Despre vieţile şi doctrinele PeSeDiştilor

luni, august 12, 2019 13:40

Famiglia (mafia) PSDSă ai puhoi de datorii la stat, cum zice-se că are (avea în 2003 – n.m.) Maricel Popa, patronul de la Omega Tehnoton din Iaşi, şi totuşi să pui mâna pe Antrepriza locală de Lucrări Drumuri şi Poduri, nu-i de mirare. E scenariu clasic pentru clientela PSD, pe care noi, muritorii de rând cât de cât informaţi, îl ştim prea bine.

Ceea ce ştiu mai puţini este că ieşeanul Popa l-a avut drept contracandidat pe băcăuanul Umbrărescu, preferatul lui Hrbenciuc, Popa, la rândul său, e (era în 2003 – n.m.) preferatul lui Solcanu. Să fi câştigat Solcanu, un papagal, meciul cu mult mai versatul său rival în ale corupţiei, Hrebenciuc? Exclus.

Mai curând, credem că un rol în afacere l-au avut acţiunile deţinute de Maricel Popa la TELE-M, un post de propagandă deşănţată pesedistă aflat în cârdăşie cu Prima TV, deci cu Miron Mitrea. Acest fapt ar putea explica lucrurile, nu şi comisioanele.

Un alt rival, dar în filiala locală a PSD, al lui Maricel Popa este Ioan Nani, directorul de la Antibiotice SA. Despre Nani se spune că s-ar căi amarnic pentru participarea la o tentativă disidentă în partid şi caută acum cu orice preţ să reintre în graţiile Senatorului cu Cioc (Solcanu – n.m.).

Aşa s-ar putea explica puhoiul de medicamente cu care PSD-ul va inunda satele ce vor găzdui viitoarele caravane medicale dirijate de Solcanu. Altfel spus, la Iaşi au început deja să se strângă pilule albe pentru zilele unei campanii electorale negre. (“Academia Caţavencu”, nr. 623/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

One Response to “Despre vieţile şi doctrinele PeSeDiştilor”

  1. Minciuna şi secretomania – sufletul nepieritor al comunismului | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 8th, 2019 at 9:35

    […] Despre vieţile şi doctrinele PeSeDiştilor […]

Adauga un comentariu