Prăbuşirea Balivernei criminale cu acronimul PSD se poate realiza doar printr-o revoluţie

joi, iulie 4, 2019 10:46

Schimbarea RomanieiConstrucţia criminală cu iz mafiot numită astăzi PSD, începută în decembrie 1989 de criminalul KGB-ist Ion Iliescu şi gaşca sa, poate fi demolată doar printr-o revoluţie.

De aproximativ 30 de ani, cade câte o bucată din criminala construcţie, dar aceasta rezistă, sprijinită temeinic de Mafia TV (Antena 3 şi România TV), plus câteva categorii de imbecili cărora minciuna şi şpaga li se par fireşti, naturale, precum hoţiile mafioţilor din PSD = ciuma roşie = grupare criminală care a distrus România.

Sprijinită pe creierele atrofiate de alcool ale asistaţilor, pe creierul uzat al pensionarului iliescian (fost miliţian, securist – ofiţer sau turnător -, colhoznic, nomenclaturist – mai mare sau mai mic – al Partidului Comunist Român), construcţia cu aromă de hoţie şi corupţie, numită impropriu Partid Social Democrat, rezistă.

Evident, criminala construcţie, realizată de KGB în România, s-ar fi putut prăbuşi la fiecare scrutin electoral, dacă 80% dintre bugetarii patriei n-ar fi pus umărul şi votul la menţinerea în viaţă a grupării mafiote cu acronimul PSD.

De 30 de ani, Baliverna criminală cu acronimul PSD nu cade. Pică o fereastră, un balcon, un stâlp de susţinere (cum ar fi mafiotul Liviu Dragnea, ajuns între timp la puşcărie), dar PSD = ciuma roşie = mafia este în continuare la putere, adică la ciolan.

Turlele de palat ţigănesc ale ciumei roşii strălucesc în aer, chiar dacă infecta construcţie are la bază crimele din decembrie 1989 şi cele de la mineriada din 14 – 15 iunie 1990. Plus toate crimele cauzate de furturile mafioţilor din PSD: morţii din spitale cu viermi, morţii de pe şoselele neîntreţinute ale României etc.

Steagurile trandafirilor roşii conduc hoardele de asistaţi, pensionari, bugetari la măcelărirea viitorului României. O ţară în care investiţiile statului sunt zero, o ţară în care doar se consumă, fără a construi nimic, o ţară din care pleacă milioane de oameni activi, rămânând categoriile amintite mai sus, ei bine, este clar că o asemenea ţară nu are viitor.

Oricât de mulţi români ar pleca din ţară, oricât de mulţi mafioţi din PSD ar fi arestaţi, oricât de mult ar creşte preţurile, Baliverna criminală cu acronimul PSD este bine mersi. De ce? Deoarece stâlpii de temelie ai acestei odioase construcţii nu par să cedeze. Iar cei trei stâlpi sunt: Biserica Ortodoxă Română – cea mai înapoiată şi coruptă grupare de paraziţi care cer bani de la stat pentru a se îmbogăţi, neproducând nimic, ba mai mult, fiind scutită de plata taxelor şi impozitelor; al doilea stâlp ar fi lipsa de educaţie şi de informare a categoriile ce ţin în spate Baliverna PSD (şi asta din cauza faptului că PSD = ciuma roşie = mafia a avut “grijă” să dărâme educaţia de calitate din România); iar al treilea stâlp este moştenirea regimului comunist criminal, un regim al hoţiei şi minciunii. De altfel, PSD = ciuma roşie = mafia este urmaşul în cuvânt şi faptă al Partidului Comunist Român, grupare teroristă finanţată de Moscova înainte de 23 august 1944 şi adusă la putere de tancurile armatei roşii, ce au invadat România, după 23 august 1944.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Prăbuşirea Balivernei criminale cu acronimul PSD se poate realiza doar printr-o revoluţie”

  1. Diasporăscoala | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 15th, 2019 at 17:27

    […] Prăbuşirea Balivernei criminale cu acronimul PSD se poate realiza doar printr-o revoluţie […]

Adauga un comentariu