Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VII)

luni, martie 27, 2017 15:03
Posted in category Justitie, Mass-media

Oameni pe Marte

 • ‘Neprihănitul’ Adrian Năstase

  Conform spuselor persoanelor care au lucrat în preajma fostului premier, Adrian Năstase nu împărţea cu nimeni prada. Un fost referent la cancelaria prim-ministrului susţine că Năstase, care acum pledează pentru modernizarea metodelor de administrare a unei ţări, percepea foloase necuvenite şi de la persoanele care îşi inaugurau un chioşc. ‘Nu scăpa nimeni netaxat. Lua şi o sută de euro de la chioşcari. Dar cadourile preferate erau operele de artă. Dacă un om de afaceri avea o problemă la cabinet, doar ca să schimbe trei vorbe cu premierul, trecea pe la anticariatele de pe strada Buzeşti şi cumpăra un tablou semnat de un nume de pictor clasic interbelic sau de un maestru contemporan, de la 10.000 de euro în sus. Odată a venit la cabinet unul dintre fraţii Micula. Luase un tablou de 15.000 de euro, pe care i l-a făcut plocon premierului, pentru o simplă semnătură.’ (‘Academia Caţavencu’)

 • Ţiganul Răzvan Lucescu şi justiţia de cacao din România

  Protestatarii lu’ Peşte (este vorba despre protestele din 2012), dacă ar avea o minimă moralitate şi n-ar fi o turmă ignorantă, care crede toate minciunile de la tembelizor, ar trebui să înţeleagă un fapt elementar: nu se poate trăi bine într-o ţară coruptă, unde legea nu funcţionează, iar criminalii, hoţii etc. scapă nepedepsiţi. Nu Preşedintele României ia şpagă, ci politiştii, procurorii, judecătorii şi toată această adunătură pestriţă numită pompos ‘justiţie’. România nu poate avea bani de salarii decente cu vameşi care nu-şi fac treaba, cu inspectori fiscali care nu încasează amenzile etc. Cei din Piaţa Univesităţii pătează acel loc sacru pentru români, unde s-a murit pentru libertate şi împotriva comunismului, prin neocomuniştii care cred că, fără lege, fără muncă, fără efort, în România va curge lapte şi miere. Iată mai jos un fragment dintr-un material horror: Crima Luceştilor – o fată ucisă într-un accident rutier şi o familie batjocorită
  Răzvan Lucescu este acuzat că, în 1991, a accidentat mortal o fata de 23 de ani. Pentru a scăpa de închisoare, fiul lui „Il Luce” ar fi fugit de răspundere şi şi-ar fi pus, susţin martorii oculari, ale căror depoziţii n-au fost luate în calcul, soţia însărcinată la volan. Derularea cazului este halucinantă. Deşi este vorba despre un caz de omor din culpă, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale, fără ca măcar să se obosească la a mai comunica familiei îndoliate rezoluţia în baza căreia avocaţii părţii vătămate să poată face plângere! Procesul n-a existat, deşi vorbim despre o infracţiune gravă!

 • Ţiganul tot ţigan rămâne

  Mircea Lucescu a declarat că de vină e vatmanul tramvaiului că l-a lovit, că avea timp suficient să încetinească. Adică Lucescu face stânga, pe linie continuă, fără să se asigure, el vinovat, el cu bani dar tot el cu gura mare. (ArhiBlog)
  Vatmanul lui Lucescu merită un stadion plin de recunoştinţă
  Zilele astea am fost pe drumuri şi oricum nu mă pasionează ştirile sportive, dar am aflat până şi eu de accidentul antrenorului Mircea Lucescu. Care a întors pe linia de tramvai şi a fost lovit din plin de unul. Şi, ca să spun eu ce altora le e jenă, vatmanul care a făcut asta merită un stadion plin de recunoştinţă şi o statuie în faţă la RAR. Pentru că le-a arătat şmecherilor care încalcă zi de zi regulile de circulaţie că într-o zi o pot mierli, indiferent de maşina în care se află sau de poziţia socială. Mesajul pe care poliţia nu poate să îl transmită l-a transmis un om simplu. Sigur, umanitatea, în afară de Iliescu şi alte jeguri nimeni nu merită să moară, dar e garantat că un accident din ăsta la trei luni face bine circulaţiei oraşului.(Zoso)

 • Senator român: ‘Pacificatorii’ ruşi trebuie să ‘lupte pentru pace’ la ei acasă

  Senatorul român Viorel Badea a luat atitudine faţă de cazul tragic de pe 1 ianuarie, atunci când tânărul Vadim Pisari a fost împuşcat de un ‘pacificator’ rus la postul nr. 9 a forţelor de pacificare. „Trupa de pacificatori care ucid civili ne înarmaţi sau cum spune un proverb rusesc: ‘Vom lupta pentru pace până nu va mai rămâne piatră pe piatră’. Ar fi cazul ca ‘pacificatorii’ să ‘lupte pentru pace’ acasă la ei”, este de părere senatorul pentru Europa şi Asia. Potrivit preşedintelui Comisiei românilor de pretutindeni din Senatul României, este momentul ca asociaţiile românilor, inclusiv ale basarbenilor, din intreaga lume să atragă atenţia autorităţilor statelor în care trăiesc asupra ilegalităţilor comise în autoproclamata republică tranistreană, ilegalităţi care nu fac altceva decât să genereze abuzuri, ura şi violenţa.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VII)”

 1. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VIII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 10:55

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VII) […]

 2. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XI) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2019 at 19:18

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VII) […]

 3. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (X) | A șaptea dimensiune says:

  mai 21st, 2019 at 18:30

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VII) […]

 4. Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (IX) | A șaptea dimensiune says:

  mai 22nd, 2019 at 16:31

  […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (VII) […]

Adauga un comentariu