Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXXVII)

marți, iunie 18, 2024 6:43
Posted in category Mass-media

Pod Canada-SUACele două părţi ale celui mai mare pod suspendat din America de Nord, ce leagă SUA de Canada, s-au unit, ieri, la mijloc.

Octavian Bocicariu: „Zi istorică pentru provincia Ontario, Canada, şi oraşul Windsor, din SUA – cele două capete ale celui mai mare pod suspendat din America de Nord, care leagă SUA de Canada, s-au unit ieri la mijloc.”

I-auzi: dacă zici ceva de ţigani, eşti rasist, dar dacă furi cu tricolorul la piept, eşti patriot. Ţiganizarea României continuă!

În 9 iunie 2024, comasaţii (PSD + PNL) au făcut ce au făcut şi din 1989 până astăzi: au furat. De data aceasta, voturi!

Înţelegerea este mai profundă decât cunoaşterea: sunt mulţi oameni care te cunosc, dar sunt foarte puţini cei care te înţeleg.

Ieri este istorie, mâine este mister, dar astăzi este un dar. Trăieşte şi bucură-te de prezent!

„Marginalizaţii” ne-au distrus ţara: şi-au vândut voturile pe nimic, nu le pasă decât de pomeni şi câştiguri facile.

Cea mai mare fraudă electorală din 1990 până astăzi: 1,4 milioane de voturi anulate; sute de nereguli la secţiile de vot.

România cre(ş)tin-ortodoxă

Un candidat independent pentru funcţia de primar al municipiului Braşov a fost arestat preventiv, sub acuzaţia de ultraj, au precizat reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. El ar fi trimis un e-mail preşedintei Biroului Electoral Judeţean Braşov în care a ameninţat-o că o omoară şi o violează. Este vorba despre Dogar Nicolae Florin, care a fost reținut de polițiști pe data de 08. 06.2024.

Unii: „Coldplay ne-a dat o lecţie de civism.” Nu, Coldplay ne-a băgat pe gât un ţigan manelist de care n-am fi auzit niciodată.

Unii: „Toţi ascultă manele.” Greşit! Poate toţi ţiganii şi ţiganizaţii ascultă manele. Nu toţi românii ascultă manele.

Aştept trupa muzicală americană care să îndemne maneliştii să plătească impozit pe venit, cum fac cetăţenii obişnuiţi.

Ciolacu în ţara PSD-ismului criminal: după ce i-a jignit pe toţi moldovenii, (aproape) toţi moldovenii au votat partidul lui Ciolacu.

La distrugerea României, la victoria mafioţilor din PSD după 1989 a pus umărul şi BOR = mafia sutanelor negre.

Şi cocalarul ăsta de Smiley, care a transformat Vocea României în Vocea Ţigăniei, îi acuză pe români de lipsă de civilizaţie.

Avem o ţară frumoasă, păcat că-i populată.

Primarul Iaşiului, Mihai Chirică, reales la alegerile din 9 iunie 2024, are de dat explicaţii şi de formulat apărări în nu mai puţin de patru dosare de corupţie, în unul dintre acestea fiind trimis deja în judecată. În dosarele aflate încă în lucru el este acuzat de procurorii DNA de infracţiuni de complicitate la fals intelectual şi complicitate la abuz în serviciu, iar dosarul în care este trimis în judecată vizează construirea ilegală a unui imobil în municipiul Iaşi.

În dictatura ceauşistă, armata română avea tunuri cu roţi din lemn. Astăzi, armata română are avioane F-16.

Tribul criminal numit Rusia se reîntoarce în trecut şi la capitolul maşini: produce LADA fără airbag sau ABS, dar cu casetofon.

Un alt rezultat al genocidului din Ucraina: peste 100.000 de IT-işti de top au fugit din Rusia şi exodul creierelor continuă.

Oare cu cine-şi imaginează AUR-olacii şi şoşocarii că vor construi România viitorului?! Cu analfabeţii/retardaţii care-i aplaudă?!

„Lecţii” din Occident: în presa lor, românii sunt făcuţi ţigani, dar când, în România, nu accepţi muzica ţiganilor, eşti rasist!

Cât de cretin poţi să fii ca, la un concert rock, să bagi manele (muzica ţiganilor), numai cei de la Coldplay ştiu.

După ce, în 2022, făcea amor la telefon cu Putin, pe Macron l-a mâncat în fund să organizeze alegeri: partidul său 15%.

Manelele reprezintă tot ce are mai abject România: incultură, lipsă de educaţie, infracţionalitate, lumea interlopă etc.

România, Grădina Maicii Domnului (conform unor talibani ortodocşi)

Vlad Oprea (PNL), primar în funcție al Stațiunii Sinaia, a fost reales primar cu al șaselea mandat în 9 iunie. El se află în mijlocul unui scandal care îl vizează şi care nu este primul. Jurnaliştii de la Recorder au publicat, sub titlul „Cartelul din Carpaţi”, o investigaţie în care relatează despre proprietăţi deţinute de acesta prin interpuşi, inclusiv un castel în Franţa, despre vila pe care acesta şi-a construit-o în Sinaia, într-o zonă considerată rezervaţie arhitecturală, care beneficiază de drum privat avându-l drept unic utilizator pe Oprea, despre licitaţii trucate, despre implicarea unei firme deţinute în acte de mama edilului în diverse afaceri, despre oameni apropiaţi instalaţi în posturi cheie. Oprea, care a refuzat să discute cu jurnaliştii de la Recorder şi de la Centrul de Investigaţii Media (CIM) pe tot parcursul anchetei jurnalistice, a reacţionat după publicarea acesteia, declarând la Europa FM că nu are nicio afacere care să se fi declanşat datorită poziţiei sale şi că materialul este unul „plătit”, „un material de campanie”.

Uniunea Europeană a fost/este cel mai grandios proiect european şi mondial: libera circulaţie, aceeaşi monedă, aceleaşi valori.

Dacă se discută aprins de un concert, este un imens progres al României: nu vorbim de mineriade, de crimele jandarmilor etc.

Maneaua este expresia sonoră a lumii interlope: „ce şmecheri suntem noi, maneliştii”, „câţi bani avem”, „să moară duşmanii”.

Românul se naşte poet şi moare votant de corupţi/infractori

Comuna Ciorani din judeţul Prahova este în pragul unui nou scandal legat de fraudarea alegerilor. O persoană a sunat la 112 şi a reclamat că într-o secţie de votare membrilor Biroului Electoral li s-a solicitat să semneze procesul verbal înainte de închiderea urnelor şi de numărarea voturilor. Primarul comunei, Marin Voicu, candidat pentru un nou mandat şi numeroşi apropiaţi ai acestuia sunt trimişi în judecată pentru fraudarea alegerilor din 2020, unii dintre inculpaţi semnând acorduri de recunoaștere a vinovăție pentru a obține pedepse cu suspendare.

Să plăteşti 300 de euro biletul pentru rock şi, fără să ştii dinainte, să primeşti manele, asta înseamnă batjocură-Coldplay.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu