dirtbike.ro, universul bicicletelor și bicicliștilor

vineri, noiembrie 15, 2013 22:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniBicicleta este, trebuie să recunoaștem, un mod de viață, pentru mulți dintre noi. Se vede altfel lumea de pe bicicletă, o lume mai puțin poluată, o lume mai sănătoasă și mai plină de viață. Așa încât, din aceste motive, plus multe altele, dar și dacă doriți accesorii biciclete de la dirtbike, link-ul anterior este soluția. Aici veți găsi multe informații interesante despre biciclete și bicicliști, plus multe anunțuri care vă pot interesa. Site-ul are o secțiune video, în care puteți vedea multe filmulețe interesante și/sau amuzante, în care personajele sunt pe bicicletă. Mai există și o secțiune foto, cu imagini dintre cele mai diverse, ce surprind momente unice din aventura bicicletei și bicicliștilor. Mai găsiți pe site și pagini cu recenzii, în care sunt prezentate diverse evenimente, dar nu numai, și care vă vor oferi informații proaspete despre ce se mai întâmplă în universul dinamic al bicicliștilor.

Nu lipsește nici forum-ul, locul unde puteți intra în dialog cu alți membri și puteți posta întrebări despre ceea ce vă interesează. Pagina bazar-ului este, așa cum îi spune și numele, dedicată anunțurilor, iar DirtBike mag este locul unde vă așteaptă partea de presă a site-ului, adică: articole, editoriale, epic, evenimente, noutăți, sănătate, service, teste, trasee. Nu trebuie decât să intrați pe site, click pe legătura de la începutul acestui material, și veți avea ce citi, ce admira (fotografii dintre cele mai reușite) sau ce vedea (filme cu bicicliști). De exemplu, puteți citi articole interesante despre alimentație, precum: importanța fierului în alimentația sportivilor, aminoacizii în viața unui sportiv, proteinele în alimentația sportivilor, carbohidrații – înainte și după erfort. Așadar, nu trebuie să căutăm în neștire pe net un site despre lumea bicicletei și a bicicliștilor, din moment ce avem dirtbike.ro, locul unde găsim aproape totul despre cei pasionați de biciclete. Lumea bună a ciclismului este acolo, așa că nu întârziați să faceți parte din ea.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu