Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXXIX)

joi, iunie 27, 2024 17:47
Posted in category Mass-media

Magazin în comunism/ceauşismŢigănia salvează corupţii sau Republică, măreaţă şatră

În comuna Floreşti din judeţul Prahova, primăriţa Simona David dă dovadă de o tărie greu de imaginat. Tărie în faţa vicisitudinilor vieţii politice. După ce soţul ei, fostul edil Eugen David a fost condamnat definitiv pentru conflict de interese, primind şi pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în funcţii publice pe o perioadă de trei ani, Simona David, a decis să preia ea lupta pentru Primărie. De-a lungul timpului, primăriţa a trecut prin multe dintre situaţiile prin care trece o persoană anchetată penal: ridicată şi dusă la audieri, reţinută, inculpată, trimisă în judecată. Recent, Simona David a scăpat de o acuzaţie penală prin prescrierea faptelor. Ea a fost inculpată în dosarul de corupţie al fostului preşedinte al PNL Prahova, deputatul Mircea Roşca şi a scăpat de proces odată cu el. Cunoscătorii în ale politicii susţin că secretul succesului familiei David la Floreşti este votul masiv pe care membrii acesteia îl primesc din partea unei comunităţi extrem de sărace, din unul dintre satele comunei.. Surpriză sau nu, la alegerile din 9 iunie a câștigat alegerile pentru funcția de primar.

Minciuna, sufletul nepieritor al PSD-ismului: „Sistemul medical din România oferă cele mai înalte servicii din Europa.” (Florian Bodog, fost ministru PSD al Sănătăţii). Hăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă. Aş râde cu lacrimi, dacă n-ar fi de plâns. Ăştia sunt PSD-iştii, votaţi de o turmă ignorantă, în schimbul unor pomeni electorale sau, în cazul bugetarilor, în schimbul păstrării unor privilegii, nemeritate în 75% dintre cazuri.

Curtea Penală Internaţională (CPI) a emis mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării din dictatura criminalului de război Putin, Serghei Şoigu, şi pentru generalul din armata orcilor dezaxatului Putin, Valeri Gherasimov, acuzaţi de crime de război în Ucraina.

Potrivit CPI, cei doi au comandat atacuri asupra ţintelor civile, precum cele din infrastructura energetică a Ucrainei, lăsând 12 milioane de oameni fără curent electric şi provocând pagube de peste 10 miliarde de dolari.

Conform cu acest mandat de arestare, în orice ţară care recunoaşte jurisdicţia CPI (dictatura lui Putin, normal, nu recunoaşte) ar călători cei doi, aceştia ar fi arestaţi.

Cu alte cuvinte, şobolanii criminali ai piticului atomic Putin nu pot ajunge nicăieri în lumea liberă, fără riscul de a fi arestaţi. Rusia devine un ghetou în care singura legătură cu lumea înseamnă relaţia cu alte ghetouri precum cele din China comunistă, Coreea de Nord sau Iranul islamist.

Numărul pensionarilor speciali a crescut cu 1.300 numai în ultimul an. Caracatiţa PSD + PNL duce nedreptatea pe culmi.

Dacă nu eşti cre(ş)tin, adică nu cotizezi la averile popilor, Dumnezeu te va condamna la suferinţă veşnică. Dar El te iubeşte!

Google a anunţat că, până la sfârşitul anului 2024, toate interogările vor afişa şi răspunsuri generate de inteligenţa artificială.

Dacă tot se discută despre spartani: în Sparta, copiii cu malformaţii (bolnavi) erau ucişi, iar elita nu avea pensii speciale.

Ce ţi-s şi religioşii ăştia: numai icoane şi flori la profil. Unul nu pune o poză cu crimele/genocidul creştinului Putin.

Sper că Iordănescu jr. ştie că Religia e bună doar la ucis şi ars pe rug, nu şi la fotbal, acolo unde contează aspectele laice.

„IPS Teodosie reprezintă coloana rusă din România. Este o prezenţă toxică în societatea românească.” (Elena Lasconi)

Dacă eşti Andrei Caramitru şi trăieşti într-o ţară furată de PSD şi PNL, prin corupţie, pe cine ataci? Pe USR şi Nicuşor Dan.

Slovacia-România: Niţă – 9; Raţiu – 8; I. Hagi – 7; … ; Coman – 5; Stanciu – 4; Puşcaş – 2. Iordănescu jr.- 5.

Slovacia-România: antrenor „mare” Iordănescu jr.; să-l scoţi pe I. Hagi şi să bagi „valoarea” Puşcaş arată cât de Dorel eşti.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu