Electoratul PSD, o adunatura de cretini care duc Romania in groapa

miercuri, ianuarie 25, 2017 20:36
Posted in category PeNaLii

PSDCei aproximativ 4 milioane de votanți PSD sunt o turmă de imbecili care vor să distrugă complet România

Doamne, vino Doamne, să vezi imbecilitate în stare pură. Votanții PSD sunt, majoritatea dintre ei, inculți, proști, încuiați, ușor de manipulat, și-ar vinde țara la tarabă pentru 100 lei. Cum, Doamne iartă-mă, să poți explica altfel faptul că cei aproximativ 4 milioane de votanți PSD-iști (18% din tot electoratul) țin morțiș să distrugă complet România. Nu le pasă de nimic. Votează de 27 de ani mafioți, apoi se plâng precum ultimii rahați, că, vai, în România s-a furat și s-a distrus totul. Băi nenorociților, România a fost distrusă de cretini ca voi, cei care, în schimbul unui litru de ulei, ați dat țara pe mâna mafioților, care au jefuit-o total.

Turmă imbecilă ce formezi electoratul PSD-ist, oare chiar nu realizezi că mafiotul Dragnea a furat în România pe rupte, de aceea are o avere imensă, în timp ce peste 10 -15 ani nu vor mai fi bani de pensii? Nenorociților care votați PSD-ul, nu vă pasă că România nu se dezvoltă, nu se investește în dezvoltarea acestei țări, iar drept consecință crește decalajul dintre România și alte tări foste comuniste, precum Polonia, Cehia sau Ungaria? Nu vă pasă, jeguri ordinare, că mafia PSD-istă i-a adus pe români la sapă de lemn, obligându-i să-și caute o viată mai bună în străinătate? Nu vă pasă, votanți ai mafiei PSD-iste, de faptul că cei 100 de lei în plus pe care care-i primiți de la mafioții PSD-iști sunt luați de la cei care muncesc pe brânci în mediul privat sau din împrumuturi externe? Nu vă dă mafiotul Dragnea din buzunarul propriu, ci ia de la cei harnici și deștepți pentru a vă da vouă niște firimitori, deoarece dacă muriți cine-i mai votează.

Mafiotul Dragnea a dat 1 milion de dolari pentru a se întâlni cu Trump, adică a aruncat 1 milion de dolari aiurea, pe când putea să dea banii unor copii nevoiași. Jegul de Dragnea, care în China era împușcat, iar în SUA lua 250 de ani de pușcărie, pentru cât a furat, putea să folosească acei bani, repet 1 milion de dolari, pentru 10.000 de copii români, eventual buni la școală, care s-ar fi bucurat să primească 100 de dolari, aproximativ 350 lei, pentru a-și cumpăra o bicicletă nouă, de exemplu. Cât poți fi de mafiot din moment ce dai 1 milion de dolari pentru o poză care nu valorează nimic, în timp ce unii copii din țara ta, pe care pretinzi c-o reprezinți, vin la școală pentru acea bucată de pâine cu lapte? Cum poți fi atât atât de mafiot, pușcăriaș Dragnea, din moment ce condamni această țară la izolare și sărăcie doar pentru ca tu, cel tras cu barca la inundații de jandarmi, precum ultimul fanariot care a jefuit această țară, să-ți plimbi amanta de 24 de ani, în timp ce tu, mafiot jegos, ai 54 și, probabil, stai bine cu erecția, doar nu stai cu grija zilei de mâine, că s-ar putea să nu-ți ajungă banii pentru familie.

Dragnea, mafiot ordinar, românii ar trebui să te jupoaie de viu, pentru c-ai adus sărăcia în această țară bogată, ce are de toate, tu și gașca ta de mafioți PSD-iști! 18% înseamnă puțin, nenorociților care votați PSD-ul! Temeți-vă de furia celor 82% care se vor trezi într-o zi. Iar această zi nu este depărte. Nu-i puteți minti la infinit pe români cu televiziunile voastre de căcat, Ghiță_TV și Latrina_3, în mod deosebit. Va veni ziua în care vă veți ascunde ca șobolanii, mafioți PSD-iști, în așa-zisa Casă a Poporului, din care lipsesțe poporul, vorbim de poporul românesc harnic și talentat, nu de țiganii și aurolacii care vă votează.

Mafioți PSD-iști, România nu este a voastră, ca să-l citez pe Delavrancea, de care cu siguranță țiganii și asistații sociali care vă votează nu au auzit, ci a urmașilor noștri, și-a urmașilor urmasilor noștri, în veacul vecilor.

Băi jeguri, votanți de PSD, voi aveți o țară de distrus deoarece strămosii voștri au înghețat în tranșee și au murit pentru această țară. Lor nu le-a dat nimeni mită electorală, ei nu au cerut pensii mai mari sau ajutoare sociale. Ei au crezut în destinul mareț al acestei țări, pe care voi ați transformat-o, prin intermediul mafiei PSD-iste, într-o țară de țigani și asistați sociali. Nu vă este rușine să votați un partid care l-a avut pe tiganul analfabet, și mafiot, Vanghelie? Cum e cu românismul, jigodii care votati PSD-ul? Nu voia mafiotul Dragnea să vă pună premier o musulmancă, în condițiile în care un Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul s-au războit cu turcii pentru ca voi azi să aveți o țară, creștină, să vă exprimați în limba română, nu în turcește?

Muriți jeguri PSD-iste, pentru a da o șansă României la un viitor mai bun!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Electoratul PSD, o adunatura de cretini care duc Romania in groapa”

 1. Pensionari idioti, va place ce fac alesii vostri, mafiotii PSD-isti? | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2019 at 19:44

  […] Electoratul PSD, o adunatura de cretini care duc Romania in groapa […]

 2. PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2019 at 9:05

  […] Electoratul PSD, o adunatura de cretini care duc Romania in groapa […]

 3. Pentru viitorul copiilor vostri, iesiti in strada si alungati mafia PSD-ista | A șaptea dimensiune says:

  mai 31st, 2019 at 21:08

  […] Electoratul PSD, o adunatura de cretini care duc Romania in groapa […]

Adauga un comentariu