Despre beizadelele mafioţilor din PSD: astăzi, fiul PSD-istului Solcanu de la Iaşi

sâmbătă, aprilie 18, 2020 7:40

Odraslele PSD-istilorAccident de vână tare, cu fiul lui Solcanu

Printre pasiunile Solcanului cel mic, adică fiul senatorului PSD-ist (senator în 2004 – n.m.), în capul listei sunt tuningul şi shootingul. Tuningul l-a ajutat să facă dintr-un Opel de serie un bolid de câteva miliarde (lei vechi – n.m.). Şi, adiacent, să adune vreo opt milioane de lei (vechi – n.m.) la administraţia financiară (amenzi pentru viteză).

Iar shootingul l-a propulsat în galeria marilor vânători ai patriei. Unul din ocoalele silvice în care Bogdănel face des umbră căpriorului şi mistreţului (când îşi sprijină călcâiul pe trofee, pentru poză) este cel de la Durău. Unde, acum ceva zile (în aprilie 2004), s-a răsturnat jeepul cu shooteri. Solcanul cel mic se afla pe locul mortului, zic sursele, de unde a nimerit fix în poziţia trofeului de vânătoare când jeepul a derapat şi apoi s-a răsturnat.

Descălecatul lui Bogdan de al Durău l-a trimis direct la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie de la Spitalul de Recuperare din Iaşi. Unde i s-a făcut un tuning pentru fracturile la gleznă şi la cotul stâng, care nu-i vor mai permite să se joace de-a shootingu’ pentru o vreme. (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

Adauga un comentariu