În România guvernată de PSD+PNL, mafioţii din politică îşi aleg singuri condiţiile de detenţie

duminică, mai 5, 2024 14:08

Despre PSD-istul puşcăriaş Remus Truică

Remus Truică a fost şeful de cabinet al PSD-istului Adrian Năstase, cel mai corupt politician român de după decembrie 1989, în perioada 2001-2004, adică în cei 4 ani în care Bombonel Năstase a fost Putin-ul României.

Într-un comentariu pe un site de presă, cineva spunea aşa: „Remus Truică a venit sărac şi a plecat extrem de bogat. Este cel care ducea cu valiza banii din şpăgi şi corupţie, peste hotare, în Elveţia şi Monte Carlo. Acest Truică are insule în Caraibe, domenii în România, case în Franţa, pe Coasta de Azur, are sute de milioane de euro în conturi. Dacă acest Truică are această avere, vă puteţi imagina ce avere are Adrian Năstase?”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu