Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXLII)

joi, iulie 11, 2024 12:17
Posted in category Mass-media

Rusia, stat teroristRuşii au bombardat un spital unde erau internaţi copii bolnavi de cancer. Rusia, sub dictatura putinistă, este un stat terorist!

Ca să faci din mujicul rus carne de tun în Ucraina (şi nu numai), îi bagi pe gât tâmpenia criminală numită ortodoxia rusă.

Argentina a decis să solicite aderarea la NATO, să cumpere avioane F-16 şi să ajute Ucraina, trimiţându-i arme.

Tun al PSD-istului Ciolacu: păşune cumpărată cu 260 de euro, schimbată cu o pădure a statului de 440.000 de euro.

Criminalul planetei, Putin, nu face doar genocid în Ucraina, ci urmăreşte distrugerea democraţiei peste tot în lume.

Devine tot mai evident ca va urma un război între lumea liberă şi gulagul dictaturilor criminale: Rusia, Iran, China etc.

O vedeţi pe Elena Lasconi, cu ‘jde mii de cruci la gât, cerând impozitarea Bisericii şi transformarea României în stat laic?!

Niciun politician nu are curajul să taie caşcavalul acordat cultelor religioase, din bani publici, munciţi cu trudă de români!

Cum a aplicat Tăriceanu, 4 ani preşedinte PNL, politica de dreapta? Mărind numărul de bugetari mai mult decât PSD.

Basarabenii cu Maia Sandu, ucrainienii cu Zelenski, românakii cu Şoşoacă, Simion, Ciolacu.

Olanda, cu o suprafaţă de 6 ori mai mică decât România, este pe locul 1 în Europa la valoarea exporturilor agricole şi pe locul 2 (după Statele Unite) pe plan mondial.

Olanda este a 17-a putere economică a lumii şi a 11-a după PIB-ul nominal pe cap de locuitor.

Olanda a fost pe locul 1 în ceea ce priveşte bunăstarea copiilor în anii 2007 şi 2013.

Olanda este a patra cea mai competitivă economie a lumii.

Olanda deţine o treime din exporturile mondiale de ardei, roşii, castraveţi şi o cinsprezecime din exporturile de mere din lume.

Este prima ţară din lume care a permis căsătoria între persoane de acelaşi sex (în 2001) şi printre primele ţări din lume care a permis femeilor să voteze (din 1919).

Olanda este printre primele ţări din lume la indicii internaţionali ai libertăţii presei, libertăţii economice, dezvoltării umane şi calităţii vieţii. În 2021, Olanda s-a clasat pe locul 5 la Indicele Mondial al Fericirii.

Şi noi, românii, vrem să-i învingem la fotbal!?

De la aderarea la UE (1.01.2007) până la finalul lunii februarie 2024, România a primit efectiv de la UE 64,3 miliarde de euro. În aceeaşi perioadă, contribuţia României la UE a fost de 29 de miliarde de euro.

Aşadar, dincolo de aberaţiile şoşocarilor, AUR-olacilor şi altor jeguri, care ne vor sclavii baronilor corupţi, sprijiniţi de dictatura criminalului Putin, România a beneficiat de peste 35 de miliarde de euro (64,3 – 29 = 35,3) de la Uniunea Europeană pentru a-şi finanţa dezvoltarea economică şi alte proiecte care au ridicat această ţară la un nivel de trai mult mai suportabil faţă de perioada dinainte de 2007, atunci când era vai de noi, cu salarii medii de 200 de dolari.

Mafiotul PSD-ist Remus Truică a fost eliberat. După ce a efectuat jumătate din pedeapsă, c-aşa-i în Ţara Mioriţei (tâmpenia aia de baladă populară) sau în Ţara Ţiganilor, cum ne alintă străinii (Land of Gypsies).

Evident, mafiotul Remus Truică (ce a fost, cică, „deţinut model”; câtă şpagă o fi primit cei din conducerea penitenciarului doar Sfânta Alina Gorghiu – Alinuţa – ştie) va rămâne cu banii furaţi şi cu averea intactă, care-i ajunge pentru următoarele 7 generaţii.

Marea crimă a regimului PSD + PNL + Iohannis este Justiţia: dosare grele de corupţie închise, legile lui Dragnea în vigoare.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu