România, ţara securiştilor comunişti liberi şi bogaţi

marți, septembrie 10, 2019 16:28

Adrian NastaseUn exemplu din Timişoara anilor 2000, acolo unde foştilor securişti comunişti, criminali şi apevişti, le-a tremurat preţ de câteva minute, în decembrie 1989, funduleţul de frică, dar apoi şi-au revenit, mai ales după ce au constat că gaşca KGB-istului criminal Ion Iliescu este una de-a lor, pentru fericirea şi bunăstarea lor, chiar dacă asta însemna distrugerea din temelii a României.

Costică, Costică, fă mârlănia mai mică!

La 19 decembrie 1989, la Timişoara, Constantin Mărăscu, chema armata să le vină de hac huliganilor care “distrug oraşul”. Aşadar, după ce s-a abţinut 14 ani să ciomăgească huligani care cer libertate şi democraţie (era în 2003; 2003 – 1989 = 14 ani, n.m.), în fine, Costică Mărăscu, promovat director al studioului TVR Timişoara, în ciuda trecutului său (sau, mai degrabă, în ciuda tmişorenilor de bun simţ!), s-a simţit suficient de bine asigurat ca să pună la pământ o individă căreia nu i-a ieşit încă din cap democraţia.

E vorba de Brînduşa Armanca, fosta directoare a TVR Timişoara. După ce i-a dat trei sancţiuni şi i-a făcut alte şicane, a venit în fine momentul să treacă la fapte mai dure şi să o trântească brutal pe ziaristă în plin secretariat, în faţa unor martori. Care, oameni ai lui Mărăscu fiind, au aburit-o în faţa unei comisii din SRTV. Că dacă tot se minte despre adevărul Revoluţiei de 14 ani, ce mai contează o minciună mică menită să o azvârle pe Armanca din TVR?

Păi, dacă peste tot, în judeţ, sunt (era în 2003 – n.m.) “foştii” la putere, adică cei răsturnaţi decembrie ’89, şi dacă ziariştii o iau pe cocoaşă dacă nu tac, de ce ar mai rezista, în sistem, oameni aflaţi de partea cealaltă a baricadei? (“Academia Caţavencu”, nr. 629/2003)

Toate cele de mai sus se întâmplau în perioada în care prim-ministru era mafiotul PeSeDist Năstase Adrian, cel cu o avere estimată pe câteva sute de milioane de euro, ba chiar miliarde de euro, spun unii, şi care a rămas cu banii furaţi şi cele doar câteva luni de puşcărie.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “România, ţara securiştilor comunişti liberi şi bogaţi”

  1. Cum şi-au însuşit foştii securişti comunişti avuţia naţională a României | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 15th, 2019 at 16:19

    […] România, ţara securiştilor comunişti liberi şi bogaţi […]

  2. Arendaşii ciumei roşii: azi, miliţianul Ioan Melinescu | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 17th, 2019 at 22:59

    […] România, ţara securiştilor comunişti liberi şi bogaţi […]

Adauga un comentariu