Nu exista Revolutie fara intrarea in sediile Guvernului si Parlamentului

joi, februarie 2, 2017 17:41

PSD, ciuma rosieMafia PSD-istă nu va renunța la Ordonanțe și la planul criminal de distrugere a României în urma mitingurilor pașnice

Deși 300 de mii de oameni au fost în stradă ieri, 1 februarie 2017, mafia PSD-istă nu renunță la Ordonanțele care-i scapă pe mafioții politici și dau liber la furat. Este clar că, pe cale pașnică, mafioții nu vor ceda. Iar Opoziția din Parlament este firavă (rușine celor care n-au ieșit la vot), Președintele României nu prea poate face multe, iar de la jegul de Ciorbea ce să aștepți în afara unui sex oral sănătos făcut mafioților din PSD. Făcând o comparație cu Revoluția din 1989, aș putea spune, fără riscul de a greși, că fără intrarea în sediile Guvenului și Parlamentului, poporul nu va avea nicio putere. Atunci, în 1989, până nu au intrat revoluționarii în Comitetul Central al Partidului Comunist și sediul TVR-ului (televiziunea de stat de atunci) și au proclamat victoria revoluției nu s-a schimbat nimic din violența dictaturii comuniste. Probabil, toți cei arestați până în 22 decembrie 1989 ar fi fost uciși, dacă nu se proclama, la ora 12 AM aproximativ, în 22 decembrie 1989, preluarea puterii de către popor și fuga dictatorului. Așa și azi, dacă oamenii din stradă doar ies și scandează, mafioții PSD au puternice dureri în cur, ba mai mult, apar seara la televiziunile penalilor, inclusiv postul de căcat B1 TV, pentru a-și debita minciunile și dezinformările.

Români, niște oameni curajoși și-au dat viața în 1989 pentru ca noi să fim liberi azi. Suntem dispuși, azi, o parte dintre noi să suferim, sau chiar să murim, pentru a scăpa țara de mafia PSD-istă? Aceasta-i întrebarea. Restul sunt amănunte fără importanță. Dacă mafioții PSD scapă după aceste ordonante, urmează:

 • Desființarea DNA-ului
 • Punerea justiției sub controlul politic al PSD
 • Punerea presei sub control strict (oricine atacă PSD-ul va fi considerat dușmanul poporului). Iar dacă azi sunt doar voci izolate de cretini care preiau textele căcatului RTV, cele cu Soros și alte asemenea, toate acestea vor deveni oficiale și oricine nu se supune va fi condamnat.
 • Romania va fi dată afară din UE, spre fericirea mafioților din PSD, cei care-i urăsc pe românii din Diaspora.
 • România va fi dată afară și din NATO, fiind din nou la cheremul rușilor, care ii vor judeca sumar pe cei din Opoziție, ce refuză să colaboreze cu PSD-ul, apoi îi vor executa cu un glonț în cap.
 • România va redeveni satelit al Moscovei, și se va trăi ca-n Rusia: benzină la cartelă, curent electric întrerupt, Internet cenzurat etc.
 • Se vor înființa magazine cu circuit închis în care nomenclatura PSD-istă va avea acces la produse de calitatea, în timp ce prostimea va face foamea.
 • Etc., etc.

Rușine Traian Băsescu, rușine Emil Constantinescu

Din păcate pentru această țară, foștii ei președinți au ajuns slugile mafiei PSD-iste. Țapul Emil Constantinescu îl felicita pe mafiotul Ponta mai zilele trecute, iar oamenii țapului sunt niște jeguri ordinare, canalii și jigodii fără seamăn: Mugur Ciuvică, Victor Ciorbea (ăsta trebuie jupuit de viu) etc. Și mai este și acest Băsescu care tace ca javra în cucuruz, în timp ce mafia PSD-istă aruncă țara în aer. În timp ce USR-ul se mai mișcă prin Parlament, PMP-ul lui Băsescu a devenit anexa PSD-ului. Recunosc sincer că am greșit în decembrie 2016 votând PMP-ul (mai mult pentru ideea cu Basarabia), în timp Băsescu își arată azi fața de jigodie care pune mai presus de această țară interesele personale. Băsescule, mafioții PSD-iști cu care ești în aceeași barcă or să te spânzure poimâine și nu te vor mai apăra “fraierii” care chiar mai credeau ca între tine și Ponta există deosebiri esențiale. Înțelegem noi, tovarășu’ Băsescu, faptul că fiica are probleme penale, că fratele matale este un pușcăriaș ajuns acolo din cauza unor țigani cu care s-a înhăitat sau că păsărica Elenei Udrea este mai dulce decât doina românească, dar nu înțeleg nici în ruptul capului cum poți fi atât de prost să ataci DNA-ul, printre puținele realizări remarcabile ale celor 10 ani de mandat Traian Băsescu. Rușine, Băsescule! Du-te acasă și ia-l și pe pupincuristul bolșevic Ion Cristoiu cu tine.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Nu exista Revolutie fara intrarea in sediile Guvernului si Parlamentului”

 1. Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2018 at 17:31

  […] Nu exista Revolutie fara intrarea in sediile Guvernului si Parlamentului […]

 2. Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2019 at 20:16

  […] Nu exista Revolutie fara intrarea in sediile Guvernului si Parlamentului […]

 3. PSD-istii, criminalii care inca nu au ucis victima, Romania, dar au in continuare cutitul in mana | A șaptea dimensiune says:

  mai 31st, 2019 at 19:10

  […] Nu exista Revolutie fara intrarea in sediile Guvernului si Parlamentului […]

Adauga un comentariu