb e vorba despre profanarea gravă a intimităţii unui om. Nu contează cine este şi ce a fost. Şi de atingerea adusă statutului social al familiei sale.
  Se poate transpune conducerea postului şi realizatorul emisiunii în mintea şi sufletele fiicelor lui Emil Boc? Se aude că refuză să mai meargă la şcoală, pentru a nu asista la şarjele de ironie ale colegilor şi colegelor lor.
  De ce toate astea? Pentru un blestemat de rating, care aduce bani din publicitate. Pentru bani distrugem tot, vieţi, reputaţii, cariere, suflete de adolescente.
  Sunt pline grilele programelor de televiziune cu tot felul de emisiuni, una mai deocheată ca alta. În care protagonistele se dezbracă, vomită, se înjură, îşi pun poalele în cap, la propriu şi la figurat.
  Că nu le pasă sau nu înţeleg că în clipele acelea mii sau zeci de mii de copii, băieţi sau fetiţe, se uită la emisiuni, e o situaţie. Pe care eu nu o accept.
  Avem însă CNA. O instituţie creată şi plătită să ne păzească copii de astfel de excese. Şi să ne ferească familiile de umilinţe de care nu sunt vinovate. Se achită CNA de această misiune? Nici pe departe.
  Altfel n-ar fi luat amploare emisiunile deşuchiate, care de care mai păcătoase. Amenzile date de CNA reprezintă o fărâmă din sumele uriaşe pe care le aduce, din publicitate, pusul poalelor în cap.
  Este momentul unei cotituri în politica CNA. În cazul acesta flagrant, singura sancţiune potrivită cu gravitatea faptei este retragerea licenţei de emisie pentru Antena 1. În caz contrar, noi şi familiile noastre vom fi din ce în ce mai expuşi mizeriei audiovizualului românesc. Şi pentru care CNA este principalul vinovat.

 • Ce mai fac pălmaşii securistului Dan Voiculescu

  Azi am fost martor la o tiganie marca Antena 1 si antena 3! Eram in Carrefour pe la 12 la raionul de legume. Acolo era si o echipa de la Antena. Evident, venise sa faca despre criza din magazine. Numai ca nu era nici o criza. Asa ca reporterul de Antena, insotit de un reprezentant al magazinului, a luat doi lucratori de acolo si i-au pus sa goleasca lazile de cartofi. I-au pus in cutii, jos. Evident, au filmat lazile goale, care imediat dupa ce a incetat filmarea au fost umplute la loc cu cartofii care asteptau linistiti pe un carucior plin cu saci! Iar acum vreo 20 de minute am vazut reportajul despre „criza” la televizor pe Antena 3 la stiri! Stiam eu de ce nu ma uit la stiri la marile posturi! Caci sunt convins ca nu doar Antena face asta. Plus ca e si interesul magazinelor sa bage frica in oameni, ca sa iasa la cumparaturi!

 • KGB-istul dictator Vladimir Putin a mai încălecat odată Rusia

  Precum Ilici Iliescu în România, criminalul Putin se doreşte tătucul etern al ruşilor. După ce a comandat asasinarea ziariştilor incomozi şi a oamenilor de afaceri care nu cotizau la puşculiţa partidului său, acest tiran odios pare decis să ţină Rusia în acelaşi Ev Mediu întunecat, precum ţarii de odinioară. Ce şanse are o minoritate europeană şi civilizată, plus ceva scursuri bolşevice, să-l înlăture pe Putin? Nici una. Să asasinaţi bine, ‘tovarăşci’ Putin!

 • În timp ce în Siria un regim ticălos ucide copii, unii românaşi îi înjură pe americani pentru ‘amestec’

  Comentariu Siria
  După ce ruşii ne-au luat totul şi ne-au spălat creierele jumătate de secol, este normal să ne doară-n c*r de soarta altora. ‘Boborul’ român ospitalier nu are nici o reacţie atunci când sunt măcelăriţi alţii, doar aşa se cultivă spiritul civic (hă, hă, hă). În timp ce în Siria este măcel, unii românaşi îi înjură pe americani pentru ‘amestec’. Adică acei copii din Siria pot fi ucişi fără probleme de un dictator odios, nu e problema românului Ion, din Motru. Acesta are o problemă cu americanii, cei care încearcă să limiteze dezastrul.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VI)”

 1. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XI) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 4th, 2019 at 21:36

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VI) […]

 2. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 8:28

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VI) […]

 3. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VIII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 10:55

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VI) […]

 4. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (IX) | A șaptea dimensiune says:

  mai 22nd, 2019 at 16:32

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VI) […]

Adauga un comentariu