Despre o toapa care si-a mutat limba din fundul lui Tariceanu (PNL) in fundul lui Dragnea (mafiot PSD-ist)

vineri, noiembrie 24, 2017 9:26

PSDBugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea în schimbul unor arginţi

Dragi români, apucăturile dictatoriale ale mafioţilor PSD-işti încep să se înmulţească şi printre slugile mafiei PSD-iste. Tot soiul de ţoape ajunse în funcţie cu grave malformaţii de gândire democratică aplică deja metoda pumnului în gură. Nu ai voie să zici nimic de mafioţii ciumei roşii că imediat eşti etichetat în fel şi chip. Mai nou, dacă nu eşti “nebun” să critici “realizărili” mafioţilor, sigur eşti PNL-ist şi doreşti revenirea PNL-ului la putere. Deşi nu sunt membru PNL, mai mult, nu am fost membru al niciunui partid politic din România, nici cel comunist, evident, am avut vineri, 24 noiembrie 2017, următoarea discuţie cu o ţoapă ignorantă, cu grave lipsuri educaţionale, ce a trecut de la lins PNL-ul mafiotului Tăriceanu, prin 2008, la fundul mafiotului Dragnea, deoarece stimabilul soţ al ţoapei a ajuns primar PSD-ist, şi încasează o căruţă de bani, mituind electoratul cu găleţi roşii şi tot arsenalul de minciuni al ciumei roşii. La fel ca ingnoranta sa soţie, şi acest demn reprezentant al mafiei care a distrus România, mafia PSD-istă, a trecut tot de la PNL la PSD, o dovadă vie că USLamismul criminal n-a murit defel în Românica.

Discutam la şcoală, într-o pauză, cu un coleg de serviciu despre minciunile ţiganului agramat Fudose, cea despre manualele şcolare la clasa a V-a, ce au lipsit cu desăvârşire în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie, adică aproximativ un sfert din anul şcolar curent. Îi spuneam acestui coleg, fiind amândoi oarecum pe aceeaşi lungime de undă, despre cât de parşiv este acest jeg numit Tudose, care minte cu neruşinare românii, de la tribuna Parlamentului. La un moment dat, ţoapa în cauză intră în discuţie, total neinvitată (vă daţi seama ce educaţie de căcat are), şi-mi spune că s-o las mai moale cu criticile deoarece şi guvernul Cioloş a făcut la fel, elevii nu aveau manuale la începutul anului şcolar. Evident, ţoapa nu stă bine nici la capitolul memorie, deoarece era vorba de guvernul Ponta, tot PSD adică, cel care a promis manuale digitale pentru nişte clase din ciclul primar, dar, evident, în reaua tradiţie a ciumei roşii, şi acestea au lipsit. După ce i-am spus că discut cu colegul meu şi nu cu ea, dar din politeţe am s-o ascult (am să-i ascult aberaţiile), ţoapa cu limba în fundul lui Dragnea a trecut la texte de cârciumă infectă, acuzându-mă că “PNL-ul lu’ matale” a făcut şi-a dres (nu am nicio treabă cu PNL-ul), plus că “ling” nu ştiu ce partid de opoziţie. Mai rămânea să spună că sunt plătit de Soros.

Aceştia sunt, dragii mei, cei care îngroapă România, cei care-i permit să afirme mafiotului Tăriceanu că “reprezintă poporul”. Astfel de specimene se şterg la fund cu legile României, îi doare-n cot de moralitate şi legalitate, îşi vând ţara la tarabă. Pentru cei 5000 lei, salariul tovarăşului primar PSD-ist (dacă n-o fi şi mai mult), consoarta tovarăşului te-ar asasina, la propriu şi figurat, cu sânge rece. Oricum, mi-a spus odată că ea, ţoapa infectă, a fost deşteaptă şi a ştiut să se descurce în viaţă, având bani cu care “să mă îmbrace din cap până-n picioare” (s-a descurcat înghiţind rahat, adică făcâd politică), pe când eu, “fraierul”, care nu am făcut niciun ban din politică, sunt sărac, în comparaţie cu averea ţoapei PSD-iste. Realizaţi că un asemenea personaj nu se dă în lături de la nimic. De exemplu, în anii trecuţi, soţul ţoapei făcea fără nicio jenă politică în şcoală, venind de 1 iunie, Ziua Copilului (pe atunci nu era zi liberă), cu cadouri şi calendare cu sigla PNL sau PSD, depinde în ce fund aveau limba cei doi, deşi propaganda politică este interzisă în şcoală. De asemenea, ţoapa ce predă limba română, la clasa a VIII-a, îşi trimite “iobagii” (alţi profesori de limbă română) să facă pregătire cu elevii ce vor susţine examenul de final de ciclu (Evaluarea Naţională), ea fiind ocupată cu linsul fundului lui Dragnea şi al mafioţilor din PSD, cei care demolează România europeană. Cu un coeficient de inteligenţă apropiat de al ultimei siliconate ce apare la televizor, această aşa-zisă femeie, fără nimic feminin în ea, genul bucătăreasa care ucide din momentul în care ai privit-o orice adiere de erotism, este dictatorul PSD-ist în miniatură, un fel de Dragnea fără mustaţă (sau cu mustaţa rasă, dacă vreţi). Înconjurată de corul celor ajunşi în învăţământ din cauza unor particulare de căcat sau din cauza PCR –ului (Pile Cunoştinţe Relaţii) care încă domină societatea românească, ţoapa cu limba în fundul mafiotului Dragnea ucide tot, de la limba română la educaţia de calitate. Nu mai spun că e dominată de bigotism religios, copiii fiind luaţi de la orele de curs şi duşi pe la tot felul de slujbe de Ev Mediu întunecat. Aceasta-i România votantă de Ciumă Roşie!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Despre o toapa care si-a mutat limba din fundul lui Tariceanu (PNL) in fundul lui Dragnea (mafiot PSD-ist)”

 1. Scoala romaneasca produce corupti, nu numai tampiti, cum cred unii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2019 at 16:08

  […] Despre o toapa care si-a mutat limba din fundul lui Tariceanu (PNL) in fundul lui Dragnea (mafiot PS… […]

 2. Cu cei care populează astăzi, la catedră, învăţământul, România nu se va schimba în bine | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2019 at 12:20

  […] Despre o toapa care si-a mutat limba din fundul lui Tariceanu (PNL) in fundul lui Dragnea (mafiot PS… […]

 3. Cum freci menta, ca profesor, in scolile din Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2019 at 12:43

  […] Despre o toapa care si-a mutat limba din fundul lui Tariceanu (PNL) in fundul lui Dragnea (mafiot PS… […]

 4. Cica doar educatia poate schimba o tara: in bine, Germania, in rau, Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2019 at 14:07

  […] Despre o toapa care si-a mutat limba din fundul lui Tariceanu (PNL) in fundul lui Dragnea (mafiot PS… […]

Adauga un comentariu