Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XL)

marți, martie 21, 2023 20:04
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Propun BOR să nu se oprească la introducerea Religiei ca probă la Bacalaureat. Biserica Ortodoxă Română (BOR) ar mai putea cere şi alte „reforme” menite să aducă România mai aproape de Evul Mediu Întunecat. Câteva exemple.

Orice lege din România, înainte de promulgare, să aibă acceptul BOR. Nu de alta, dar ne mai trezim cu vreo lege laică, ptiu drace.

În şcoală, Religia să capete statut special. Degeaba eşti cel mai bun la ştiinţe, limbi şi comunicare, om şi societate, dacă nu înveţi la Religie. Astfel, toţi elevii/studenţii care nu îndeplinesc anumite standarde religioase să fie repetenţi sau exmatriculaţi. România nu are nevoie de elemente laice şi rău-voitoare. Da’ unde se trezesc ăştia care critică Religia?!

Înainte de căsătoria civilă, trebuie introdusă obligativitatea obţinerii certificatului de creştin-ortodox de la BOR, singurul care atestă că păcătosului/păcătoasei i se poate aproba căsătoria. Mai mult, fetele vor aduce, în vederea obţinerii certificatului de creştin-ortodox autentic, un document medical din care să reiasă că sunt virgine. Cele păcătoase (care şi-au pierdut virginitatea) vor fi ucise cu pietre, în spiritul iubirii creştine.

Orice emisiune TV trebuie să aibă acceptul BOR înainte de difuzare. Nu putem permite elementelor laice şi atee să se desfăşoare la televizor, stricând credinţa multimilenară a poporului român, ortodoxia datând pe aceste meleaguri de pe timpul regatului marelui Burebista, ba chiar dinainte de apariţia geto-dacilor pe aceste meleaguri.

Orice site care atacă BOR sau promovează „adevăruri ştiinţifice” dăunătoare imaginii Bisericii şi Ortodoxiei vor fi închise, iar autorii articolelor păgâne vor fi biciuţi în public, pentru curăţarea păcatelor.

Săptămânal se vor organiza pelerinaje la biserici şi mănăstiri ortodoxe, cu prezenţă obligatorie. Cu acest prilej, se vor elibera adeverinţe de bună-purtare pentru cei mai zeloşi participanţi, iar aceste adeverinţe vor conta la angajare/promovare în câmpul muncii.

Vor fi interzise cu desăvârşire promovarea în mass media a adevărurilor ştiinţifice care contravin adevărurilor biblice. Toată ştiinţa promovată în România creştin-ortodoxă trebuie să fie compatibilă cu Biblia. Să se termine odată cu teorii ştiinţifice aberante, precum rotaţia Pământului în jurul Soarelui, teoria Big Bang-ului şi altele asemenea.

Fiecare instituţie a statului român va avea un consilier religios, membru BOR, care va supraveghea activitatea instituţiei, mai ales modul în care este respectată religia ortodoxă, de către toţi angajaţii.

Lesbienele şi homosexualii vor fi arşi pe rug, doar aşa păcatul va fi curăţat definitiv şi România ortodoxă va deveni cu adevărat Grădina Maicii Domnului.

Imnul naţional, „Deşteaptă-te române”, va fi înlocuit cu o cântare religioasă, alegerea fiind făcută de membrii Sinodului BOR.

România va înceta colaborarea cu regimurile atee (Franţa = 60% atei, Estonia = 84% atei, Cehia = 75% atei etc.), dar îşi va intensifica legăturile spirituale şi economice cu ţări profund religioase, precum Rusia şi Iran.

Programul TV al oricărei televiziuni va începe cu „Tatăl nostru” şi se va încheia cu o predică a unui înalt ierarh ortodox.

Fiecare cetăţean va plăti un impozit BOR-ului pentru a putea susţine proiectele de mai sus. Neplata impozitului va fi pedepsită cu ani grei de puşcărie.

Singura forţă care poate schimba lumea în bine este IUBIREA. În toate formele ei: de la iubirea de oameni la iubirea de animăluţe inocente, de la iubirea de natură la iubirea de cultură.

Este mai mult decât evident că orice dictator criminal precum acest Putin nu are niciun microgram de iubire în suflet. Este dominat de ură. Ură împotriva ucrainienilor, a occidentalilor, a ruşilor care nu-i ling tălpile, chiar ură împotriva vieţii pe Terra, pe care o ameninţă cu un război nuclear.

Când iubeşti, te bucuri de prezenţă persoanei dragi, a prietenilor, a animăluţului drag, a colţului de natură de care eşti fermecat, a cărţii pe care nu te mai saturi s-o reciteşti etc. Ce „bucurii” are acest criminal Putin? Este el fericit de oraşele în ruine, de copiii ucişi, de natura devastată, de animăluţele moarte, de tinerii ruşi morţi, de cei ajunşi infirmi pe viaţă?! Asemenea tragedii nu sunt rezultatul iubirii, ci al urii bolnave, al urii totale, al sentimentului de goliciune şi inutilitate.

Se spune că cel care iubeşte este cel mai bun om din lume. Criminalul Putin nu iubeşte pe nimeni, este un monstru care are sufletul îngheţat, un cadavru viu care, înainte de a muri, vrea să ia cu el în moarte o parte dintre contemporanii săi. La fel ca pupincuriştii săi, criminalul Putin este un ratat, un nenorocit care va lăsa în urma sa doar lacrimi şi suferinţă.

Iubirea schimbă tot. În bine. Putin şi camarila sa criminală n-au cunoscut niciodată adevărata iubire. Doar nebunia urii îi determină să comită crimele şi genocidul din Ucraina, după ce anterior au comis alte crime prin Cecenia, Siria şi chiar în Rusia.

O viaţă fără iubire este o viaţă ratată. O viaţă de larvă, în care-ţi imaginezi că ai realizat ceva făcând rău altora. Nu ai realizat nimic prin răul făcut. Dimpotrivă, te-ai afundat în hăul cel mai negru al umanităţii.

Se spune că ucigaşii de copii şi femei sunt cei mai urâţi prin puşcării. Şi e normal să fie aşa. A ucide un inocent e cea mai clară dovadă de laşitate. Putin este un laş. Doar laşii îi ucid pe cei fără apărare. La fel de laşi sunt şi admiratorii săi din România. Din faţa unui computer este uşor să-i lauzi de criminali. Dar ar avea curajul, pupincuriştii lui Putin, să-l laude pe acest monstru în faţă familiilor îndoliate din Ucraina, în faţa copiilor care şi-au pierdut părinţii sau a părinţilor care şi-au pierdut copiii? Nu, n-ar avea curajul, laşii criminalului Putin. Ei sunt curajoşi doar la înjurături pe Facebook.

De ce nu vor popii lacomi istoria religiei în şcoli? Doarece istoria religiilor este plină de crime, genocid, atrocităţi etc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu