Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXL)

sâmbătă, iunie 29, 2024 16:23
Posted in category Mass-media

AURAUR-olacul George Simion promite tăierea dobânzilor bancare, din care sunt plătiţi funcţionarii băncilor şi toate cheltuielile bancare (computere, hârtie, Internet, toată infrastructura băncii).

Băncile reprezintă sângele economiei. Băncile subvenţionează companiile, firmele şi populaţia (persoanele fizice) în derularea proiectelor şi investiţiilor.

Fără bănci, economia moare. Dar ce să înţeleagă un analfabet funcţional ca Simion aşa ceva. Sau b): AUR-olacul ştie exact cum stau lucrurile, da’ îi consideră atât de retardaţi pe votanţii săi, încât îşi imaginează că ăştia chiar vor crede o asemenea aberaţie.

Tati, patriotismul de faţadă nu ţine de foame. Oricâte steaguri tricolore şi oricâte postere cu domnitori români ai lipi pe toate gardurile, salariile românilor sunt plătite tot de companiile şi firmele subvenţionate de bănci.

Cel mai grav în toată această poveste horror mi se pare promovarea acestui AUR-olac analfabet la televiziunile mafioţilor, în special România TV, cocină ce trebuie închisă.

Regimul Adrian Năstase a închis o altă cocină infectă, OTV-ul. Tovarăşu’ Ciolacu facem un efort şi închidem RTV-ul? PSD-işti, faceţi măcar asta pentru România normală, aia care merge la muncă şi-l plăteşte pe acest gunoi rusofil numit Simion, blestemat să-i fie numele.

Când te numeşti Şoşoacă, te duci la Ambasada Rusiei şi te declari fanul criminalului Putin, asta nu se numeşte cumva trădare de ţară, în condiţiile în care Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a nominalizat Rusia ca principalul pericol (duşman) pentru România?!

Iar cele de mai sus nu cumva încalcă nişte articole din Constituţia României şi din Codul Penal?!

Art. 394, Cod Penal:

Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin:

a) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine;
b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;
c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;
d) ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale,

se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Mircea Marian, jurnalist (pe X): „În ce țară prăbușită trăim? În loc să fie concediați și anchetați Rafila și medicii de la Sf. Pantelimon care mușamalizează uciderea a 17 pacienți, au dat-o afară pe doamna doctor care a vorbit despre asta. Nici în Rusia nu era posibil așa ceva.”

Cum prosteşti inculţii/ţiganizaţii (cazul Vodcuţa Olguţa Vasilescu): îţi pui ie, tricolor şi spui că-ţi iubeşti ţara. Restul nu contează!

„Comunismul – basm de îmbrobodit proştii şi îmbuibat canaliile.” (Andrei Pleşu)

Pentru prima dată în istoria Bisericii Ortodoxe, un episcop, Cornel Onilă, a fost codamnat la 8 ani de închisoare pentru viol.

Toţi profesorii adepţi ai dictaturii criminale comuniste = sistem criminal bazat pe ură ar merita excluşi din învăţământ.

Dictatura ceauşistă, anii ’70: la ţară, profesorii calificaţi erau o raritate; am făcut chimia cu profesorul de educaţie fizică.

România – ţara fărădelegii şi a sclavilor analfabeţi; a nepăsării şi abuzului nepedepsit; a şpăgii care rezolvă tot.

Cu Olanda va fi la fel cum a fost cu Belgia. Doar că olandezii s-ar putea să rateze mai puţin. Să fim realişti, Ajax nu este FCSB!

România a ajuns la Euro 2024 printr-un noroc teribil (Israel în război etc.). S-au chinuit inclusiv cu judeţul Kosovo. Au făcut meciuri foarte slabe. Doar 1,5 meciuri ceva mai bine în calificări. Iar miuţa din campionatul României nu se poate numi fotbal. Jucătorii care evoluează afară sunt la echipe de mâna a 3-a.

Adevărata confruntare pentru putinistul Trump va veni după 11 iulie 2024, ziua în care s-ar putea să fie condamnat.

Mioriticii, ciudat popor: vor spitale, da’ votează PSD; vor eliminarea birocraţiei, da’ nu vor carduri; vor bani mulţi, fără muncă.

Nu armata şi războiul te fac bărbat. Armata te face servil, supus şi pupincurist, iar războiul te dezumanizează.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu