Diasporăscoala

joi, decembrie 12, 2019 19:56
Posted in category Mass-media

REZISTCa şi în 1907, răscoala împotriva ciocoilor din PSD = ciuma roşie = mafia a pornit de undeva. De data asta, scânteia s-a aprins în Diaspora, acolo unde milioanele de români, alungaţi din ţară de hoţiile mafioţilor din PSD, au realizat că hoţii din politică sunt cauza principală a stării precare a românilor.

În acest caz, cei implicaţi în Diasporăscoala n-au mai pus mâna pe furci şi topoare, ci pe ştampila de vot. Acei “răsculaţi” care au stat ore întregi la cozi pentru a vota şi-au dat seama că nu există libertate fără bunăstare economică şi nu există echitate fără pedepsirea mafioţilor din politică.

Şi tot ca în 1907, mafioţii din PSD şi-au trimis forţele represiune, adică jandarmii, să amendeze, să terorizeze, să gazeze şi să aresteze pe cei care îndrăzneau să afirme că statul condus de PSD = ciuma roşie este un stat mafiot, care-i apără pe hoţii din politică, nu un stat în slujba cetăţenilor oneşti, plătitori de taxe şi impozite, bani de unde fură jegurile din politică.

E adevărat, spre deosebire de 1907, nu s-a încercat incendierea conacelor şi vilelor ciocoilor din PSD, ci doar s-au vopsit garduri şi porţi ale proprietăţilor boierilor roşii cu sloganuri subversive de genul “Muie PSD!”.

Dispreţul pentru lege, tupeul şi aroganţa incredibilă a corupţilor din PSD = ciuma roşie a determinat o trezire fără precedent a celor umiliţi şi batjocoriţi de clica parveniţilor aflaţi în gaşca infracţională formată din foşti puşcăriaşi, analfabeţi, foşti condamanţi penal sau cercetaţi penal în tot felul de dosare de corupţie.

Desigur, încă nu i-am văzut pe mafioţii roşii în ipostaza de fugari gâfâind pe o mirişte cu noroaie, graşi şi transpiraţi, cu groaza că-şi vor pierde nu numai miliardele de euro furate, ci chiar şi viaţa de rahat în care n-au făcut nimic bun pentru această ţară, dar aceasta s-a întâmplat şi din cauza faptului că unii, precum la Revoluţia din 1989, s-au mulţumit să privească la Mafia TV (Antena 3 şi RTV) aşteptând ca alţii să le facă treabă, adică să schimbe în bine această ţară, iar ei doar să profite, să culeagă roadele.

Diasporăscoala este revolta sfidaţilor şi minţiţilor, a păcăliţilor şi prostiţilor pe faţă, împotriva unor politicieni criminali şi fără scrupule, care au transformat România în propria moşie şi au exploatat-o la sânge.

Dacă decembrie 1989 s-a scandat “Vom muri şi vom fi liberi!”, la Diasporăscoala s-a scandat “Vom vota şi vom fi liberi!”.

Se spune că fiecare român are în suflet o Românie dragă, în care şi-ar dori să trăiască şi pentru care, la o adică, şi-ar da viaţa. Pentru mine, România în care mi-aş dori să trăiesc şi pentru care, la o adică, aş fi dispus să mor este formată din acei oameni minunaţi care, din ianuarie 2017 şi până astăzi, au avut curajul să-şi strige revolta împotriva cliciii criminale numită PSD = ciuma roşie, chiar şi cu neacademicul “Muie PSD!”.

Descartes spunea “Cuget, deci exist!”. România mea spunea “#REZIST, deci exist!”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu